Har bilen fået en skade?

I Bilernes Hus er vi klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores skadescenter står klar til at rådgive dig og give praktisk hjælp, ligesom vi selvfølgelig sørger for at bringe din bil tilbage i samme stand som før skaden. 

Vi ved, at det kan være svært at undvære sin bil, når den er på værksted. Derfor sørger vi for hurtig hjælp, ligesom vi tilbyder en gratis lånebil og hjælper gerne med skadesanmeldelsen og eventuelt den senere dialog med taksator.

Du kan her på siderne læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med små og store skader, når uheldet er ude, samt fordelene ved at få repareret bilen hos os.

Kontakt os

Få en vurdering af skaderne samt et uforpligtende tilbudGratis

Har du en skade på bilen, så giver vi dig gerne en vurdering af skaden samt et uforpligtende tilbud på at udbedre den. Kontakt os eller book tid på værkstedet.

I Bilernes Hus' Skadecenter reparerer vi
over 5000 biler om året

BN Web Ikoner 2023 Tjeklliste

Tjekliste, når skaden er sket

Bliv klogere på, hvad du skal gøre, når du har fået en skade på bilen. Vi har lavet en tjekliste, så du nemt kan få styr på alt det praktiske, hvis du har haft et uheld med bilen. Vores skadesteam står klar til at hjælpe, uanset om det er en stor eller lille skade.

Se tjeklisten her

Bilernes Hus Laanebil Nedefra

Gratis lånebil ved skade

Er det nødvendigt at have bilen på værksted i længere tid, kan du få stillet en gratis lånebil til rådighed. Vi har både person- og varebiler som lånebil, så du altid kan være godt kørende, når bilen skal repareres. 

Læs mere om lånebiler

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Ridser 3

Små buler og ridser

Har bilen fået en mindre bule eller ridse, kan vi hurtigt og nemt løse det. Smart repair eller spotreparation er en metode til at udbedre mindre skader, og det kan ofte gøres uden at belaste forsikringen. 

Få udbedret mindre skader

Trafikuheld

Større skader på bilen

Har du fået en stor skade på bilen, kan vi hjælpe dig. Lige fra bugsering af bilen til den er færdig på værkstedet, er vi med og kan svare på alle dine spørgsmål. Vi hjælper også med skadesanmeldelse og tager dialogen med taksator.

Få udbedret store skader

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Stenslag 1

Stenslag og rudeskift

Har du fået et stenslag på forruden? Nogle gange kan en reparation være nok, og andre gange skal hele ruden skiftes. Er du i tvivl om, hvad der er bedst, vurderer vi også gerne skaden, ligesom vi kan stå for både reparation og udskiftning af rude. 

Læs mere om stenslag