Køb en af vores 3 nyere brugte Suzuki Vitara

Siden 1988 har Suzuki haft Vitara i modelprogrammet, og det er en populær SUV. Den kombinerer praktiske køreegenskaber med komfort og stil, og den er velegnet til både bykørsel og terræn. Bilen fås med firehjulstræk for en ægte SUV-oplevelse, og den er i dag i fjerde generation, hvis du køber den fra ny. Her får du en smule elektrisk kørsel med enten mild hybridudgaven eller hybridudgaven. Vitara er en smart og praktisk SUV. 

I Bilernes Hus har vi et udvalg af nyere, brugte Suzuki Vitara på lager, og vi har samlet dem alle her på siden. Her finder du også modeller, der står hos Bjarne Nielsen-bilhusene, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Og selvom den brugte bil, du har set på, ikke står i nærheden, kan vi sørge for at flytte den til dit nærmeste bilhus. 

Når du køber brugt bil hos os, tilbyder vi både finansiering, serviceaftale og forsikring, og du kan være helt sikker på at få en velkørende bil. Vi gennemgår nemlig vores brugte modeller grundigt, og hvis der er eventuelle fejl og mangler, udbedres de, inden du får bilen. Derfor kan du være helt tryg ved at købe bil hos os.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Velkørende og kompakt SUV - det er Suzuki Vitara

Suzuki Vitara er en ægte SUV og en populær model, der har været på markedet siden 1988. Den er i dag i fjerde generation og stadig en ægte SUV med god plads i kabine og bagagerum. Du får en høj indstigning, godt overblik over vejen og en høj læssekant i bagagerummet, som gør det nemt at få tingene ind og ud. 

Som en ægte SUV fås den også med firehjulstræk, og det er en velkørende og stærk bil, der også klarer campingvogn og trailer. Den er prismæssigt rigtig skarp, og der blandt andet derfor bilen er populær. En kompakt SUV, der er nem at komme omkring i.

Vælg motor: Benzin, diesel eller hybrid

Køber du en ny eller næsten ny Suzuki Vitara, får du den med enten manuelt gear og mild hybridmotor eller automatgear og hybridmotor, hvor der er mulighed for at køre en smule elektrisk - dog uden at skulle lade bilen op. 

Går man længere tilbage, vi man som brugt bil kunne finde den med ren benzinmotor samt en dieselmotor. Der er derfor gode muligheder for at finde den helt rigtige motor og ydeevne. Vi anbefaler altid, man prøvekøre bilen, så man kan mærke, om det fungerer for en.

Vælg mellem udstyrsniveauer som Active, Limited og Adventure

Det er klart, at der har været mange forskellige udstyrsniveauer, når en bilmodel har været på markedet i mere end 35 år, som Suzuki Vitara har. Det er dog kun nyere udstyrsniveauer, du vil finde hos os, og det kan være navne som Active, Limited og Adventure, ligesom der fås andre. 

De skiftende udstyrsniveauer kan gøre det svært, når man kigger på brugt bil. Derfor har vi her på oversigtssiden gjort det muligt for dig at filtrere på det udstyr, du ønsker og dermed være sikker på, at bilen har det. Du kan også altid se bilens fulde udstyrsliste på den enkelte models side. 

Find brugte Suzuki Vitara fra årgang 2018-2024

I Bilernes Hus sælger vi primært nyere, brugte biler, og det er typisk biler, der er op til seks år gamle. Der kan være ældre modeller i blandt, hvis det for eksempel er en særlig udgave, eller den ikke har kørt så langt. 

Derfor vil du kunne finde brugt Suzuki Vitara fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Når du køber brugt, får du altid en skarp pris, hvor toppen af nyprisen er taget, og du kan derfor få pengene til at række længere. Og så slipper du for den ventetid, der er, når man skal have en fabriksny bil. Du kan i stedet få din nye, brugte bil leveret indenfor en uge. 

Køb brugt Suzuki Vitara i Bilernes Hus

Er du faldet for den rappe Suzuki Vitara? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og du kan finde en vurdering af vores pris i forhold til resten af markedet her i oversigten. Det er en uafhængig samarbejdspartner, der vurderer priserne for at give dig et overblik. 

Finder du præcis den bil, du drømmer om, kan den bestilles direkte på hjemmesiden. Her kan du også få en pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal med i handlen som byttebil. Læs mere om køb online her. Du er naturligvis også velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg, som er Danmarks største bilhus. Vi har altid mere end 300 biler i udstillingen og er klar til at hjælpe dig med at finde den rette. 

Relaterede links