Klar til et hit blandt elbiler? Vælg mellem vores 7 nyere brugte Tesla

I Bilernes Hus i Silkeborg, der er Danmarks største bilforretning, har vi samlet et stort udvalg af nyere brugte Tesla-modeller. Dermed hjælper vi dig med at tage det første skridt mod en mere bæredygtig kørsel. Vi gør naturligvis alt det hårde og kedelige arbejde med at finde egnede biler. Det betyder, at du kan vælge præcis den nyere brugte Tesla-model, som du helst vil have med hjem i carporten. Vi står til gengæld klar med masser af erfaring og viden, som du kan tage med dig ud i verden, i selskab med din nye brugte Tesla.

Mange modeller har kun få tusinde kilometer på bagen og fremstår så gode som nye. Du kan ved at købe en model brugt spare mange penge og få en topmoderne bil. Tesla har formået at kombinere det hele til en perfekt elbil. Du får en miljøvenlig bil, hvor der er plads til hele familie til en overkommelig pris. Dertil har Tesla ydelserne som en sportsvogn, hvor flere modeller accelerer fra 0-100 kilometer i timen på under fire sekunder. Dermed fuldender Tesla drengedrømmen om en lynhurtig sportsvogn på en bæredygtig måde samtidig med, at der er plads til alle.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Der er masser af fordele ved at købe din nye brugte Tesla hos Bjarne Nielsen

Overvejer du at købe en næsten ny Tesla, så får du alle fordelene, hvis du triller en tur ind til Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de toneangivende og bemærkelsesværdige elbiler fra Tesla til yderst attraktive priser.

Efter Tesla lancerede sportsvognen Tesla Roadster, udkom den mere familievenlige Tesla Model S i 2012. I 2013 nåede modellen også Europa, og i dag er den ikke et sjældent syn på de danske veje - alene det faktum, at der er tæt på 20.000 indregistrerede modeller på de danske veje siger en hel del. Brugtbilsmarkedet indenfor Tesla Model S og Tesla Model 3 er stort, og der er mange penge at spare på at købe modellen brugt. Vi hjælper dig på vej i Bilernes Hus i Silkeborg.

Din nye brugte Tesla skal være helt i orden. Og det er den i Bilernes Hus!

Du finder typisk nyere brugte Tesla-modeller i forskellige udstyrsvarianter, motorstørrelser og prisklasser i Bilernes Hus. Men uanset hvilken brugt Tesla du køber, så kan du være sikker på, at du får leveret en bil, der er i glimrende stand.

Når vi sætter en brugt Tesla - eller en hvilken som helst nyere brugt bilmodel - til salg hos Bjarne Nielsen, så sørger vi nemlig for at lave et grundigt tjek. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler naturligvis bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Priserne på nyere brugte Tesla-modeller er skarpe og konkurrencedygtige i Bilernes Hus

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kør ind til os og kig nærmere på det store udvalg af nyere brugte Tesla-modeller. Du kan endda få en prøvetur i en af dem - og så er du først solgt!

Alle priser på brugte Tesla-modeller i Bilernes Hus er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er fuldstændig objektiv og uvildig. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Du kan af gode grunde kun vælge en Tesla med elmotor.

Derfor bør du købe din nye brugte Tesla i Bilernes Hus i Silkeborg

Her i Bjarne Nielsen-bilhusene får du altid nye brugte Tesla-modeller i topkvalitet til en skarp markedspris. Udvalget af modeller er efterhånden ganske stort fra Tesla side, og samlet set kører der faktisk omkring 20.000 Tesla-biler rundt i Danmark - et tal, der naturligvis er støt stigende.

Tesla Model 3 er den mest udbredte model, som har rundet et samlet antal på 12.500 styk, mens Tesla Model S, der også var den første "rigtige" Tesla-model herhjemme, er repræsenteret med knap 5000 modeller på dansk asfalt. Tesla Roadster er i øvrigt den allerførste model, som ramte Danmark, og der kører fortsat cirka 35 modeller herhjemme.

Relaterede links