NY NISSAN PÅ VEJ 

Nissan Townstar er en kompakt varebil eller rummelig familiebil

Det er en helt ny model, Nissan har skabt med Townstar. Den er bygget som kompakt varebil til virksomheder, og i Combi-versionen er den lavet til den aktive familie, der har brug for plads på turen. Det er endnu usikkert, hvornår Nissan Townstar kommer til Danmark.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Som varebil eller personbil

Nissan Townstar - starten på en ny æra

Nissan Townstar er et udtryk for Nissans innovative designretning og teknologi. Den bygger på en CMF-CD-platform, som er udviklet af Renault Nissan Mitsubishi Alliancen, og den skal produceres på fabrikken i Maubeuge i Frankrig.

Det er den første europæiske model med det nye Nissan logo og fås i en fuldelektrisk udgave og en benzindrevent variant. Den fuldelektriske udgave er med 44 kWh batteri og en rækkevidde op til 285 km. Benzinudgaven er med 1,3-liters benzinmotor med 130 hk. Den fuldelektriske Townstar har Ariya-inspirerede designdetaljer som det ikoniske Kumiko-mønster i kølergrillen og signaturlygter. Benzin-udgaven har i stedet en interlock-kølergrill, der giver den et skarpt og dynamisk look. Der er desuden masser af teknologi i den nye Townstar-model.

Nissan Townstar fås som kompakt varebil med et lastrum, der kan rumme op til 3,9 m³ eller som rummelig familiebil med modellen Townstar Combi. 

Townstar Petrol & EV Van 1200X900

NISSAN TOWNSTAR Elektrisk eller benzindrevent? Personbil eller varebil? Nissan Townstar er en alsidig model.

Det mener vores Nissan-ekspert

"Townstar en spændende nyhed fra Nissan. Varebil eller familiebil - el eller benzin. Der er noget for enhver smag og med masser af teknologi. Jeg glæder mig til, at den kommer."

Maoj
Mathias Østergaard Jensen
Salgskonsulent Nissan, Bilernes Hus
Townstar EV Van Static 02

Fuldelektrisk Nissan Townstar med 44 kWh batteri

Nissan Townstar kommer i en fuldelektrisk udgave, hvor Nissan bygger videre på sin ekspertise og stærke historik inden for elektrificering. Bilen efterfølger den banebrydende e-NV200, der var en af de første masseproducerede eldrevne erhvervsbiler på markedet. 

Den nye Townstar fås med et 44 kWh batteri, og den har et drejningsmoment på 245 Nm og en rækkevidde op til 285 km (WLTP). Den får intelligent energistyring og effektiv batterikøling i én optimeret pakke. Designmæssigt vil den afspejle de æstetiske kendetegn fra Airya som LED-signaturforlygter og en aerodynamisk afskærmning på fronten.

Som varebil er den særligt velegnet til bykørsel, fordi den kan komme ind i selv de strengeste miljøzoner, da den ikke udleder CO2 under kørsel. Et oplagt valg til virksomheden, der kører meget i byen. 

Townstar Petrol Van Dynamic 01

Nissan Townstar med benzinmotor og 130 hk

Der kommer også en benzindreven udgave af Nissan Townstar. Den får en 1,3-liters motor, som opfylder seneste Euro 6d-emissionsstandard. Motoren yder 130 hk og har et drejningsmoment på 240 Nm. Det sikrer både kraftoverskud og effektivitet.

Benzin-udgaven skiller jeg ud ved at have et skarpt og dynamisk look takket være interlock-kølergrillen. Den kommer til at have et luftindtag, der er integreret for at optimere luftstrømmen omkring den forreste kofanger og forhjulene, så luftmodstanden reduceres, og rækkevidde og brændstofforbrug optimeres.

Nissan Townstar Benzin 2022 Fra Passagersaede

20+ teknologiske funktioner i Townstar

Der er mere end 20 teknologiske funktioner i Nissan Townstar. Det gælder en lang række sikkerhedsteknologier og avancerede førerassistentsystemer. Der er eksempelvis sidevindsassistent og vogntogsstabilisering, som gør bilen til en tryg og sikker køreoplevelse. Intelligent nødopbremsning med registreringen af fodgængere og cyklister samt vejkrydsassistent, håndfri parkering og intelligent fartpilot er blandt andre teknologier, som gør, at Townstar er med helt fremme i segmentet for kompakte varebiler.

For første gang integreres Aorund View Monitor (AVM) i Nissans kompakte varebiler, og den giver dig et 360 graders overblik over bilen, og det er dermed nemmere at parkere. ProPILOT førerassistentsystem hjælper med kørsel på motorvej ved at tilpasse hastigheden i forhold til den forankørende og samtidig sørge for, at bilen holder sin vejbane. 

8" touchskærm med opkoblingsmuligheder som E-Call, Apple CarPlay, Android Auto og trådløs opladning af mobiltelefonen fås til hele mobilrækken, og den eldrevne udgave har yderligere onlinetjenester, ligesom den også har 10" digital instrumentering.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan Townstar design og interiør

Se de første billeder af den nye Nissan Townstar.

Nissan Townstar Benzin 2022 Indrettet

Den kompakte varebil til alle erhverv

En kompakt varebil som Nissan Townstar er velegnet til alle typer erhverv. Der kan være op til 3,9 m³ i lastrummet, og den kan nemt transportere to europaller og en last på op til 800 kg. Der er desuden mulighed for op til 1500 kg på anhængertrækket. 

Der er store skydedøre i siden, som gør det nemt at læsse og tømme varerummet. Den fås også med 60/40-fløjdøre bagerst, og de er med enten 180 graders åbning eller en bagklap. Varerummet kan også fås med smarte opbevaringsløsninger og en plads til kontorredskaber i bilen. 

Varerummet kan altså indrettes, så det matcher præcis dine behov, og den kompakte størrelse gør bilen særligt velegnet til kørsel i byerne.

Townstar Petrol Combi Static 06 1200X900

Rummelig familiebil med Townstar Combi

Den nye Nissan Townstar fås også i en personbilsudgave, der er målrettet aktive familier. Townstar Combi hedder den, og den byder på masser af plads i kabinen og i bagagerummet. 

Kabinen har et raffineret sædeindtræk og dørbeklædninger og en moderne finish på midterkonsollen og instrumentpanelet. Med masser af komfort som i en almindelig personbil. I bagagerummet er der store og intelligent indrettede opbevaringsmuligheder med en kapacitet på op til 775 liter. 

Af sikkerhedsudstyr kan der nævnes advarsel om glemt sikkerhedssele, automatisk nødopbremsning, vognbaneassistent, advarsel om biler i den blinde vinkel og vejskiltegenkendelse.

Townstar Petrol Van Detail 08

Avanceret design inde og ude

Nissan Townstar er bygget på Renault Nissan Mitsubishi Alliancens CMF-CD-platform, og den er udviklet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den introduceres som en del af Nissans NEXT-omstillingsplan, hvor der er fokus på bæredygtig vækst og rentabilitet på tværs af koncernens globale aktiviteter. 

Der er små designforskelle mellem den benzindrevne Townstar og den fuldelektriske, så du kan se forskel på dem. Det bliver den første europæiske model, der produceres med det nye Nissan mærkelogo. 

Townstar bliver desuden Nissans mest teknologisk avancerede varebil til dato. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Nissan Townstar får 4 stjerner i Euro NCAP crashtest

Nissan Townstar er bygget på samme platform som Renault Kangoo, og har samme sikkerhedsudstyr. De deler derfor Euro NCAP score.

78%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
67%
Pedestrian
72%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan Townstar

Fås Nissan Townstar som elbil?

Ja, der findes en fuldelektrisk udgave af Nissan Townstar. Den får et 44 kWh batteri og en rækkevidde op til 285 km. 

Hvornår kommer Nissan Townstar?

Nissan Townstar blev første gang præsenteret i september 2021, men det er endnu usikkert, hvornår den kan bestilles.

Hvor stort er lastrummet på Nissan Townstar?

Der kan være op til 3,9 m³ i bagagerummet på Nissan Townstar.

Fås Nissan Townstar som varebil eller personbil?

Nissan Townstar fås både en varebil og en personbil. Personbilen hedder Nissan Townstar Combi. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.