Bilerneshus Facade

Vi leverer service i verdensklasse

Hvad kan vi hjælpe dig med?

I Bilernes Hus er vi klar til at hjælpe dig, når du skal handle bil, ligesom vi også kan hjælpe med alt andet omkring det at have en bil. Værkstedsbesøg, tilbehør og alt derimellem finder du os hos, når du har brug for dig.

Vi har Danmarks største bilhus i Silkeborg, og du er altid velkommen til at besøge os og se vores store udstilling af biler. Der er altid mere end 300 biler i vores indendørs udstilling. Herunder kan du finde kontaktoplysninger og adresse, ligesom du kan læse mere om os og se dine jobmuligheder.

Om Bilernes Hus  Find os

Holstebro

Besøg vores kolleger i Bjarne Nielsen

Bilernes Hus er en del af koncernen Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene. Koncernens hovedsæde ligger i Bilernes Hus, og vi har derfor et tæt bånd på tværs af bilhusene. 

Bjarne Nielsen er autoriseret forhandler af Volvo, Ford, Dacia, Renault, Mazda og Kia, og du finder derfor et rigtig bredt udvalg af nye biler. 

Du kan se et overblik over alle vores bilhuse i linket herunder.

Se bilhuse

Bilerneshus Skoda

Stor koncern med mange muligheder

Bilernes Hus er som sagt en del af den store bilkoncern Nielsen Car Group, der udover Bilernes Hus ejer Bjarne Nielsen, LEASING DK og Motorpoint. Vi dækker derfor bredt i bilbranchen, og det er en spændende koncern at være en del af. Der er mange muligheder på tværs af selskaberne for den rette medarbejder. 

Vil du være en del af holdet, så hold øje med vores job-side.

Læs mere om Bilernes Hus