GENNEMFØRT ELBIL

Nissan Leaf er 100% elektrisk køreglæde

Nissan Leaf er skabt som elbil og designet til dig, som vil køre grønnere. Med masser af teknologi, skarpt design og en rækkevidde op til 385 km.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Elektrisk familiebil

Nissan Leaf - oplev køreturen på en helt ny måde

Nissan Leaf er en 100% elektrisk bil, hvilket giver dig en række fantastiske egenskaber. Øjeblikkelig acceleration som kun en elbil kan give dig og samtidig helt stille. Med trinløst automatgear og e-Pedal kører du nemt og ubesværet. 

Der er to batteristørrelser at vælge mellem på Nissan Leaf, og du får en rækkevidde op til 385 km ved blandet kørsel, og helt op til 528 km ved bykørsel på udgaven med det største batteri. Der er desuden masser af lækkert udstyr og sikkerhedsteknologier i bilen.

Velegnet som familiebil, bybil eller bilen til ture ud i det blå. Nissan Leaf kan det hele, og med et rummeligt bagagerum er der også plads til oppakningen. Nyd roen fra den støjsvage elmotor, de flotte designdetaljer og komforten i kabinen. Nissan Leaf er en helt ny måde at køre på. 

Nissan Leaf 2018 1600 4A

NISSAN LEAF Klar til en 100% elektrisk fremtid.

Det mener vores Nissan-ekspert

"Nissan Leaf er verdens mest solgte elbil. De skarpe køreegenskaber, det høje udstyrsniveau og den fornuftige pris kunne være 3 gode grunde. "

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Nissan Leaf 2018 1600 2F

Nissan Leaf med to batteristørrelser, automatgear og god rækkevidde

Den fuldelektriske Nissan Leaf fås med to batteristørrelser. Det mindste batteri er på 39 kWh, og motoren har 147 hk og et moment på 320 Nm. Den accelererer fra 0-100 km/t på 7,9 sekunder. Rækkevidden er op til 285 km. 

Det store batteri er på 59 kWh, og motoren yder 214 hk og har et moment på 340 Nm. Den accelererer fra 0-100 km/t på 6,9 sekunder. Rækkevidden er op til 385 km ved blandet kørsel og helt op til 528 km ved bykørsel (WLTP). Alle modeller med det store batteri hedder e+.

Alle udgaver er med trinløst automatgear. 

Nissan Leaf modeller

Nissan Leaf 2018 1600 0D

Fra standardudstyrede Visia og e+ Acenta til topmodellen Tekna

Nissan Leaf har fire udstyrsniveauer, hvor Visia er standarden på det mindste batteri, mens Acenta er for e+-modellerne. Visia byder blandt andet på for- og baglygter med LED-signatur, fartpilot med hastighedsbegrænser, DAB+, e-Pedal, 7" HD TFT skærm, klimaanlæg og nøglefri betjening. Af sikkerhedsteknologier er der intelligent nødbremse, advarsel om biler i den blinde vinkel, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og Cross Traffic Alert (CTA).

Med Acenta, som altså er standard på e+, får du derudover display audio med bakkamera, Apple CarPlay og Android Auto og adaptiv fartpilot. Næste niveau er N-Connecta, som derudover byder på Driver Assist Pack (Around View Monitor, parkeringssensorer og Moving Object Detection), NissanConnect med navigation og 8" touchskærm.

Topmodellen Tekna har desuden elektrisk parkeringsbremse, Bose Premium audiosystem, ProPILOT med Traffic Jam Pilot og intelligent vognbaneassistent samt kamera i bakspejlet. 

Nissan Leaf udstyrsniveauer 

 

Nissan Leaf Bagagerum

Få plads til det hele i bagagerummet og på taget

Der kan ikke monteres anhængertræk på Nissan Leaf, og derfor skal det hele kunne være i bilens bagagerum eller på taget, hvor den er godkendt til 35 kg. 

Bagagerummet er heldigvis ret rummeligt, så du har god mulighed for at få plads til dagligdagens fornødenheder og weekendens fornøjelser. Der er plads 435 liter, dog kan der i Tekna-udgaven "kun" være 420 liter, fordi der skal være plads til Bose Premium audiosystemet.

Med bagsæderne lagt ned, får du en næsten plan overflade, og her kan der være plads til en cykel og andre store og lange genstande. Her er plads til 1176 liter. Bagsæderne er et 60:40 splitbagsæde, så du kan lægge en del af bagsædet ned for at få plads til lange genstande og stadig have plads til passagerer.

GALLERI

Se nærmere på Nissan Leaf design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den flotte model.

Nissan Leaf 2018 1600 54

Opladning derhjemme og hurtig ladning på farten

Med en elbil kan du altid "tanke" derhjemme, så bilen er klar til at køre, når du er. Med Nissan Leaf får du flere forskellige ladekabler til brug ved forskellige ladeløsninger. Det er lige fra en gæstelader til almindelig stikkontakt (også kaldet mormorlader) til ChaDeMO ladestik til hurtig ladning, når du er på farten. 

Derhjemme vil de fleste nok vælge en ladeboks, og her kan den oplade med en effekt på 3,6-6,6 kW. Her tager en komplet opladning op til 7,5 time for det mindste batteri, mens det tager op til 11,5 time for e+-udgaven.

Med hurtig ladning kan Leaf lade med 50 kW. En opladning fra 20-80% kan klares på ca. 60 minutter for det mindste batteri, mens det tager ca. 90 minutter for e+-udgaven. 

Nissan Leaf 2018 1600 0F

Leasing af Nissan Leaf

Det er også muligt at privatlease Nissan Leaf. Den største fordel er, at du kender din biløkonomi måned for måned, fordi både service- og finansieringsomkostninger er inkluderet i den månedlige leasingydelse.

Det eneste, du skal betale derudover, er forsikring og CO2-afgift.

Leasing af Nissan Leaf

879215A F77 Interior 02

Masser af sikkerhedsteknologi til at gøre kørslen nemmere

Nissan Intelligent Mobility hedder Nissans forskellige førerassistanceteknologier, som gør kørslen mere sikker og behagelig. 

Med e-Pedal behøver du kun én pedal til at styre bilens hastighed. Den bruges til både acceleration og deceleration og gør kørslen meget mere flydende og nem. Særlig i byen, hvor der kan være meget trafik. Her hjælper ProPILOT-systemet dig også, og det fås i alle Tekna-udgaver. Den assisterer kørslen ved trafikpropper og kan hjælpe med at holde farten og vognbanen. 

Derudover er der nødbremsesystemer, skiltegenkendelse og advarsler om biler i den blinde vinkel. Med Hill Start Assist bliver du også hjulpet, hvis du skal starte på stejle bakker. Der er altså masser af lækkert udstyr i Nissan Leaf. 

Nissan Leaf modeller, priser og specifikationer

Nissan Leaf fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

Nissan Leaf modeloversigt

 

 • Nissan LEAF
  Nissan Leaf

  Acenta

  Ønsker du mere udstyr end standardudstyret, er det Acenta, du skal vælge.

  Udvalgt standardudstyr udover Visia:

  • 16'' alufælge
  • 6,6 kW oplader i bilen
  • Nissan Connect Services - Touchscreen, Navigation og infotainment system
  • Kabineopvarmning med energibesparende varmepumpe
  Pris fra
  235.100 kr.
  Lån fra
  2.658 kr./md.
  Komplet prisliste
 • Nissan LEAF
  Nissan Leaf

  Visia

  Visia er standardudstyret på Leaf.

  • e-Pedal
  • Intelligente forlygter
  • Læderrat
  • Opvarmede sæder for og bag
  Pris fra
  216.100 kr.
  Lån fra
  2.467 kr./md.
  Komplet prisliste
 • Nissan LEAF
  Nissan Leaf

  N-Connecta

  Veludstyret N-Connecta giver dig blandt andet Driver Assist Pack.

  Udvalgt standardudstyr udover Acenta:

  • 17'' alufælge
  • B-stolpe i sort højglans
  • Automatisk nedblænding af bakspejl
  • Driver Assist Pack
  Pris fra
  255.099 kr.
  Lån fra
  2.859 kr./md.
  Komplet prisliste
 • Nissan LEAF
  Nissan Leaf

  Tekna

  Topudstyret Tekna byder på adaptiv fartpilot og Bose audiosystem.

  Udvalgt standardudstyr udover N-Connecta:

  • BOSE Premium audiosystem, 7 højttalere inkl. Subwoofer
  • ProPILOT avanceret førerassistentsystem
  • Læder /Ultrasuede® indtræk
  • LED-forlygter (både nærlys og fjernlys) med LED-signatur og automatisk kørelys
  Pris fra
  274.099 kr.
  Lån fra
  3.050 kr./md.
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Nissan Leaf 2018 1600 4F

Vælg den rette farve på Nissan Leaf

Nissan Leaf fås i 11 forskellige farvekombinationer, og der er både helt ensfarvede udgaver samt nogle med 2-tone lak.

Vælg mellem hvid, flere nuancer af grå, sort, blå og rød. 

Nissan Leaf 2018 1600 31

Smarte designdetaljer i kabinen

Der er mange lækre detaljer i kabinen på Nissan Leaf. Alle udgaver er med trinløst automatgear, og du kan køre med e-Pedal, hvor du accelererer og decelerer ved at bruge én pedal. 

I Tekna-udgaven er der desuden elektrisk parkeringsbremse. 

Nissan Leaf 2018 1600 0B

Skærer sig igennem luften

Takket være det velgennemtænkte design på Nissan Leaf, møder du ikke meget vindmodstand på din køretur. Alt, lige fra sidespejle til undervogn og diffusor er optimeret til at skære sig igennem luften.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Nissan Leaf er crashtestet hos Euro NCAP

Nissan Leaf har fra første færd været en utrolig sikker bil. 5 Stjerner.

93%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
71%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan Leaf

Hvorfor købe en Nissan Leaf?

Nissan Leaf er Nissans første og bedst sælgende rene elbil der kom på markedet i 2010. Dermed har Nissan allerede stor erfaring med batterier og teknologien i en elbil. I 2017 kom Leaf i sin anden generation, og den er løbende blevet opdateret med primært et større batteri, så rækkevidden i dag er op til 385 km på en opladning.  

Nissan Leaf har modtaget adskillige priser. Blandt andet årets bil i Europa, Årets bil i verden og årets bil i Japan. 

Hvor stor er en Nissan Leaf?

Nissan Leaf er en mellemstor hatchback med plads til fem personer. Den er knap 4,5 meter lang, og det gør den faktisk både større og længere end både VW Golf og Ford Focus. Samtidig rummer bagagerummet hele 435 liter.

Hvilke fordele har jeg ved at køre på el?

Fordelene ved en ren elbil som Nissan Leaf er til at få øje på. Den udleder ingen CO2 under kørsel og samtidig har du markant færre serviceomkostninger, da en elbil hverken kræver olieskift eller har dyre sliddele som kobling, tandrem eller turbo. Desuden er en elbil billig i grøn ejerafgift.  

Hvor lang tid tager det at lade Leaf op?

Du kan altid lade Leaf op via en almindelig stikkontakt. Men grundet den begrænsede effekt vil tage mange timer at lade batteriet helt op. Derfor investerer de fleste i en ladeboks og evt. et abonnement, hvor man betaler en udbyder for et fast forbrug hver måned. 

Nissan Leaf kan lades op med en lynlader med en effekt på op til 50 kW. Det betyder at Leaf kan lades fra 20-80 procent på ca. halvanden time. 

Lader du en Nissan Leaf med et 64 kWh batteri derhjemme, tager det ca. 11,5 timer at lade den fuldt op. 

Ladehastigheden kan dog variere afhængig af ladetype, batteriets temperatur og udendørstemperaturen.

Hvad må Nissan Leaf trække?

Det er desværre ikke muligt at få anhængertræk på Nissan Leaf. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.