Køb en af vores 7 nyere brugte Kia Picanto

Kia Picanto er en lille bybil, som blev lanceret i 2004, og på det tidspunkt var det Danmarks billigste bil. Den fås i dag i tredje generation, som kom på markedet i 2017. Den udgave fik et facelift i 2020. Det er en smart bil, der er ideel til bykørsel, og den er nem at køre og parkere, og så er den relativ rummelig taget størrelsen i betragtning.

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret forhandler af Kia, og vi har derfor et stort kendskab til mærket, ligesom vi er autoriseret værksted, og derfor kan hjælpe med både service og andre værkstedsbesøg. Her på siden kan du se vores udvalg af brugte Kia Picanto, og da vi er en del af Nielsen Car Group, som også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, kan du også se udvalget fra de bilhuse.

Vi kan hjælpe med både service, finansiering og forsikring, når du køber ny, brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler, og derfor kan du være helt sikker på, at der mange kilometer endnu i brugte biler købt hos os. Vi giver desuden et halvt års garanti, ligesom Kias syv års fabriksgaranti selvfølgelig følger bilen, selvom den skifter ejer. Kontakt os for at høre mere eller kom forbi Bilernes Hus i Silkeborg.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Den smarte bybil Kia Picanto

Da Kia Picanto blev lanceret, var det Danmarks billigste bil, og den smarte bybil er en populær model herhjemme. Den kom på markedet i 2004 og nåede hele vejen til finalen ved kåringen af Årets Bil I Danmark 2005, og det er ganske imponerende.

Bilens kompakte størrelse gør det nemt at komme omkring i byen, hvor den også er nem at parkere. Og den lille størrelse taget i betragtning, så får du en ret rummelig bil. Der er fin plads i bagagerummet og på bagsædet. Det er i øjeblikket tredje generation af Kia Picanto, der kører på vejene. Den kom på markedet i 2017, og modellen gennemgik et facelift i 2020.

Benzinmotor og mulighed for automatgear

Kia Picanto fås med en 1.0 liters benzinmotor, som fint driver den lille bil frem. Den er brændstoføkonomisk, og den fås med både manuelt gear og automatgear. Det er ikke et klassisk automatgear, der er i bilen, men et såkaldt automatgear med manuel funktion, kaldet AMT.

Det betyder, at du kan skifte mellem automatgear og manuelt gear, hvis du hellere vil bruge det, men dog hvor du ikke bruger koblingen til at skifte gear. Bilen har desuden en smart krybefunktion, der er velegnet i tæt trafik eller køkørsel.

Udstyrsniveauer som Vision, Prestige og GT-Line

Der er overraskende meget udstyr og teknologi i Kia Picanto taget i betragtning, at det er en lille bil, hvor prisen egentlig spiller en stor rolle. På den måde får du relativt meget for pengene ved at vælge en Picanto. I de nuværende modeller er der udstyr som farvedisplay, kørecomputer og Bluetooth som standard, og dertil kan vælge forskellige udstyrsvarianter samt ekstra udstyrspakker.

Den fås også i en sporty GT-Line-udgave, hvor der er skruet op for det sportslige design. Når modellen har flere år på bagen, og der er kommet nye generationer af den, har udstyret ændret sig undervejs. På hver bilmodels side kan du se den fulde udstyrsliste, så du er sikker på at få det udstyr, du drømmer om.

Brugt Kia Picanto fra årgang 2018-2024

Der findes mange brugte udgaver af Kia Picanto, der som sagt har eksisteret siden 2004. I Bilernes Hus sælger vi dog primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Derfor kan du finde brugt Kia Picanto fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Der kan være ældre modeller i mellem, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem. Vi giver nemlig et halvt års garanti på bilen, når du køber den brugt hos os. Derudover gennemgår vi bilen grundigt i klargøring, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Når du køber brugt bil, tager du som regel toppen af nyprisen, og samtidig kan du få bilen leveret med det samme, så du ikke skal vente på produktionen af en ny.

Derfor skal du købe brugt Kia Picanto i Bilernes Hus

I Bilernes Hus er vi autoriseret forhandler af Kia, og du kan derfor være helt tryg ved at købe det sydkoreanske mærke hos os – også når det er brugt. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan få et overblik over, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

Har du set en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden og få bilen leveret på din hjemmeadresse. Når du bestiller bilen, kan du også vælge finansiering, ligesom du kan få en pris på din nuværende bil, hvis du eventuelt har en, der skal indgå i en byttehandel. Du kan læse mere om køb på hjemmesiden her, og så er du altid velkommen til at kontakte os eller lægge vejen forbi Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links