Køb en af vores 2 nyere brugte BMW iX3

Med BMW iX3 får du en fuldelektrisk SUV. Det er elbilsudgaven af X3, og designmæssigt ligner de hinanden meget. Det er små designdetaljer og den støjsvage elmotor, der afslører iX3. Du får en komfortabel og rummelig bil med masser af udstyr, trinløst automatgear og en rækkevidde op til 461 km.

I Bilernes Hus er vi autoriseret BMW-værksted, og vi kender derfor det tyske mærke ud og ind. Vi står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Vi har et udvalg af iX3 på lager, og du kan se dem her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor er der også brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse på siden.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, så hjælper vi også gerne med det, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt i klargøringen og udbedre eventuelle fejl og mangler, så du kan være sikker på at få en brugt bil, der har mange kilometer i sig endnu.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

BMW iX3 er en ren elbil

BMW iX3 er den elektriske udgave af X3, og du får en sporty SUV med en støjsvag elmotor. Designmæssigt ligner de to modeller hinanden, men med en lukket front og blå designdetaljer kan man adskille dem fra hinanden.

Det sporty ydre følges op af en sportspakke, der er standard for modellen, og med den høje indstigning har du et godt overblik over vejen. Den er behagelig, rummelig og der er masser af udstyr, som gør kørslen til en leg. Vær klar til at blive begejstret hver gang du sætter dig bag rattet i BMW iX3.

Rækkevidde på 461 km og lades hurtigt op

Både korte og lange ture klares nemt i BMW iX3. Den har en rækkevidde op til 461 km, så der er altså mange kilometers rækkevidde at gøre med, inden du skal finde en ladestander til elbilen.

Og har du brug for at fylde lidt ekstra kilometer på batteriet, kan du gøre det ved en High Charging-lader (150kW), hvor du får 100 km ekstra på blot syv minutter. Er du i nærheden af en lynlader (50 kW), kan du oplade 100 km på 20 minutter. Så du er hurtigt videre, hvis du mangler lidt rækkevidde for at nå frem.

Årgang 2021-2024 af BMW iX3

De første udgaver af BMW iX3 blev leveret i 2021, og det er derfor den tidligste årgang, du vil kunne finde brugt. Der er også brugte biler fra 2022, 2023 og 2024, så du har nogle årgange at vælge mellem.

En af de største fordele ved at købe brugt er, at det tager toppen af prisen. Du kan derfor få mere udstyr, en bedre udgave eller blot spare pengene ved at finde bilen brugt fremfor at købe den fabriksny. Der kan også være lang ventetid på en ny bil, og det slipper du for, når den brugte bil står i udstillingen.

Vælg udstyrsniveau: Charged eller Plus

Som standard har BMW iX3 en M Sport-pakke, der giver sporty designdetaljer som sportssæder og læderrat. Alle modeller er også med trinløst automatgear. Men derudover er der masser af lækkert udstyr på Charged-versionerne, som er standardudstyrsniveauet. Du får blandt andet panorama glastag, klimaanlæg og masser af sikkerhedsteknologi, som bidrager til en mere sikker kørsel.

Skal du have alt, hvad BMW kan levere af udstyr, så kig efter Charged Plus-udgaverne. Her er der for eksempel Head-Up Display og Harman Kardon-lydsystem, som giver en fremragende lyd i bilen. Du kan på hver model læse mere om, hvilket udstyr der er i dem.

Brugt BMW iX3 kan købes i Bilernes Hus

Skal BMW iX3 være din? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi er autoriseret BMW-værksted og kender mærkets biler ind og ud – også de nyeste elbiler, og vi kan vejlede og guide dig, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal have. Har du allerede fundet den rigtige bil, kan du købe den online og få leveret hjem til din adresse.

Du kan også vælge finansiering i onlinekøbet, ligesom du kan få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om online køb her ellers er du velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links