Høj kvalitet fra Japan - det er Honda! Vi har 1 brugte til salg

Du skal købe din nye brugte Honda i Bilernes Hus, for så får du bil med ekstrem høj køreglæde. Vi er eksperter i Honda, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stort udvalg af nye brugte Honda-modeller, og du får dem til super skarpe priser hos os.

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group-koncernen, og her sælger vi årligt mere end 10.000 biler - både nye og brugte. Vi har masser af erfaring og har handlet med biler helt siden 1988, hvor den første forretning i koncernen åbnede. Med andre ord, så sørger vi selvfølgelig for at give dig ordentlig rådgivning gennem hele processen - fra du sonderer terrænet, prøvekører og eventuelt køber bilen, til længe efter du er kørt væk fra vores matrikel.

Vi tror på kundeservice, og det er ikke for ingenting, at vores motto netop er kundeservice i verdensklasse. I Bilernes Hus kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Honda, der blev grundlagt i 1948, har været verdens største producent af motorcykler siden 1959 - og koncernen er desuden kendt som verdens største producent af forbrændingsmotorer - i hvert tilfælde målt på antal. Der produceres mere end 14 millioner forbrændingsmotorer hvert eneste år. Honda er desuden en af verdens største bilfabrikanter - i 2018 lå koncernen på syvendepladsen.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Du skal købe din nye brugte Honda i Bilernes Hus i Silkeborg

Honda skal handles i Bilernes Hus. Det japanske mærke er lig med biler i den absolut bedre ende af skalaen. Du får masser af kvalitet for pengene, hvis du vælger at købe Honda - og du får gennemprøvet mekanik. Og det er altså ikke for ingenting, at Honda har ry for at være en meget sjælden gæst på værkstedet. I Bilernes Hus i Silkeborg har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Honda.

En nyere brugt Honda er oplagt som familiens nye køretøj

Du finder brugte Honda'er i mange forskellige modeller, størrelser og prisklasser. Fælles for dem alle er, at Honda typisk er ganske overdådigt udstyret i sammenligning med konkurrenterne i segmentet. Og uanset hvilken brugt Honda du er på jagt efter, så kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vi tjekker nemlig de brugte Honda'er godt og grundigt igennem, inden vi sætter dem til salg i Bilernes Hus. Hver bil får en gennemgribende klargøring, hvor eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Priserne på nye brugte Honda'er i Bilernes Hus er helt fair

Alle Honda-priserne i Bilernes Hus bliver automatisk vurderet af et uafhængigt firma, som vi samarbejder med. Vi fejer ikke noget ind under gulvtæppet, og viser naturligvis, hvad det - af os - uafhængige vurderingsfirma siger om prisen. Langt de fleste af vores priser får vurderingen ”fair”. Det betyder, at du på den ene side gør en god handel, og at vi på den anden side kan holde gang i vores forretning.

Ordentlig købmandskab kalder vi det - og det er det, der gør, at du også næste gang vil overveje at svinge kareten ind til Bilernes Hus, når der skal handles bil - eller hvis der er behov for at visit på vores værksted. Er du i tvivl, så kan du med fordel se nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedste bilkoncerner i Danmark.

Er Honda blevet kåret som Årets Bil i Danmark?

I Danmark er Honda en enkelt gang blevet kåret som Årets Bil i Danmark - det skete i 2009, hvor Honda Jazz kørte med den eftertragtede titel. At mærket står for kvalitet, vidner to sejre i Bilbasens Årets Brugtbil-kåring om. Her har både Honda Accord og Honda Civic vundet - henholdsvis i 2012 og 2014. Vi er ret sikre på, at Honda også vil vinde hos dig, hvis du kaster dig over det fremadstormende bilmærke.

Find de nyere årgange hos os - eksempelvis Honda fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid brugte Honda i topkvalitet til en fair markedspris. Du kan ofte finde de nyere årgange hos os - eksempelvis Honda fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i Bilernes Hus og se det store udvalg.

Relaterede links