Sprød elbil til skarp pris. Bilernes Hus har 1 nye brugte MG til salg

Er du til elbil, så skal du klart overveje at investere i en nyere brugt MG i Bilernes Hus i Silkeborg. Hos os kan du finde et udvalg af de elektriske MG-modeller - og du kan faktisk trygt handle nyere brugt MG hos os. Vi har mange års erfaring med at sælge biler - og ti års erfaring med elbiler. Desuden har vi autoriseret forhandling og service af en lang række bilmærker.

MG er formentlig et bilmærke, der klinger velkendt hos mange danske i den ældre del af befolkning. Der er faktisk tale om det gamle klassiske bilmærke MG (Morris Garages), som er blevet genoplivet i form af at blive købt af en kinesisk industri-gigant. Inden MG havnede på kinesiske hænder, gik bilmærket så grueligt meget igennem. Ejerskabet har siden begyndelsen i 1924 været i hænderne på British Motor Corporation, British Leyland Motor og Rover Group for til sidst at ende hos Nanjing Automobile Group.

I 2007 blev Nanjing Automobile Group til SAIC Motors, der et en statsejet kinesisk bilfabrikant. SAIC står for Shanghai Automotive Industry Corporation, og virksomheden er i dag er Kinas største bilproducent med mærker som Maxus og Roewe. I Danmark kører der i omegnen af 5000 køretøjer fra MG rundt, og hovedparten er fortsat de "rigtige" modeller fra Storbritannien fra 1960erne og 1970erne. Men knap 2000 eksemplarer er der allerede solgt af de nye elektriske udgaver fra Kina, og det er ganske imponerende.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Find en ny brugt elektrisk MG til stærke priser i Bilernes Hus i Silkeborg

Overvejer du at købe en næsten ny MG i Bilernes Hus i Silkeborg, så tøv ikke med at trille en tur ind til os. Vi bor midt i Silkeborg i Danmarks i særklasse største bilforretning. Vi har mange års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de moderne elektriske modeller fra MG.

i Bilernes Hus i Silkeborg finder du MG i høj kvalitet

Vi har ofte adskillige MG-biler i Bilernes Hus i Silkeborg, og da der - for mange - er tale om et helt nyt bekendtskab, så er det helt oplagt, at du lige indleder en eventuel købsproces med en prøvetur. Der er mange fordomme om kinesiske biler, på samme måde, som der engang var fordomme om sydkoreanske biler, og inden det japanske køretøjer. Men med et salg i 2021 på intet mindre end 1549 eksemplarer, sammenlignet med et salg året forinden på 290 styk, så er der ingen tvivl om, at MG mener det alvorligt.

Den fuldelektriske MG tager kegler i Bilernes Hus i Silkeborg

Priserne i Bilernes Hus i Silkeborg på nyere brugte MG-modeller er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er helt igennem fair - det vil sige, at fordelen for dig er, at du gør en god handel, mens fordelen for os er, at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror nemlig på ordentlighed og godt købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste i Danmark inden for bilbranchen.

Du skal køre ind i Bilernes Hus i Silkeborg, hvis du er på udkig efter en nyere brugt MG

En nyere brugt MG-model i topkvalitet får du altid til en fair markedspris i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os og se det store udvalg. Her er det naturligvis også muligt at aftale en prøvetur, så du kan blive helt overbevist om, at en MG er det helt rette valg for dig.

Relaterede links