P1133825 1

Du finder din nye bil i Bilernes Hus

ARIYA Image Bank 8

SE ALLE VORES MODELLER

Køb din nye bil i Bilernes Hus

Har du brug for en ny bil, så kig forbi Bilernes Hus i Silkeborg. Vi sælger nye modeller fra Kia og Nissan, og de to mærker har et bredt modelprogram, så der er helt sikkert også en bil til dig. 

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette model, uanset om dit kørselsbehov er stort eller småt, og uanset størrelsen på bilen. Derudover har Kia og Nissan biler med både benzin-, diesel-, hybrid- og elmotor.

Du kan herunder se nærmere på modeller fra de to mærker.

Se nye biler fra vores mærker

BJARNE NIELSEN FEB 16 200

Få alle fordelene ved en ny bil

Når du køber en helt ny bil, så følger der flere fordele med. Den største er nok nyvognsgarantien, som er din sikkerhed for en driftssikker bil. Garantien dækker nemlig, hvis der mod forventning skulle være problemer med den - ofte også længere end de 2 års reklamationsret, der følger med en ny bil.

Vedligeholdelsesomkostningerne er desuden lave, fordi det kun er servicebesøg, du skal have på en ny bil. Udskiftning af sliddele kommer først senere, og det er der, at vedligeholdelsesudgifterne stiger. 

Og så er der selvfølgelig den store fordel ved, at du selv kan bestemme, hvordan bilen skal se ud, og hvilket udstyr den skal have. Vores sælgere hjælper dig gerne med at finde ud af, hvad der passer til dine behov, så du bliver godt kørende. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Bilerneshus Indgang2022

Bilernes Hus har eksisteret siden 2006

Bilernes Hus i Silkeborg blev etableret i 2006 af Holger Helle, der var en kendt bilmand i byen. 1. oktober 2015 blev det købt af Bjarne Nielsen, og det fik lov til at bevare sit navn. Det er i dag et selvstændigt bilhus i Nielsen Car Group koncernen sammen med de øvrige Bjarne Nielsen bilhuse. 

Det er Danmarks største bilhus på 38.000 m², og der er altid mange nye biler i udstillingen og klar til prøveture, hvis du overvejer at købe nyt. 

Vi giver dig altid seriøs og kompetent rådgivning om bilkøb, og vores sælgere er altid helt opdateret med, hvad vores nyvognsmærker Kia og Nissan har i modelprogrammet. 

BJARNE NIELSEN FEB 16 008 2

En del af Nielsen Car Group

Bilernes Hus er som sagt en del af Nielsen Car Group, der er en af Danmarks største bilkoncerner. Vi er samlet mere end 500 ansatte, som hver dag arbejder med salg, køb og servicering af nye og brugte biler.

Koncernen består af Bilernes Hus, Bjarne Nielsen, Motorpoint og LEASING DK, og Bilernes Hus fungerer som hovedsæde. Bilhusene er ellers fordelt udover både Jylland og Sjælland, hvor der samlet er ti Bjarne Nielsen-bilhuse. 

Vi kan hjælpe med køb og salg af nye og brugte biler og leasing, ligesom vi tilbyder at servicere og reparerer din bil på et af vores værksteder, der er placeret sammen med vores bilhuse. Din bil er altid i gode og trygge hænder hos os. 

Besøg vores bilhuse for at prøvekøre en ny bil