Perfekt Porsche - lige nu har vi 4 brugte til salg

Porsche er et af de ypperste og mest ikoniske bilmærker overhovedet - og du kan finde et udvalg af de sprøde sportsvogne - eller SUV-modeller - i Bilernes Hus i Silkeborg. Historien for Porsche begynder i 1948. Østrigske Ferry Porsche havde svært ved at finde sin drømmebil. Han ønskede en sportsbil, der var lille og let, og som brugt energien effektivt. Da han ikke kunne finde en sportsbil, der passede til hans behov, besluttede han sig for at bygge en selv. Ferry var iværksætter. Han var teknisk bildesigner og automaker, og han var dygtig. Hans far var også en anerkendt bilingeniør og var også med til at grundlægge det tyske sportsbilmærke. Hans far var også med til at grundlægge det tyske bilmærke, Volkswagen.

Den første bil, der bar navnet Porsche blev bygget i 1948 i Østrig. Der blev kun bygget ét enkelt eksemplar, da bilfabrikanten mente, at der ikke var salg i en dyr - og tysk - sportsvogn lige efter krigen. Efter den første Porsche 356 serie, rykkede produktionen til Stuttgart i Tyskland. Ferry Porsche døde den 27. marts 1998. Hans drøm om den perfekte sportsbil lever dog videre som drivkraft gennem hele bilmærkets historie.

Porsche har sit hovedsæde i Stuttgart, der ligger i den sydligste del af Tyskland. Der er tale om en sportsvogn (eller en SUV) fra det tyske bilmærke, som for mange danskere er en drømmebil, der måske ikke lige umiddelbart er lige til at købe fra ny.

Porsche producerer nemlig sportsbiler, der hører til en high-end klasse for sig. Derfor søger mange efter en Porsche på brugtvognsmarkedet, og her er mulighederne også mange. Hos Bjarne Nielsen kan du finde en brugt Porsche 911 eller en af de andre model, der lever op til kravene for din drømmebil. Mest populære er modellerne Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Cayenne og Porsche 918 - men senest er den fuldelektriske Porsche Taycan også blevet en del af det populære repertoire.

Porsche 911 fås både som Carrera, Cabriolet og i mange andre versioner. Porsche 911 blev oprindeligt døbt 901, men fik så senere sit nuværende navn, Porsche 911, da Peugeot greb ind og mente, at de havde taget deres modelnavn. Selvom 911 allerede blev introduceret for første gang tilbage i 1960erne, så sælges den stadig i store mængder i dag, da de ellers talrige konkurrenter ikke har kunnet udkonkurrere den.

Virksomheden drives af denne drøm, og selvom der er god grund til at tro det, så har de endnu ikke fundet den perfekte sportsbil. For hver produktion, udvikling og model når de dog tættere på målet, og på vejen dertil følger de det, de kalder for Porsche Princippet. Princippet går ud på at få mest muligt ud af hver eneste detalje. De stræber efter at skabe resultater, der kan omsættes til fart og dermed succes. I dag er Oliver Blume den administrerende direktør for Porsche. Det har han været siden 2015, hvor han overtog for Matthias Müller.

Ledelsen bag Porsche har for år tilbage hjulpet Volkswagen, da den ellers enorme koncern var ved at gå konkurs. Porsche købte 50 procent af aktierne i Volkswagen, men tilbage i 2012 solgte de dem igen. Siden da har Volkswagen købt en masse aktier i Porsche, og de to bilfabrikanter er nu tætte samarbejdspartnere.

Bilmærkets logo forestiller et emblem, hvor en sort hest er i centrum. Den sorte hest er et udtryk for byen Stuttgarts kraft og oprindelse. Stuttgart har nemlig haft heste i forskellige racer gående på markerne siden det 13. århundrede. Stuttgart er byen, hvor det hele startede, og derfor står der også “Stuttgart” i centrum af bilmærkets logo. De sorte og hvide striber samt gevirerne i emblemet repræsenterer den tyske region, Baden Württemberg.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Vil du skille dig ud - så køb en nyere brugt Porsche i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks største bilhus - får du altid nye brugte Porsche-modeller i topkvalitet til en skarp markedspris. Udvalget af modeller er ganske stort fra Porsches side, og den - i Danmark - mest populære bilodel er Porsche 911, som der er indregistreret i omegnen af 1750 eksemplarer af.

De to SUV-modeller - den store Porsche Cayenne og den lidt mindre Porsche Macan - følger efter med henholdsvis cirka 1700 og 1000 eksemplarer på danske asfalt, mens den fuldelektriske Porsche Taycan så småt er ved at hale ind på top 3. Der kører i underkanten af 900 styk af denne model herhjemme. I alt er der lidt under 8000 Porsche-modeller indregistreret i Danmark.

Køb din næste nye brugte Porsche i Bilernes Hus i Silkeborg - det er der masser af fordele ved

Overvejer du at købe en næsten ny Porsche i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du roligt kaste dig ud i det. Vi har nemlig mange års som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de meget moderne og "state-of-the-art"-modeller fra Porsche til yderst attraktive priser.

Der er tale om attraktive bilmodeller, når der står Porsche på bagklappen, og eksempelvis Porsche 911, Porsche Cayenne, Porsche Macan og Porsche Panamera har i årevis fundet vej til mange danske garager. Senest er også den fuldelektriske Porsche Taycan blevet yderst populær.

I Bilernes Hus strækker vi os langt for, at din nye brugte Porsche er fuldstændig tiptop

Er du på udkig efter en bil, der på enhver måde skiller sig ud fra mængden, og som vil vække dig af drengedrømmen og gøre den til virkelighed, så bør du se nærmere på de brugte Porsche-modeller, som du finder hos os. Kør ind til Bilernes Hus og lad dig inspirere og imponere, for hos os finder du typisk nyere brugte Porsche-modeller i forskellige udstyrsvarianter, motorstørrelser og prisklasser.

Uanset hvilken brugt Porsche du køber, så kan du være sikker på, at du får leveret en bil, der er i glimrende stand. Når vi sætter en brugt Porsche - eller en hvilken som helst nyere brugt bilmodel - til salg i Bilernes Hus i Silkeborg, så sørger vi nemlig for at lave et grundigt tjek. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler naturligvis bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Vores priser på nyere brugte Porsche med benzin, diesel og hybrid er skarpe og konkurrencedygtige

Alle priser på brugte Porsche-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks ubetinget største bilforretning - er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Uanset om du vælger en Porsche med benzin, diesel eller hybrid-motor, så gælder samme forudsætning: Bilen er fuldstændig klargjort!

Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør ind til Bilernes Hus og se det meget store udvalg - du finder vores kontaktdata her.

Relaterede links