Køb en af vores 0 nyere brugte Peugeot 2008

Peugeot 2008 blev lanceret i 2013, og det er en crossover eller kompakt SUV, som den også kaldes. Det er reelt SUV-udgaven af Peugeot 208. Anden generation af bilen kom i 2019, og du får en sporty bil med god plads i både kabine og bagagerum. Det er den mindste SUV-model i modelprogrammet fra det franske bilmærke, og har du brug for mere plads, er der altså mulighed for at opgradere på det punkt. Den kompakte størrelse vil dog for langt de fleste fungerer rigtig godt i hverdagen og på weekendens ture, hvor du med den høje indstigning og gode overblik over vejen får masser af komfort.

Vi har samlet vores udvalg af brugte Peugeot 2008 her på siden, og du finder naturligvis modeller, der står i Bilernes Hus, men der er også modeller, som står hos Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet. Vi er nemlig en del af samme koncern og har adgang til hinandens biler. Som bilforhandler har vi mere end 30 års erfaring, og du kan derfor trygt købe brugt bil hos os.

Finansiering, serviceaftale og forsikring hjælper vi gerne med, og vi gennemgår bilen grundigt, inden du får den. Eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, så du kan stole på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Peugeot 2008: Moderne, alsidig og komfortabel crossover

  Peugeot 2008 er den mindste SUV i modelprogrammet fra Peugeot, og selvom det ikke er den største bil, giver det bare rigtig meget, at det er en SUV. Du får en komfortabel og høj indstigning og et eminent overblik over vejen fra førersæderne.

  Størrelsesmæssigt er det egentlig bare en 208’er, der er lavet som SUV, og den kan bruges af både singlen og familien, afhængig af hvor meget plads man har brug for. Der er 434 liter i bagagerummet på denne model. Bilen kom på markedet i 2013 og køber man den fra ny, er den nu i anden generation, der blev lanceret i 2019.

  Benzin- eller dieselmotor og mulighed for automatgear

  Det er muligt at få Peugeot 2008 med enten benzin- eller dieselmotor. Den fås også fuldelektrisk med modelnavnet e-2008. Der er flere motorer at vælge mellem, og der har gennem årene været forskellige størrelser, og derfor anbefaler vi, at du prøvekører bilen, så du kan mærke, om det er den rette.

  Det er muligt at finde den brugt med både manuelt gear eller automatgear. På hver bilmodels side kan du se, hvilken motor der er i, og hvilken type gear den har.

  Find det rette udstyr med udstyrsniveauer som Allure og Desire Sky

  Udstyrsniveauer ændrer sig gennem tiden, når en bilmodel får lidt år på bagen. Både når der kommer nye generationer, men også fordi producenterne ofte laver særlig udstyrsudgaver og generelt fornyer sig med nye navne.

  På Peugeot 2008 kan du finde udstyrsniveauer med navne som Allure, Allure Pack og Desire Sky, og for at vide præcis hvilket udstyr der er i bilen, skal du gå ind på den brugte models side. Her kan du finde hele udstyrslisten, så du får det udstyr, du drømmer om.

  Årgang 2018-2024 af brugt Peugeot 2008

  Peugeot 2008 har eksisteret som model i mere end 10 år, da den kom på markedet i 2013. Du kan finde den brugt siden dengang, men i Bilernes Hus har vi som udgangspunkt kun brugte modeller, der er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde brugt Peugeot 2008 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Der er flere fordele ved at vælge en brugt bil. Blandt andet at man lige tager toppen af nyprisen, og det gør, at pengene rækker væsentligt længere. Derudover er der ingen ventetid på bilen, og den brugte bil kan leveres stort set med det samme.

  Brugt Peugeot 2008 køber du i Bilernes Hus

  I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte Peugeot 2008, og du kan være sikker på, at vi altid sætter en skarp pris på vores brugte biler. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du her i oversigten nemt kan se, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet præcis den bil, du gerne vil købe, kan du faktisk gøre det direkte gennem vores hjemmeside og få bilen leveret til din hjemmeadresse. Du kan vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en bil, der skal indgå i handlen. Vi giver altid en fair pris på byttebiler. Læs mere om køb af bil online her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor du finder Danmarks største bilhus og mere end 300 biler i udstillingen.

  Relaterede links