Køb en af vores 19 nyere brugte Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E er Fords første fuldelektrisk bil. Den tager Mustang-navnet med ind i fremtiden og har også det velkendte logo på fronten. Rækkevidden er op til 610 km, elmotoren er støjsvag, og så har den et sporty SUV-design. Med høj indstigning og godt overblik over vejen leverer elbilen virkelig varen, og den har sat barren højt for, hvad vi kan forvente af Fords elektriske eventyr.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af brugte Ford Mustang Mach-E, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Bjarne Nielsen er autoriseret forhandler af Ford, og vi kan hjælpe med alle spørgsmål, du måtte have.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også klare, hvis du køber en brugt bil i Bilernes Hus. Og vi gennemgår desuden din kommende brugte bil grundigt i klargøringen, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Du kan derfor være sikker på at få en bil, der har mange kilometer i sig endnu.

19 BILER
Viser nu 19 af 19 biler

Første elbil fra Ford: Mustang Mach-E

Ford har taget deres legendariske Mustang-navn i brug til mærkets første elbil: Ford Mustang Mach-E. Hestelogoet sidder på fronten og med det sporty design forventer man toppræstationerne, og det får du bestemt også med denne elbil. Udgaven med det mindste batteri er med 269 hk, mens GT-udgaven leverer 487 hk.

Den har et SUV-design, der med en god frihøjde har en nem indstigning og et godt overblik over vejen. I kabinen bliver du mødt af en 15,5” touchskærm, der giver wow-effekt og tydeligt understreger, at der er tale om noget helt nyt. Glæd dig til at sætte dig bag rattet i denne fantastiske elbil.

Standard (SR) eller Extended Range (UR)

Der er to batteristørrelser at vælge mellem, når du skal have en Ford Mustang Mach-E. Den fås med Standard Range (SR) eller Extended Range (UR). Standard Range har et batteri på 76 kWh, og den kaldes også standard rækkevidde. Den kører op til 440 km, hvis du vælger udgaven med baghjulstræk (RWD), men tager du udgaven med firehjulstræk (AWD), er rækkevidden op til 400 km.

Med Extended Range eller udvidet rækkevidde får du et batteri på 99 kWh, og den kører op til 610 km i udgaven med baghjulstræk (RWD). Vælger du GT-udgaven, får du den model, der kører kortest med udvidet rækkevidde. Den kører dog stadig op til 490 km på én opladning.

Anhængertræk med op til 1500 kg

Der er plads til 519 liter i bagagerummet på Ford Mustang Mach-E, og har du brug for mere plads, er der mulighed for både tagboks og anhængertræk. Er der ikke anhængertræk på den udgave, som du har kig på, kan det nemt eftermonteres.

I Extended Range-udgaverne må du have op til 1500 kg på anhængertrækket, mens de øvrige modeller og GT-udgaven må have op til 750 kg. På taget må der være 75 kg (65 kg hvis den er med panoramatag).

Firehjulstræk og Premium udstyr?

Der er ikke de klassiske udstyrsniveauer at vælge mellem på Ford Mustang Mach-E. I stedet bliver udstyret afgjort af batteriets størrelse, og om du vælger med baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD).

Opgraderer du batteriet eller vælger firehjulstræk, er bilen med Premium-udstyr. Her får du blandt andet adaptive LED-forlygter og andre designdetaljer. Men der er altså også meget lækkert udstyr som standard: Klimaanlæg, adaptiv fartpilot, One Pedal Drive og masser af teknologi.

Årgang 2021-2024 af Ford Mustang Mach-E

De første eksemplarer af Ford Mustang Mach-E kom i foråret 2021, og det er derfor den tidligste årgang, du kan finde af elbilen. Du får dermed en relativ ny bil, selvom du køber den brugt.

Du kan også finde den brugt fra årgang 2022, 2023 og 2024 og her er der også lige taget toppen af prisen i forhold til en helt ny udgave. På hver model kan du se, hvilken årgang den er, og hvilket udstyr der er i den.

Find din brugte Ford Mustang Mach-E i Bilernes Hus

Skal du have en brugt Ford Mustang Mach-E, kan du finde den i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan se, hvordan de ligger i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den bil, du drømmer om, kan du bestille den på hjemmesiden og få den leveret på din adresse. Her kan du også vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om onlinekøb her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links