Skoda er høj kvalitet. I Bilernes Hus har vi lige nu 35 nyere brugte Skoda på salgslisten

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret serviceværksted for Skoda, og det gør, at vi er klædt ekstremt godt på til at håndtere de mange forskellige modeller fra det tjekkiske bilmærke, som i dag nok er mere tysk, end det er tjekkisk. Derfor kan du med sindsro købe din næste brugte Skoda Octavia, Skoda Citigo eller Skoda Superb hos os i Bilernes Hus.

Som sagt er udvalget stort, og du finder typisk både modeller som Skoda Enyaq, Skoda Scala, Skoda Karoq og Skoda Fabia i vores sortiment. På koncern-niveau sælger vi langt over 10.000 biler, og deri indgår både nye og nyere brugte personbiler og varebiler. Men altså især på nyere brugte biler er vi særdeles stærke i Bilernes Hus.

Du kan være helt sikker på en bilhandel uden problemer og priser, der er helt fair. Det gælder både den pris, som du skal betale for din nye brugte Skoda - men også den pris, som vi vil betale dig for en byttebil, der eventuelt skal indgå i handlen. Husk på, at vi er autoriseret - det er din garanti for god service og ordentlig behandling.

Skoda blev grundlagt i 1895 og var oprindeligt et cykelmærke. Produktionen blev hurtigt ændret til blandt andet biler, og mærket har i alle år et symbol på godt design. Herhjemme er Skoda blevet Årets Bil i Danmark intet mindre end fire gange - i 1997 og 2014 med Skoda Octavia, og i 2001 og 2013 med henholdsvis Skoda Fabia og Skoda Citigo.

35 BILER
Viser nu 21 af 35 biler
Vis flere biler

Tjekkiske Skoda er et yderst populært bilmærke i Bilernes Hus i Silkeborg

Skoda har aldrig været mere populær i Danmark, end mærket oplever i disse år - og også hos os i Bilernes Hus er der rift om de fine modeller. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af de eftertragtede personbiler som eksempelvis Skoda Citigo, Skoda Scala og Skoda Octavia. Skoda bliver i dag - med rette - betragtet som en bilproducent i den bedre ende af skalaen. Det skyldes ikke mindst den udvikling, som mærket har gennemgået, siden det blev opkøbt af Volkswagen-koncernen i begyndelsen af 1990erne.

Vi har Skoda-modeller i alle udgaver og størrelser

Hvis du er på udkig efter en ny brugt Skoda, så er Bilernes Hus i Silkeborg det helt rette sted at kigge. Og er målet en lækker bil med et tidløst design, så er en af de mange nyere brugte Skoda-modeller bestemt et godt forslag. I Bilernes Hus får du både den rummelige familiebil, en firmabil fra øverste hylde eller en lille, kvik og brændstoføkonomisk bybil. Du kan også vælge de mere sporty udgaver, der har tilnavnet VRS - eller du kan kigge i retning af elbilerne fra Skoda, som for alvor har fået fat. Kig ind til os i Bilernes Hus med henblik på en prøvetur.

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi helt skarpe på prisen på din nye brugte Skoda

Vores priser på brugte Skoda'er er automatisk vurderet af vores uafhængige samarbejdspartner. Vi har ingen grund til at skjule noget, og du kan selvfølgelig se vurderingen af prisen på hjemmesiden. Faktum er, at langt de fleste af de omkring 1000 biler, som på vi på koncern-niveau har til salg, bliver vurderet som "fair" i prissætningen. Og er vurderingen ikke bedømt som "fair", så hænger det typisk sammen med, at der er særligt udstyr, lavt (eller højt) kilometertal eller noget helt tredje.

Vi tror på, at det, der er en fair handel for begge parter, gør, at det også er Bilernes Hus i Silkeborg, som du kontakter næste gang, når du måske skal købe brugt bil eller have bilen på værksted. Er du i tvivl og os - eller vil du bare gerne vide lidt mere - så kig nærmere på nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Nyere brugt Skoda? Så kør ind til Bilernes Hus i Silkeborg

Kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg og se vores store udvalg af køreklare og klargjorte Skoda-modeller. Hos os får du altid nyere brugte Skoda-modeller i topkvalitet - og til en yderst fair markedspris. Vi har nemlig gjort det nemt at blive godt kørende ved at tilbyde fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på bilforsikring og en god pris for din brugte bil. 

Relaterede links