Se vores 533 brugte biler med automatgear

Kørslen bliver bare endnu mere behagelig med et automatgear. Du undgår gearskiftet og får en mere glidende kørsel, og du skal bare koncentrere dig om hastigheden og at følge trafikken. På benzin- og dieselbiler har det som regel været muligt at tilvælge automatgear, mens det på elektriske biler er standard. Elektriske biler er både hybridbiler (ikke mild hybrid), plug-in hybrid og elbiler. Overvejer du en brugt bil med automatgear, har vi samlet alle vores modeller her på siden. 

I Bilernes Hus har vi et bredt udvalg af brugte biler med automatgear, og det er lige fra benzin- og dieseludgaverne til elbilen. Uanset drivlinjen får du en glidende og ubesværet kørsel, der føles mere behagelig. Her på siden er der både modeller, der står i Bilernes Hus, ligesom der er biler fra Bjarne Nielsen-bilhusene, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Vi tilbyder både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du handler bil hos os. Vi gennemgår altid de brugte modeller grundigt og sørger for, at eventuelle fejl og mangler udbedres. Dermed er du også sikker på, at der er mange flere kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

533 BILER
Viser nu 21 af 533 biler
Vis flere biler

Få ubesværet kørsel med en brugt bil med automatgear

Automatgearet er designet til at gøre din kørsel så jævn og behagelig som muligt. Man vænner sig hurtigt til at køre uden at skifte gear, og derudover kan man ofte nyde mange andre moderne features, når man har en bil med automatgear. For eksempel bliver den adaptive fartpilot bedre at køre med.

Leder du efter en bil, der kombinerer stil, komfort og en let køreoplevelse, så se nærmere på vores udvalg af brugte biler med automatgear. Når du skifter til automatgear, bliver køreoplevelsen en hel anden og meget mere bekvem.

 

 

Elektriske biler med automatgear

Automatgearet bliver i disse år mere og mere udbredt. For med de nye elektriske biler er automatgearet ikke længere et tilvalg, men standard i bilen. Hybrid, plug-in hybrid og elbiler har nemlig alle sammen automatgear.

Ved hybrid og plug-in hybrid skal bilen kunne skifte mellem at køre med benzin-/dieselmotoren og elmotoren, og derfor har bilen automatgear. For elbiler er motoren lige effektiv, uanset hvor hurtigt bilen kører, og derfor er de uden gearkasse og har desuden et trinløst automatgear.

 

Stort udvalg af brugte biler med automatgear

Med de elektriske biler er udvalget af brugte biler med automatgear også steget, og der kommer kun til at være flere fremover. Langt de fleste modeller, du finder her på siden, vil være elektriske i en eller anden form, men der er også benzin- og dieselbiler med automatgear i udvalget.

Vi har mange forskellige mærker og modeller i udvalget, og brugte biler med automatgear findes i alle størrelser, årgange og udstyrsniveauer, så der er også biler til mange forskellige budget. Med det store udvalg er det nemt for dig at finde præcis den bil, du drømmer om.

 

Få alle fordele ved at købe brugt bil med automatgear

Når bilen skal skiftes, eller du skal købe bil for første gang, kan du med fordel se efter en brugt model. Der er nemlig flere penge at spare ved at købe brugt, og du kan derfor få dine penge til at række længere. Udvalget er også stort, og du kan få modeller, som er udgået. 

Derudover er der ingen ventetid på, at bilen skal produceres. Alle vores brugte biler med automatgear er på lager og kan leveres indenfor en uges tid. Dermed kan du hurtigt blive godt kørende. 

 

Køb brugt bil med automatgear i Bilernes Hus

Leder du efter en brugt bil med automatgear? Så finder du den i Bilernes Hus. Vi har samlet hele udvalget her på siden, og vi sætter altid en skarp pris på vores biler. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet, og vurderingen finder du her i oversigten og på den enkelte bils side. 

Når du har fundet den rette bil, kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Har du en bil, der skal indgå i handlen, kan du også få en pris på den. Du kan læse mere om køb online her. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks største bilhus med mere end 300 biler i udstillingen.

Relaterede links