BH Sælger Med Familie (4)

Alt du skal huske

Når du privatleaser en bil i Bilernes Hus, forpligter du dig til at passe på bilen, og du skal blandt andet sørge for at få bilen forsikret. Her er en tjekliste til dig med de ting, du skal huske. 

Din tjekliste til privatleasing

Du forpligter dig til at passe på bilen, når du privatleaser den hos os. Det betyder, at du skal overholde service og give os besked, hvis der er problemer med bilen eller fejl på den, så det kan udbedres, inden der sker yderligere. 

Alt det skal du ikke betale noget for, fordi der er en serviceaftale med i leasingaftalen. Alle mekaniske problemer med bilen står vi dermed for at betale. Det giver tryghed i biløkonomien. Udover leasingydelsen har du dog stadig nogle udgifter som forsikring og ejerafgift, der dog begge er faste udgifter, som du kender. Det giver dig et godt overblik over økonomien.

Her kan du se de ting, du skal have styr på, når du privatleaser bil hos os.

BH Webikoner 12 Forsikring

Forsikring

Vi samarbejder med forsikringsselskaber og giver dig gerne et tilbud på forsikring af din leasingbil. Det vigtigste er, at bilen er forsikret og skifter du selskab undervejs, skal vi have besked.

BH Webikoner 4 Levering Service

Vejhjælp

På nogle mærker får man vejhjælp, når man overholder sit autoriserede service, men som udgangspunkt er det ikke en del af aftalen.

BH Webikoner 10 Landsdaekkende

Service

Service skal overholdes på bilen, og det medfører heller ingen udgifter til dig. Service er nemlig inkluderet i din leasingaftale. Du kan besøge et autoriseret værksted efter eget valg – nemmere bliver det ikke.

BH Webikoner 16 Andre Skader

Andre skader

Opstår der skader på bilen, så skal du selv dække dem. Det kan være parkeringsskader eller større skader efter et uheld. Vi hjælper gerne med udbedring af skader, hvis du kører forbi et af vores værksteder.

BH Webikoner 15 Daek

Dæk

Vi anbefaler altid at køre med dæk efter årstiden. Som udgangspunkt er dæk, dækskifte og dækhotel ikke inkluderet i leasingaftalen, men det kan tilvælges. Kontakt os for mulighederne.

BH Webikoner 17 Ejerafgift

Ejerafgift

Grøn ejerafgift eller CO2-ejerafgift er periodiske afgifter på bilen, og det betales af den primære ejer eller bruger af bilen. Det er altså noget, du skal betale ved siden af leasingydelsen, og det opkræves automatisk af Motorstyrelsen.