Se alle 243 brugte benzinbiler på vores lager

Det klassiske valg, når du skal skifte bil, er at vælge en benzinbil. Her får du pålidelige og gennemtestede motorer, som gennem årene er blevet udviklet, og i dag er mere brændstoføkonomiske end tidligere. Flere nyere benzinbil er endda mild hybrid, hybrid eller plug-in hybrid. Det betyder, at et batteri og eventuelt også elmotor understøtter bilens benzinmotor. Det gør det muligt at køre lidt på el, inden benzinmotoren tager over. Du slipper for bekymringer om opladning og kan drøne derudaf. 

I Bilernes Hus finder du et stort udvalg af brugte benzinbiler, og vi har samlet dem alle her på siden. Der er både modeller, der står i Bilernes Hus, ligesom du kan finde brugte biler, der står i et Bjarne Nielsen-bilhus. Vi er nemlig en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Med mange års erfaring kan vi hjælpe og guide dig, når du skal have ny, brugt benzinbil. 

Vi tilbyder både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du handler bil hos os. Så er der styr på alt omkring bilen. Og du kan være ganske tryg ved at købe en brugt bil hos os. Vi gennemgår altid de brugte biler grundigt, og hvis vi finder fejl eller mangler, bliver de udbedret, inden du får bilen. På den måde er du sikker på, der er mange kilometer tilbage i bilen. 

243 BILER
Viser nu 21 af 243 biler
Vis flere biler

Alle behov kan dækkes med en brugt benzinbil

Det er meget nemt at finde en brugt benzinbil, der passer til dit behov. De fås lige fra den mindste mikrobil og op til den store stationcar og SUV. Der er biler med små motorer og dem med motorer med masser af hestekræfter. Uanset hvad du er på jagt efter, kan du finde det som en brugt benzinbil.

Det er på alle måder et klassisk valg af bil. Og for mange det sikre og pålidelige valg, særligt for dem der bruger bilen dagligt. Nyere benzinbiler har måske endda en mild hybrid- eller hybridmotor til at understøtte benzinmotoren og forbedre brændstoføkonomien. Der er også plug-in hybrider, hvor benzin- og elmotor kombineres, og du får kørsel på ren el, inden benzinmotoren tager over og sørger for, at du ikke har brug for opladning på lange ture. 

 

Stort udvalg af brugte benzinbiler

Brugte benzinbiler er dem, du finder allerflest af i vores udvalg. Både i antal, forskellige størrelser og motorvalget. Du finder dem lige fra den lille mikrobil til den store SUV, og vi har mange af dem. Det skyldes, at drivlinjen er den, der er solgt flest af. Når det kommer til nye modeller, bliver der i øjeblikket lancereret flere nye elbiler og plug-in hybrider, men markedet for benzinbiler er stadig stort. 

Vi bevæger os hen imod elektrificerede biler enten som ren elbil eller plug-in hybrid, men benzinbilen er langt fra død. Der er stadig mange, der ønsker en bil, hvor man ikke skal bekymre sig om rækkevidde og opladning. Nogen, der elsker lyden af en stærk og kraftfuld benzinmotor, som også er kendt for at være solide og holde længe. Du kan være ganske rolig ved at købe en brugt benzinbil hos os. 

 

Fordelene ved at købe brugt benzinbil

Der er et rigtig bredt udvalg af modeller at vælge mellem, når du ser på brugte benzinbiler. Og når du køber brugt, rækker pengene også længere, end hvis det er en ny bil. Derudover er det muligt at finde modeller, som er udgået som ny bil, så hvis du ønsker netop den, skal du handle på brugtmarkedet. 

Men en af de største fordele ved at købe brugt er, at du hurtigt kan blive godt kørende. Alle vores brugte bil er på lager og kan leveres stort set med det samme. Vores brugte biler er som udgangspunkt op til seks år gamle, og det er dermed også relativt nye biler, du kan vælge mellem.

 

Køb brugt benzinbil i Bilernes Hus

Er det en brugt benzinbil, der skal være din kommende nye, brugte bil, så finder du hele vores udvalg her på siden. I Bilernes Hus sætter vi altid en skarp og fair pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet. Du finder vurderingen her i oversigten og på den enkelte models side. 

Ved du, hvilken bil du præcis ønsker, kan du faktisk bestille den direkte her på hjemmesiden. Du kan endda få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks største bilhus. 

Relaterede links