MUSKULØS OG MODERNE

Ny Nissan X-Trail er klar til eventyr

Den nye udgave af Nissan X-Trail er mere eventyrlysten end nogensinde. Den store SUV er alsidig og har et muskuløst design. Med avanceret teknologi og mulighed for at vælge Nissans e-POWER-system er X-Trail rustet til fremtiden. 

Se aktuelle kampagner    Beregn byttepris

Nyd køreturen

Nissan X-Trail - bygget til de store oplevelser

Uanset hvor eventyret går hen, er Nissan X-Trail klar til at hjælpe dig på vej. Den har ægte offroad-egenskaber. Den nye X-Trail er fjerde generation af den eventyrlystne bil, og der er solgt næsten syv millioner af bilen på verdensplan. Den trækker på den velkendte X-Trail DNA med et muskuløst design, mange anvendelsesmuligheder og de avancerede 4x4-egenskaber. 

Som noget helt nyt fås X-Trail med Nissans e-POWER-system, som giver dig en elbilsfølelse uden at være afhængig af ladestandere. Det er en unik tilgang til elektrificering, hvor benzinmotoren bruges til at generere strøm til elmotoren, og kraften til hjulene kommer udelukkede fra elmotoren. Det giver bilen en overlegen brændstofeffektivitet ved bykørsel.

Med Nissan X-Trail får du masser af plads til familieturene, og bilen fås med enten fem eller syv sæder. Med firehjulstrækket er du sikret et optimalt vejgreb under alle forhold, og med en lang udstyrsliste og avancerede førerassistentfunktioner bliver du absolut godt kørende i Nissan X-Trail. Lad eventyret begynde!

Nissan X Trail 2022 Skraa Forfra

NISSAN X-TRAIL Den nye og opdaterede X-Trail er fjerde generation, og den har fået et mere moderne design, men beholdt de avancerede 4x4-egenskaber.

Det mener vores Nissan-ekspert

"Den nye Nissan X-Trail er en helt igennem seriøs 4x4, men den fungerer også glimrende som civiliseret familiebil. Der er masser af plads og komfort, og så er det spændende med det nye e-POWER-system fra Nissan."

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Nissan X Trail 2022 Skraa Fra Siden

Nissan X-Trail e-POWER giver dig en elbil uden opladning

Den nye Nissan X-Trail kan fås med Nissans e-POWER-system, som er en helt unik teknologi. Her får du elbilsfølelsen, men uden at skulle lade bilen op. Hvordan?, tænker du måske - Nissan har kombineret en benzin- og elmotor, hvor benzinmotoren generer strøm til elmotoren, der driver bilen. 

Det giver en mere lydhør, støjsvag og brændstoføkonomisk bil. Du får samme øjeblikkelige moment og glidende acceleration, som man kender fra elbilen, ligesom e-Pedal giver dig virkelig nem kørsel med én pedal. Samtidig slipper du for at skulle lade bilen op - du tanker den blot, som du plejer.

Med e-POWER får du en 1,5 liters benzinmotor samt elmotor, der yder 204 hk (150 kW), og den er med automatgear og mulighed for firehjulstræk. Firehjulstrækket e-4ORCE er udviklet særligt til Nissans elektrificerede drivlinjer, som giver vejgreb og sikker acceleration under alle forhold. Den yder 213 hl og kan køre fra 0-100 km/t på 7 sekunder.

Nissan X Trail 2022 Fokus Forende

Nissan X-Trail med mildhybrid motor

Nissan X-Trail vil også blive tilbudt som mildhybrid-udgave. Her får du en 1,5 liters turbomotor, der yder 163 hk og har et drejningsmoment på 300 Nm. Den er udelukkede med to-hjulstræk og har et 12V batteri, der lades op under kørsel og understøtter motoren. Det giver en forbedret brændstoføkonomi. 

X-Trail er bygget på en CMF-C-platform, der er udviklet af Renault Nissan Mitsubishi alliancen. Det er en topmoderne konstruktion og teknologi i bilindustrien, og den har flere letvægtselementer, der reducerer bilens vægt. Bagklappen er lavet af kompositmateriale, mens for- og bagdøre, forskærme og motorhjelm er i aluminium.

Nissan X-Trail modeller

Nissan X Trail 2022 Forsaede Detaljer

Smart teknologi og avancerede førerhjælpssystemer

Nissan X-Trail er udstyret med en avanceret ProPILOT-teknologi med Navi-Link-sikkerhedsteknologier, som betyder, at ProPILOT er forbundet med navigationen. Det gør, at den kan forudse sving, kryds og afkørsler, og samtidig hjælper den dig med at holde vejbanen og holde den rette afstand til den forankørende. 

Der er masser af skærme i X-Trail - samlet op til 35" fordelt på 12,3" cockpit, 12,3" NissanConnect-skærm og 10,8" Head Up Display i forruden, hvor du får vigtige informationer direkte i synsfeltet, så du ikke tager øjnene væk fra vejen. 

Du får fuldt overblik over bilen med den intelligente Around View-Monitor, der er et 360 graders kamera. Virkelig praktisk, når du skal parkere på steder med lidt plads. Der er intelligent nødopbremsning, skiltegenkendelse og avancerede Matrix-forlygter med adaptivt kørelys. Udstyret afhænger af udstyrsniveau.

Nissan X-Trail udstyrsniveauer

GALLERI

Kig nærmere på Nissan X-Trail design og interiør

Der er flotte designdetaljer både ude og inde på den store SUV.

Nissan X Trail 2022 Bagagerum Alle Saeder Nede Bagfra

Rummeligt bagagerum og plads til syv personer

Nissan X-Trail fås med fem sæder som standard og tilvalg med syv sæder. Det giver god mulighed for at have plads til hele familien eller en masse bagage. Anden sæderække er et 60:40 splitbagsæde, så du kan lægge en del af sæderne ned. Bagdørene er med 85 graders åbning, og det gør det nemmere at komme ind i og ud af bilen.

Har du den tredje sæderække, kan sæderne her foldes individuelt ned, når de ikke er i brug. Pladsen er lidt mindre på de bagerste sæder, så her anbefales sæderne til personer op til 160 cm. Den tredje sæderække fås ikke til modeller med e-POWER-systemet.

Pladsen i bagagerummet afhænger af, hvilken motor der er valgt, samt om der er plads til fem eller syv. Med alle syv sæder i brug er der 177 liter, med fem sæder i brug er der 485-585 liter, og med alle bagsæder slået ned 1298-1424 liter. 

Nissan X Trail 2022 Holder Skraa Oppe

Leasing af Nissan X-Trail

Det er også muligt at privatlease Nissan X-Trail. En af de største fordele ved leasing er, at du kender din biløkonomi måned for måned. Du slipper for uventede værkstedsregninger, bekymringer om værditab og afgiftsændringer, for du betaler blot den månedlige leasingydelse, der inkluderer service og finansieringsudgifter.

Udover den månedlige ydelse skal der betales forsikring og ejerafgift, men da det også er faste udgifter, er det nemt at gennemskue, hvad bilen koster dig. 

Leasing af Nissan X-Trail

Nissan X Trail 2022 Baglygter

Skarpt design der skiller sig ud

Baglygter med boomerangdesign, LED-forlygter med slående design og en V-formet kølergrill, der er karakteristisk for Nissans designlinje. Der er mange lækre designdetaljer på den nye Nissan X-Trail. 

Forrest pryder det nye Nissan-logo kølergrillen, og der er lavet særlige 20" alufælge med et karakteristisk design, så X-Trail skiller sig virkelig ud på vejene, samtidig med at du kan designe den, som du ønsker.

Med mulighed for et panoramasoltag, der kan åbnes, sender du et elegant budskab, uanset hvor du kører. Bagpå er der emblemer for både e-4ORCE og e-POWER, så det er tydeligt, hvilken model du har valgt.

Nissan X-Trail modeller, priser og specifikationer

Nissan X-Trail fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

Nissan X-Trail modeloversigt

 

 • Nissan T Trail 2022
  Nissan X-Trail

  Acenta

  Udvalgt standardudstyr i Acenta:

  • Adaptiv fartpilot
  • Skiltegenkendelse
  • Vognbaneassistent (LKA)
  • Instrumentpanel med finish i kunstlæder
  • Parkeringssensor for og bag
  • Bakkamera
  • Opvarmet rat
  • Opvarmede for og bagsæder
  • 8" Nissan Connect-display
  • Trådløst Apple Carplay og kablet Android Auto
  • Automatisk 3-zoners klimaanlæg
  • Nøglefri betjening
  Pris fra
  399.900 kr.
  Lån fra
  4.347 kr./md.
  Leasing fra
  5.895 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Nissan T Trail 2022
  Nissan X-Trail

  N-Connecta

  Vedudstyret N-Connecta giver blandt andet intelligent Around View Monitor (360° kamera og 12,3" touchscreen

  Udvalgt standardudstyr udover Acenta:

  • Intelligent Around View Monitor (360° kamera)
  • Moving Object Detection
  • Tagrælinger
  • Højdejusterbart passagersæde
  • 12,3" TFT instrumentering
  • Infotainmentsystem med NissanConnect og 12,3" touchscreen
  • NissanConnect Navigation
  • Mulighed for Firmware-Over-The-Air-opdateringer
  • Intelligent nøglefri betjening med memoryfunktion (audiosystem)
  • Mørktonede ruder (sideruder bag og bagrude)
  • Navigation Pack
  Pris fra
  493.531 kr.
  Lån fra
  5.317 kr./md.
  Leasing fra
  6.395 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • Nissan T Trail 2022
  Nissan X-Trail

  Tekna

  Topudstyret Tekna.

  Udvalgt standardudstyr udover N-Connecta:

  • 19" Diamond Cut Alufælge (235/50 R19)
  • Intelligent vognbaneassistent (LKA)
  • Traffic Jam Pilot
  • Farttilpasning (kurver, rundkørsel, kørsel ved lav hastighed)
  • Lav hastighed Cruise Control
  • Head-up-display
  • ProPILOT Park
  • Instrumentpanel i Black Wood
  • Dørbeklædninger med finish i kunstlæder med syninger
  • Elektrisk indstillelige forsæder med memoryfunktioner
  • Elektrisk indstillelig lårstøtte i forersæder
  • Premiumlæder med 3D-syninger
  Pris fra
  523.900 kr.
  Lån fra
  5.631 kr./md.
  Leasing fra
  5.995 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 13,7-17,2 km/l. CO2-emission 132-164 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Nissan X Trail 2022 Midterkonsol Fra Siden

Svævende midterkonsol med opbevaring

På Nissan X-Trail kan du vælge en svævende midterkonsol, der indeholder et stort og oplyst opbevaringsområde under det svungne og ergonomiske design.

Virkelig praktisk at udnytte pladsen i bilen, så du har alt, hvad du skal bruge indenfor rækkevidde.

Nissan X Trail 2022 Forsaeder Fra Siden

Lækkert interiør og Bose lydsystem

Der er skruet op for komfort og designdetaljer indvendigt i X-Trail. Bilen oser af luksus og de behagelige sæder gør alle køreture til en leg. Det er desuden muligt at få Bose lydsystem med hele 10 højttalere. 

Udstyret afhænger af varianten.

Nissan X Trail 2022 Navn Og Logo

Masser af farver at vælge mellem

Der er rig mulighed for at finde den farve, du bedst kan lide, når du skal have en Nissan X-Trail. Der er nemlig hele 10 karrosserifarver at vælge mellem, og der er desuden fem tofarvede kombinationer.

Det giver 15 forskellige varianter. 

SIKKERHED

Nissan X-Trail har fået fem stjerner i Euro NCAP crashtest

Nissan X-Trail opnår (selvfølgelig) de fulde fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest.

91%
Adult Occupant
90%
Child Occupant
70%
Pedestrian
95%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan X-Trail

Findes Nissan X-Trail som elbil eller hybrid?

Nissan X-Trail kommer med en mildhybrid motor, og så fås den også i en udgave med e-POWER.

E-POWER-systemet er opfundet af Nissan, og her bruges en benzinmotor til at genere strøm til elmotor. Du får derfor en elbilsfølelse, men uden at skulle lade op - du tanker bare helt som normalt. 

Hvor mange er der plads til i Nissan X-Trail?

Nissan X-Trail fås som standard med fem sæder, men du kan også tilvælge en ekstra sæderække, så der er plads til syv personer. 

Hvor meget kan Nissan X-Trail trække?

Nissan X-Trail må trække op til 2000 kg, men det afhænger af varianten. MHEV med 5-sæder må trække 2000 kg, mens 7-sæder-udgaven må trække 1800 kg.

E-POWER med 5 sæder må trække op til 670 kg. 

e-4ORCE med 5 sæder må trække op til 1800 kg, mens 7-sæder-udgaven må trække op til 1650 kg. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.