Lige nu har vi 3 brugte Audi A3 til salg

Audi A3 blev lanceret i 1996, og det har været en af Audis mest populære modeller. Det er en mellemklassebil i C-segmentet og blev i starten betragtet som en mere luksuriøs udgave af Volkswagen Golf. Den har for længst skabt et navn for sig selv, og den fås i mange forskellige udgaver. Den mest almindelig er nok Sportback-udgaven, som er Audis hatchback-version.

I Bilernes Hus i Silkeborg, som er Danmarks største bilhus, har vi altid et bredt udvalg af A3. Vi er en del af Nielsen Car Group, der med sine Bjarne Nielsen bilhuse også har A3 på lager, og derfor finder du også brugte modeller fra de bilhuse på siden her. I Bilernes Hus er vi autoriseret serviceværksted for Audi og har derfor stor erfaring med det tyske bilmærke. Du kan være ganske tryg ved, at vi har gennemgået din kommende brugte A3 for fejl og mangler, inden du får den, og dermed får du en bil, der kan kører mange år endnu. 

Serviceaftale, finansiering og forsikring er alt sammen noget, vi tilbyder, når du køber en brugt bil hos os i Bilernes Hus. Og så har vi gjort det nemt for dig at overskue bilpriserne. En uafhængig samarbejdspartner vurderer nemlig vores priser i forhold til resten af markedet, og du kan tydeligt se, hvordan vi prismæssigt placerer os. Har du brug for hjælp til at finde den rette model, er vi klar til at guide dig i Bilernes Hus i Silkeborg.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Audi A3 er en populær model

Det er efterhånden mange år siden, at Audi lancerede A3. Det skete tilbage i 1996, og det er blevet en af de mest populære modeller fra det tyske mærke. Den er selvfølgelig blevet fornyet med tiden, og det er i dag den fjerde generation kaldet 8Y, som blev introduceret i 2020.

Den tilhører mellemklassen kaldet C-segmentet eller Golf-klassen, og det var netop Golfen, som A3 skulle være en mere luksuriøs udgave af. Med de fire ringe på forenden og det karakteristiske design er bilen blevet nærmest ikonisk, og det gør den til en stadig populær bil i dag.

Hatchback, sedan og sportsmodellerne

Der findes mange forskellige udgave af A3. Den fås som Sportback, der er Audis hatchback-version, og den findes både som 3-dørs og 5-dørs. Der er også Limousine-udgaven, der er en sedan, og så er der flere forskellige mere sporty udgaver med S3 og RS3.

Der er altså modeller for enhver smag, og det er nok medvirkende til, at der kører mange af dem rundt på de danske veje. Det har altid været muligt at finde en version, der passer til netop dit behov, uanset om det er til singlen, familien eller bare som den mindre bil nummer to.

Benzin, diesel og som plug-in hybrid

Det er primært som benzin- eller dieselbil, at du kender Audi A3. De klassiske forbrændingsmotorer er der selvfølgelig blevet produceret en del af. Men den ældre model er også blevet opdateret til fremtiden, og den fås som plug-in hybrid med TFSI e-varianten.

Er du til denne kombinerede el- og benzinmotor, så kan du blive virkelig godt kørende med A3. Den kører op til 65 km på en opladning, inden benzinmotoren tager over, og med et glidende automatgear er der skruet op for den afslappende kørsel, uanset om det er med den støjsvage elmotor eller den stærke benzinmotor.

Masser af udstyr i Ambiente, Ambition og sportsversionerne

Der er masser af godt udstyr i Audi A3, så du kan blive godt og sikkert kørende. Gennem tiden har udstyrsniveauerne skiftet navn, og de har blandt andet heddet Ambition, Ambiente og Sport. De nyere har navne som Attitude, Prestige og S Line.

Audis slogan ”Vorsprung durch Technik” vidner om et bilmærke, der går op i teknologien i bilerne, og det afspejles tydeligt i udstyrslisten fra selv de lidt ældre udgaver, som du finder her på siden med lettere brugte Audi A3.

Brugt Audi A3 fra 2018-2024

I Bilernes Hus sælger vi nyere brugte biler, og derfor har vi typisk ikke modeller, der er mere end seks år gamle. Der er dog undtagelser, hvor vi stadig kan stå indenfor bilens kvalitet, selvom modellen måske er ældre end, vi normalt tager ind.

Så leder du efter en Audi fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024, så finder du den her hos os. Vi hjælper og guider dig gerne, så du får præcis den model, du godt kunne tænke dig.  

Køb din nye brugte Audi A3 i Bilernes Hus

Er du på udkig efter en brugt Audi A3, så læg vejen forbi Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et bredt udvalg til skarpe priser, og vi har gjort det nemt for dig at vurdere vores priser. En uafhængig samarbejdspartner gør det nemlig for dig, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan vi ligger i markedet.

Har du allerede fundet den rette model, så kan du bestille den direkte på vores hjemmeside og få bilen leveret hjem til dig. Har du en bil, du gerne vil sælge, så giver vi naturligvis gerne et bud på den også. Du kan læse mere om køb på hjemmesiden her eller besøge os i Bilernes Hus.

Relaterede links