Køb en af vores 0 nyere brugte Dacia Duster her

”Another one drives a Duster”, lyder det i Dacias reklame for den populære SUV. Duster er robust, rummelig og fås med firhjulstræk, som gør den til Danmarks billigste med netop det. Den er en af de mest solgte modeller fra det Renault/Nissan-ejede bilmærke, og lige nu er det anden generation, man kan få fra ny. Den blev lanceret i 2017, og det vil derfor også typisk være den udgave, du finder her i Bilernes Hus.

På denne side har vi samlet vores udvalg af brugte Dacia Duster. Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og derfor finder du også brugte modeller fra de bilhuse. Bjarne Nielsen er desuden forhandler af nye Dacia, og derfor er der masser af viden i koncernen, ligesom vi har god adgang til lettere brugte biler fra det rumænske mærke.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring er det også noget, vi kan hjælpe med, når du køber en ny, brugt bil hos os. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøringen, og skulle der være fejl eller mangler, udbedrer vi dem. Du får altid et halvt års garanti, når du køber en brugt bil hos os, og du kan derfor være sikker på at få en bil, der kører mange kilometer endnu.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Dacia Duster er en populær SUV

  Dacia Duster er blevet produceret siden 2010, men blev først introduceret på det danske marked i marts 2014, efter Dacia igen kom på det danske marked med sit modelprogram. Det er en SUV eller crossover, og her får du et godt overblik over vejen og en behagelig og nem indstigning.

  Anden generation af bilen blev lanceret i 2017, og den fik et facelift tilbage i juni 2021, hvor den fik en anden lygtesignatur, nye sæder, nye nakkestøtter og et justerbart armlæn. Der blev desuden tilføjet en udgave med automatgear.

  Danmarks billigste firhjulstrækker

  Duster er skabt til eventyr og lever op til sit SUV-design med det robuste ydre og store frihøjde, som er med til at gøre indstigningen behagelig, ligesom du har det perfekte overblik over vejen fra førersædet. Men du kan også gøre den endnu mere velegnet til eventyr.

  Den fås nemlig med firhjulstræk kaldet 4x4, og du kan nemt skifte mellem vejgreb og firhjulstræk ved at dreje på en knap. Med firhjulstrækket er den klar til offroad-ture, og bilen har både højdemåler og kompas til at guide dig. Det er desuden Danmarks billigste firhjulstrækker.

  Udstyrsniveauerne Essential, Comfort og Prestige

  En af grundene til, at Dacia kan holde priserne nede på deres modeller, er, at standardudstyret ikke er prangende. Der er det vigtigste, men heller ikke mere end det. Det er også derfor, at de ikke altid scorer højt i Euro NCAP crashtest. Her kræver de fleste test omfattende førerassistanceteknologi, der ikke nødvendigvis findes i standardudgaven af Dacia.

  Det er måske også derfor, at standardudstyret har fået navnet Essential, fordi det er det essentielle, der er med. Derudover er der Comfort og Prestige, som giver ekstra udstyr. Du kan på hver model se, hvilket udstyrsniveau den har, ligesom du finder en liste med udstyr.

  Dacia Duster med benzin- eller dieselmotor

  Det er muligt at få Dacia Duster med både benzin- og dieselmotor. Uanset hvad du vælger, giver Dacia tre års garanti eller op til 100.000 km, afhængig af hvad der kommer først, og den garanti får du stadig glæde af, selvom du køber brugt.

  Det er også muligt at vælge mellem et manuelt gear eller automatgear, så du har god mulighed for at finde en udgave, der passer til dine ønsker. Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette bil, hvis den ikke findes her på siden.

  Dacia Duster fra årgang 2018-2024

  I Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, og derfor finder du brugte Dacia Duster fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Da anden generation af bilen blev lanceret i 2017, vil du hovedsaligt se den udgave her på siden.

  Fordelen ved at købe brugt er blandt andet, at du lige tager toppen af nyprisen, og enten kan få en større bil, mere udstyr eller blot spare pengene. Derudover er bilen på lager til levering med det samme, så du ikke skal vente lang tid på, at den bliver produceret.

  Køb din brugte Dacia Duster i Bilernes Hus

  Har du allerede besluttet, at Dacia Duster skal være din nye bil, så finder du den brugt hos os i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt her på siden kan se, hvordan vores pris er i forhold til resten af markedet.

  Hvis du har fundet den bil, du gerne vil have, kan du købe den direkte her på hjemmesiden og få den leveret hjemme hos dig selv. Du kan også vælge finansiering og få en pris på din bil, hvis den skal indgå i handlen. Vi giver altid fair priser. Læs mere om køb online eller besøg os i Bilernes Hus for at høre mere.

  Relaterede links