Køb en af vores 4 nyere brugte Seat Leon

Seat Leon fås som både 5-dørs hatchback og som rummelig stationcar med navnet Leon Sportstourer. Den kan derfor dække de flestes behov for plads lige fra singlen og den lille familie, der nok ville vælge hatchbacken, mens alle, der drømmer om plads, går efter stationcaren. Leon kan det hele, og det er en dynamisk, sporty og velkørende bil. Bilen er opkaldt efter den spanske provinshovedstad León, og den kom på markedet i 1999. Anden generation kom i 2005, tredje generation i 2012 og i 2020 kom fjerde generation, som er den nuværende. Bilen er desuden kåret som Årets Bil i Danmark i 2006.

Der er altså mange grunde til at kigge på en brugt Seat Leon, når du skal have ny bil. Og du kan trygt købe den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har samlet alle vores brugte Leon på denne side, og du vil også kunne finde modeller, der står hos Bjarne Nielsen-bilhusene, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Vi er desuden autoriseret Seat-værksted, så du kan få serviceret bilen efterfølgende efter forskrifter fra mærket. Du kan tilvælge en serviceaftale, så du får service på abonnement og betaler et beløb hver måned, fremfor én stor regning når du har været til service. Det giver tryghed i biløkonomien.

Vi hjælper også gerne med finansiering og forsikring, når du køber brugt bil hos os. Du kan være helt sikker på, at du får en velkørende bil – uanset hvor langt den har kørt. Vi gennemgår nemlig bilen grundigt, inden du modtager den, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du har mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Dynamiske og sporty Seat Leon

Seat Leon er opkaldt efter den spanske provinshovedstad León, men navnet betyder også løve, og det er en brølstærk og dynamisk bil, som det spanske mærke har bygget. Med sit sporty udseende er Leon en populær model, og den blev lanceret helt tilbage i 1999.

I dag er det fjerde generation, man kan købe fra ny, og den kom i 2020. Bilen fås enten som 5-dørs hatchback eller som rummelig stationcar, der hedder Sportstourer. Den har en længere bagende, og du får en del mere plads på bagsæde og i bagagerummet ved at vælge den store model. Har du ikke brug for den ekstra plads, kommer du også langt med hatchbacken. Begge udgaver er biler med gode køreegenskaber, uanset om det er i byen, på landevejen eller på motorvejen.

Kåret som Årets Bil i Danmark 2006

Da anden generation af Seat Leon kom på markedet i 2005, blev bilen kåret som Årets Bil i Danmark 2006. Den blev beskrevet som en designperle, der kombinerer sportsvognens køreegenskaber med familiebilens rummelighed.

Den opfylder samtidig de højeste sikkerhedskrav og er bygget i høj, tysk kvalitet. Den scorede dermed højt på mange parametre, og samlet slog den resten af feltet, der blandt andet bestod af Kia Rio, Mazda 5 og Ford Focus.

Vælg mellem benzin-, diesel- eller plug-in hybridmotor

Siden lanceringen har man kunne få Seat Leon med enten en benzin- eller dieselmotor, ligesom man kan vælge mellem manuelt gear eller automatgear. De fås i forskellige størrelser og er virkelig velkørende og pålidelige motorer.

Siden slutningen af 2020 har det også været muligt at få den som plug-in hybrid. Her kombineres benzinmotoren med en elmotor, som på papiret kører op til 63 km på ren el. Du får dermed en del kilometer på ren el, inden benzinmotoren tager over. Plug-in hybriden er med automatgear.

Udstyrsniveauer som Style og FR

Der har gennem tiden været flere forskellige udstyrsniveauer at vælge mellem på Seat Leon. I dag ser man mange med udstyrsvarianten Style eller FR, som en sporty performance-udgave. FR står for Formula Racing, og på de modeller er der skruet op for de sportslige designdetaljer.

Når udstyrsniveauerne forandrer sig, er det svært at sige noget generelt om modellerne, og derfor er den bedste måde at sikre sig, at du får det udstyr, du drømmer om, ved at læse på den enkelte bils side. Her er der nemlig en fuld liste. Du kan også bruge filtreringen her på siden, hvis du søger en bil, der kan noget bestemt.

Find brugt Seat Leon fra årgang 2018-2024

I Bilernes Hus sælger vi primært nyere, brugte biler. Det betyder, at det er biler, der som udgangspunkt er op til seks år gamle. Er de ældre, kan det være, at de ikke har kørt så langt, eller er en særlig udgave af bilen.

Du finder derfor brugt Seat Leon fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Der er flere fordele ved at købe brugt, men de primære er, at du kan spare en del i forhold til en ny model. Og samtidig slipper du for ventetiden, der er ved en ny bil. Alle vores brugte biler er nemlig på lager og kan leveres indenfor få dage.

Køb din nye, brugte Seat Leon i Bilernes Hus

Er du også faldet for den sporty og dynamiske Seat Leon? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Vurderingen kan ses her i oversigten og på bilens side og giver dig et nemt overblik over, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den nye, brugte Seat Leon, du ønsker, kan du bestille den direkte på vores hjemmeside. Her kan du vælge finansiering, og hvis du har en bil, der skal indgå i handlen, kan du også få en pris på den. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her. Du er altid velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg – Danmarks største bilhus og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Relaterede links