Køb en af vores 0 nyere brugte Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er den første elbil i C-segmentet fra Renault, og den blev lanceret i 2022. Med masser af udstyr, eksklusivt design og interiør og en god rækkevidde er denne elbil virkelig interessant for mange. Den er rummelig, god at køre i og har plads til det meste, og du får virkelig en wow-oplevelse, når du sidder bag rattet.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte Renault Megane E-Tech Electric, og da vi er en del af Nielsen Car Group, kan du også se brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette udgave.

Når du køber din nye, brugte bil hos os, kan vi også hjælpe med finansiering, serviceaftale og forsikring. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring, så du kan være sikker på at blive godt kørende. Vi giver altid et halvt års garanti på din brugte bil.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Renault Megane E-Tech Electric er en revolution

  Det er en revolutionerende bil, som Renault har lanceret med Megane E-Tech Electric. Det er deres første elbil i C-segmentet, og selvom den deler navn med Renault Megane, kan de på ingen måder sammenlignes. Den ligger en rigtig interessant vej for kommende elbiler fra Renault, og den havde fået stor interesse, inden den blev lanceret i 2022.

  Eksklusivt design inde og ude, veludstyret og masser af teknologi. Der er mange gode grunde til at vælge en Megane E-Tech. Den har desuden en god rækkevidde til at klare både hverdagens pendlerture og weekendens ture ud i verden. Den rammer derfor mange forskellige behov lige fra singlen til familien, og derfor er den blevet en interessant elbil for et bredt publikum.

  Kan oplades hurtigt og har en god rækkevidde

  Der er to batteristørrelser at vælge mellem på Renault Megane E-Tech Electric: 40 kWh og 60 kWh. Det mindste batteri giver en rækkevidde op til 300 km. Den kan lade hurtigt op med en 22 kW AC-opladning og 85 kW DC-opladning. Denne udgave hedder 40 i modelnavnet her på siden.

  Med det store batteri får du en rækkevidde op til 470 km, og den har også mulighed for 22 kW-opladning, men kan også klare en 130 kW DC-opladning. Denne udgave hedder 60 i modelnavnet her på siden.

  Equilibre, Techno og Iconic udstyrsvarianter

  Da Renault Megane E-Tech Electric blev lanceret, var standardudstyret Equilibre. Herefter kommer Techno og topudstyrsniveauet er Iconic. Iconic fås dog ikke med det lille 40 kWh-batteri. Der er også kommet en Evolution ER-udgave til det store batteri.

  Der er masser af udstyr i de forskellige pakker – selv i standarden, ligesom det er muligt at tilvælge forskelligt ekstra udstyr. Du kan på hver brugt bils side se, hvilket udstyr bilen har. Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette model med det rigtige udstyr.

  Årgang 2022-2024 af Renault Megane E-Tech Electric

  Første årgang af Renault Megane E-Tech Electric er 2022, og derudover kan den fås fra årgang 2023 og så småt også 2024. Du får derfor en næsten helt ny bil, der ikke kan have nået at køre mange kilometer, når du køber Megane E-Tech brugt.

  En klar fordel ved at købe brugt er, at der ikke er nogen ventetid på bilen. Der kan hurtigt gå både halve og hele år, når der bestilles en ny elbil, og det slipper du altså for, når du køber en brugt. Og så kan man ofte lige spare lidt ved at købe brugt.

  Find en brugt Renault Megane E-Tech Electric i Bilernes Hus

  I Bilernes Hus kan du købe en lettere brugt Renault Megane E-Tech Electric, og du kan hurtigt skabe dig et overblik over, hvordan vi har prissat bilerne. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne for os i forhold til markedet, og dermed skal du ikke bruge tid på at tjekke flere sider for at sammenligne.

  Vil du købe en af de brugte biler, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjemme hos dig. Du kan også vælge finansiering samt få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om at købe brugt bil online eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

  Relaterede links