Lige nu har vi 22 brugte Nissan til salg.

Nissan har været en del af Bilernes Hus i Silkeborg mange år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler fra ny i Danmarks største bilforretning. Vi har mange års erfaring som autoriseret Nissan-serviceværksted, og den erfaring kommer selvfølgelig dig som Nissan-kunde til gode. De to aspekter betyder blandt andet, at vi kender de mange forskellige Nissan-modeller indgående, og at vi kan sikre dig god og konstruktiv vejledning gennem hele købsprocessen.

Det har altid været væsentligt for os i Bilernes Hus, at du som kunde kan mærke, at vi er med dig hele vejen gennem den proces, som det helt naturligt er at købe - og eventuelt sælge - en nyere brugt Nissan. Du kan være sikker på, at vi går hele vejen for at skabe så problemfri en bilhandel som muligt - og med så godt et resultat som muligt. Vi lever af tilfredse kunder, og vi vil gøre alt for, at det også er os i Bilernes Hus, som du vælger som samarbejdspartner, når du næste gang er i markedet for en nyere brugt bilmodel - eller du næste gang har brug for at få din bil på et autoriseret serviceværksted.

Måske tænker du, at Nissan er et af de nyere bilmærker på de hjemlige landeveje - og det er til dels også korrekt. Men faktisk blev japanske Nissan grundlagt helt tilbage i 1914 dog under et andet navn. Nissan-brandet kom først til i 1933, og introduktionen i Danmark lod vente yderligere tre-fire årtier på sig. I mange år var Nissan således udelukkende til stede herhjemme under navnet Datsun, som til gengæld var ganske succesfuldt op gennem 1970erne og 1980erne.

Blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som altså siden ændrede "fornavn" til Nissan og dermed Nissan Cherry og Nissan Sunnay. Senere kom modeller som Nissan Micra, Nissan Primera og Nissan Almera til, og i det seneste årti har modelprogrammet været præget af eksempelvis Nissan Juke, Nissan Note og den elektriske model Nissan Leaf. Og nå ja - så selvfølgelig Nissan Qashqai, der siden introduktionen i 2007 har været en enorm stor og banebrydende succes.

Nissan var faktisk det første asiatiske bilmærke, som blev kåret til Årets Bil i Danmark. Det var tilbage i 1991, hvor Nissan Primera kørte med den særdeles lukrative titel. På internationalt plan har Nissan ligeledes haft succes med henholdsvis Nissan Micra og Nissan Leaf, der blevet kåret til European Car of the Year i henholdsvis 1993 og 2011.

I dag er Nissan-mærket en del af koncernen Renault Nissan Mitsubishi Alliance, der rummer bilmærker som Alpine, Dacia, Lada, Mitsubishi, Nissan og Renault på internationalt plan. Alliancen kæmper med Toyota og Volkswagen Group om at være verdens største bilproducent. Det lykkedes i 2017, hvor Renault Nissan Mitsubishi Alliance blev verdens bedst sælgende med et estimeret samlet salg lidt over 10,6 millioner biler.

22 BILER
Viser nu 21 af 22 biler
Vis flere biler

På jagt efter en nyere brugt Nissan? Så kom ind til Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har mange års erfaring i Bilernes Hus med Nissan, eftersom vi gennem adskillige år har været både autoriseret forhandler af Nissan og samtidig autoriseret serviceværksted af selvsamme. Det betyder også, at vi har et stort og velassorteret udvalg af de forskellige Nissan-modeller - fra Nissan Note og Nissan Micra i den mindre ende af skalaen over de mere kompakte SUV-modeller som Nissan Juke og især Nissan Qashqai til de elektriske foregangskøretøjer Nissan Leaf og Nissan E-NV200 Evalia.

Bilernes Hus i Silkeborg er - præcis som de mange Bjarne Nielsen-bilhuse - en del af Nielsen Car Group, og på koncern-basis sælger vi årligt over 10.000 biler. En stor del af disse er Nissan, så vi er bestemt klædt godt på til at servicere dig med en nyere brugt Nissan.

Du får udelukkende Nissan-modeller i topform i Bilernes Hus

Vi har Nissan-modeller i mange forskellige størrelser, og med stor variation i udstyrsniveau og motorstørrelse. Uanset hvilken nyere brugt model du køber - for eksempel Nissan Micra, Nissan Qashqai eller Nissan X-Trail - kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i god og ordentlig stand. Inden vi sætter en nyere brugt Nissan til salg, så får vi bilen gennem kontrolleret på alle ledder og kanter, uanset hvad det er for en årgang, model eller variant.

Det går mere specifikt ud på, at hver eneste Nissan-model bliver gennemgået minutiøst, og at eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, så du kan være helt sikker på at køre problemfrit i mange år frem.

Vi har helt og aldeles fair priser på nyere brugte Nissan-modeller i Bilernes Hus

Vi får alle vores priser på nyere brugte Nissan automatisk vurderet af AutoUncle, der er Bilernes Hus' uafhængige samarbejdspartner. Vi har ikke noget at skjule, og du kan naturligvis se vurderingen her på sitet. At vi betragter prisvurderingen som fair handler om, at du skal gøre en god handel, men at vi som sælgere samtidig skal holde vores forretning kørende.

Vi tror på et ordentligt købmandskab i Bilernes Hus i Silkeborg. På den ene side skal du være helt og aldeles tilfreds - men det skal vi også. Du skal som kunde gerne have den helt klare oplevelse af, at Bilernes Hus, der vil du gerne komme igen, når der næste gang opstår et behov for at investere i en ny eller nyere brugt Nissan Qashqai - eller hvad hjertet til den tid må begære.

Vi får faktisk pæne ord med på vejen i Bilernes Hus

Det vigtigste for os er, at du som kunde er tilfreds, når du har handlet bil med os. At du sidder tilbage med en klar lyst til at gentage succesen, hvis det på et tidspunkt atter bliver aktuelt at købe en nyere brugt bil i Bilernes Hus.

Eller at det er os i Bilernes Hus, som du vælger, såfremt din bil skal have et serviceeftersyn eller anden reparation på et autoriseret Nissan serviceværksted.
Skulle du være i tvivl om, hvor vidt alt det her bare er floskler og flotte ord, så tag lige et kig på vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedst anmeldte bilkoncerner i Danmark.

Relaterede links