BN AUG 17 132 BH Logo WEB

Brug for nye dæk?

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til bilens dæk. Vi har et stort udvalg af dæk i høj kvalitet, til skarpe priser og til alle årstider. 

Vi hjælper dig med at finde de rigtige til din bil.

Priser på hjulskifte   Book tid til hjulskifte

Vi anbefaler altid dæk til årstiden

- køb nye dæk og få bestilt tid til hjulskifte

Når foråret står for døren, eller efteråret nærmer sig, er det tid til dækskifte. Langt de fleste vælger at skifte mellem sommer- og vinterdæk og dermed køre med dæk, der passer til årstiden fremfor at bruge helårsdæk. Og det er også vores anbefaling i Bilernes Hus. 

For når du kører med dæk, der passer til årstiden, kan det sammenlignes med at have fodtøj, der passer til årstiden. Om sommeren bruger man de tynde, lette sommersko, som du vil fryse i om vinteren, ligesom du nok også vil have sværere ved at stå fast. Og de varme vinterstøvler bliver for varme til sommervejret. 

Årstidens dæk giver kortest bremselængde

På samme måde er det altså, når man skifter mellem sommer- og vinterdæk. Sommerdæk i vinterføre vil for eksempel give en markant længere bremselængde. Hele 84 meter kan den være på, når du bruger sommerdæk om vinteren, mens vinterdækket kan bremse på 40 meter.

Glemmer du at skifte mellem de to typer dæk, eller ønsker du af andre årsager et dæk, man bruge hele året, så er det naturligvis et helårsdæk, du skal have.

Fordelen er, at du slipper for at skifte dæk, og du får et ret godt allround dæk. Ulempen er, at det ikke er virkelig godt til hverken sommer- eller vintervejr, fordi det skal kunne lidt af det hele.

Uanset hvilket dæk du ønsker, så kan vi hjælpe dig i Bilernes Hus.

Book tid til hjulskifte

Hjulskifte - sommer til vinter (eller omvendt) 399 kr.

Vi skifter dine hjul mens du venter.

Fra pris
Hjulskifte ALL-INCLUSIVE 1.099 kr.

Inden vi monterer dine hjul, giver vi dem en grundig vask. Det giver dine alufælge et ekstra touch. Vi opbevarer samtidig de afmonterede hjul på vores dækhotel i en sæson.

Fra pris
Hjulskifte inkl. opbevaring 699 kr.

Vi skifter dine hjul, og opbevarer de afmonterede hjul en sæson på vores dækhotel hvor vi sørger for optimale forhold.

Fra pris
Hjulhotel: Hjulskift og opbevaring på abonnement 99 kr.

Abonnement på hjulhotel inkluderer hjulskifte forår og efterår samt opbevaring på dækhotel af de afmonterede hjul.

pris pr. måned

Brug værkstedet og få alle fordele

Hjulskift1

Få hjulene skiftet på værkstedet

Slip for besværet med at skifte hjulene derhjemme og lad os gøre det på værkstedet. Her kan vi hurtigt få sat nye hjul på, og vi tjekker altid dækmønstret, så du kan være sikker på, at dækkene kan klare en sæson mere. 

Lovkravene siger, at der skal være 1,6 mm tilbage, men vi anbefaler, at der er mindst er 3 mm. Det gør vi for at sikre, at dækkene giver dig det mest optimale vejgreb og for at sikre, at dækkene holder hele sæsonen. 

LDK Vask Af Dæk Fælge

Vask af dæk og behandling af fælge

Inden vi monterer hjulene, tilbyder vi en grundig vask af dem. Er der alufælge på, så får de også et ekstra touch. Det gør, at du får skinnende rene hjul på bilen.

 

Daekhotel

Få hjulene opbevaret på hjulhotel

Når man skifter mellem sommer- og vinterdæk, er der brug for opbevaring af det sæt hjul, der ikke er i brug. I Bilernes Hus kan du få opbevaret hjulene på hjulhotel, så du slipper for at have dem liggende derhjemme. Og så er de altid klar til at komme på bilen.

Ved at få hjulene på hjulhotel er du også sikker på, at de bliver opbevaret korrekt. Det er med til at sikre, at du altid har behagelige hjul at køre på, og samtidig undgår du, at hjulene revner i gummiet eller lignende.

Book aftale

Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Hjulskifte med sikkerhedstjek

Når du får skiftet hjul i Bilernes Hus, udfører vi altid et sikkerhedstjek af bilen. Vi tjekker den for visuelle fejl og mangler, og du får et tjekskema med hjem, som indeholder anbefalinger. Er der fejl, så angiver vi også en skarp pris på udbedring. Du er velkommen på værkstedet, når vi gennemgår bilen.

Konkret omfatter sikkerhedstjekket hele 20 punkter, og det kan udføres på alle bilmærker. Sikkerhedstjek er uforpligtende, men det kan være rart for dig at vide, hvordan du plejer bilen bedst.

Mere om sikkerhedstjek

Bridgestone sommer- eller vinterdæk 695 kr.

Vi forhandler dæk fra Bridgestone - verdens største dækleverandør. Vi har et stort udvalg i dæk i alle størrelser på lager. Kontakt os og hør mere om priserne.

Fra pris pr. dæk

Tre typer dæk til bilen

Der findes grundlæggende tre typer dæk at vælge mellem. I Bilernes Hus anbefaler vi, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk for at få de mest optimale betingelser, når du kører. Der er dog også mulighed for at vælge et dæk, der kan bruges året rundt. 

Bliv klogere på dæk her

 

Vinterdaek

Vinterdæk

Anvendes: Efterår og vinter.

Skift til vinterdæk: Når temperaturen falder til under 7 grader.

Bedste vejgreb og korteste bremselængde på vinterens glatte og kolde veje. 

Mere om vinterdæk

Sommerdaek

Sommerdæk

Anvendes: Forår og sommer.

Skift til sommerdæk: Når temperaturen stiger til over 7 grader.

Giver det bedste vejgreb på sommerens varme og regnvåde veje. 

Mere om sommerdæk

Helaarsdaek

Helårsdæk

Anvendes: Året rundt.

Skift til helårsdæk: Når der er helårsdæk på bilen, slipper du for årlige hjulskift.

Dækkene er et kompromis og er ikke bedre end hverken sommer- eller vinterdæk.

Mere om helårsdæk

Det betaler sig at købe dæk i god kvalitet

Er dækkene ved at være slidte, er det vigtigt at få dem skiftet. Slidte dæk øger nemlig brændstofforbruget, giver en længere bremselængde, dårligere vejgreb, dårligere stabilitet og føling med bilen, forringet komfort og mere støj under køreturen, ligesom der kan være flere vibrationer, som giver øget slidtage på styretøjsdele og lignende.

Alt efter hvilket dæk du vælger, er der forskellige fordele: Bedre slidstyrke, lang holdbarhed, sikkerhed, komfort, støjsvag, vejgreb og brændstofbesparelse. Der er rigtig mange dæk på markedet, og vi anbefaler altid et kvalitetsdæk fra de førende producenter. 

Generelt anbefaler vi dæk fra Bridgestone, der er verdens største dækleverandør, og her får du virkelig et kvalitetsdæk med alle de rette egenskaber. Præcis tilpasset årstiden. 

Vi har dog dæk fra alle mærker og til alle typer af biler. Vi rådgiver dig gerne omkring valg af dæk til din bil. 

Kontakt os

 

Bridgestone Blizzak LM005 Sne

Få tre års garanti - registrér dine Bridgestone-dæk

Bridgestone er blandt de mest solgte dæk i verden, og det er dem, vi anbefaler i Bilernes Hus. Her får du nemlig dæk i en høj kvalitet til en god pris. Bridgestone er kendt for sin høje kvalitet, og der er et godt match mellem kvalitet og pris på dise dæk.

Når du køber nye dæk fra Bridgestone, har du mulighed for at registrere dem og få tre års garanti. 

Dækkene skal registreres indenfor 14 dage efter, at de er blevet monteret på værkstedet.

Læs mere om kampagnen