Klar til Kia? Vi har 61 nyere brugte til salg i Bilernes Hus

Vi har mange års erfaring med nyere brugte Kia-modeller i Bilernes Hus, hvor vi også har været både autoriseret forhandler og serviceværksted i adskillige år. Det betyder, at vi er klædt bedst muligt på til at håndtere både køb og salg af nyere brugte Kia-modeller som eksempelvis Kia Rio, Kia Ceed, Kia E-Niro, Kia Stonic og ikke mindst Kia EV6.

Hos os får du bilhandel uden bøvl, så du kan roligt gøre, som mere end 10.000 andre gør hvert eneste år i vores koncern: Køb bilen hos os! Vi har altid et stort udvalg i nyere brugte Kia-biler. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Kia er ikke et af de ældste bilmærker, som denne klode har set. Koncernen blev grundlagt i 1944, og producerede i mange år biler på licens fra andre fabrikanter. De første reelle Kia-modeller Kia Pride og Kia Sephia, og de så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom Kia Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man gjorde sin entre på det danske marked i 1996.

Med introduktionen af Kia Sorento og Kia Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai. Og da Kia Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev Kia efterhånden betragtet som et af de store bilmærker.

I dag har Kia et særdeles bredt produktprogram - fra Kia Picanto og Kia Rio i den mindste ende af skalaen til Kia Optima og Kia Sorento i den mere firmabil-agtige ende. Inden for elbiler har Kia gennem flere år været toneangivende på markedet, og det har man været med blandt andre Kia Stonic og Kia EV6.

61 BILER
Viser nu 21 af 61 biler
Vis flere biler

Find de nyere årgange hos os - eksempelvis Kia fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Bilernes Hus i Silkeborg er Danmarks største bilforretning, og her får du altid brugte Kia-modeller i absolut topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. At vi har autoriseret forhandling af Kia er kun med til at sikre, at vi stiller meget høje krav til både produkter og personale. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg.

Du får den længste garanti med Kia i Bilernes Hus

Det er Danmarks bedste fabriksgaranti - intet mindre. For din Kia er født med 7 års garanti (maksimalt 150.000 kilometer) fra fabrikken, og alt efter alderen på den nyere brugte Kia, som du køber, har du derfor fortsat adskillige år tilbage af garantien. Uanset om du er førstegangskøber eller bare er på udkig efter en ny og prisvenlig model i den mindre ende af skalaen, så tag eksempelvis et kig på de mindre Kia-modeller.

Med deres kompakte størrelse egner de sig perfekt til bylivet og som bil nummer to i familien. Vores udvalg af brugte Kia-biler skifter løbende, så hold øje med, hvad vi får ind. Kia er lig med biler i mellemklassen, og det er en bil for dig, som gerne vil have mange lækre funktioner samt en driftssikker bil, men stadig til en overkommelig pris.

Du skal købe din nyere brugte Kia i Bilernes Hus

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret forhandler af Kia, så du finder et stort udvalg af både nye og brugte personbiler. Vi har alle de populære modeller - fra Kia Picanto og Kia Rio over Kia Ceed og Kia Optima til Kia Sportage og Kia Sorento. Og Kia har jo også flere bud i crossover-segmentet, så udvalget er nærmest enormt fra den sydkoreanske producent. Med en Kia får du en stor bil til en lille pris.

Vi har helt fair priser på de brugte Kia-modeller

I Bilernes Hus i Silkeborg tror vi på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, kan du læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark. Alle vores priser på brugte Kia er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Relaterede links