Køb Af Bil Familie

Brugtbilsleasing

Privatleasing af brugte biler giver dig et større udvalg, en billigere bil og samme sikkerhed, som når du leaser en ny bil. Bliv godt kørende i en driftssikker bil til en overkommelig pris og uden uventede regninger.

Større udvalg, samme sikkerhed

Privatleasing af brugte biler

Når man taler om privatleasing, er det typisk af en helt ny bil, men du kan også privatlease brugte biler i Bilernes Hus. Det gør udvalget af biler større, og bilen billigere, men med samme sikkerhed som leasing af ny bil. Det kan for rigtig mange være den helt rigtige løsning, fordi du får en nyere bil til en overkommelig pris og uden uforudsete omkostninger.

Kort sagt, er privatleasing af brugte biler til dig, der ønsker en relativ ny bil, men ikke vil eller kan vente på en helt ny. Dig, der vil kende din biløkonomi måned for måned. Dig, der vil kunne skifte bil, når livet forandrer sig uden at bekymre sig om restværdi og andet.

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brugte leasingbil. 

5 fordele ved at lease brugt bil

Der er flere fordele ved at vælge at lease en brugt bil:

 • Billigere end en ny bil
  En brugt bil koster mindre end en tilsvarende ny bil, og værditabet vil også være mindre. Derfor bliver leasing af en brugte bil også billigere.
 • Altid lav udbetaling
  Det skal være nemt at komme i gang med privatleasing af en brugt bil, og derfor er udbetaling altid lav hos os.
 • Større udvalg
  Vi er ikke afhængig af, at bilen skal være fra et af vores nyvognsmærker, og du kan derfor stort set vælge frit mellem alle vores lagerbiler.
 • Samme sikkerhed
  Du får helt samme sikkerhed og tryghed ved at lease en brugt bil som en ny. Leasingaftalen inkluderer service, reparationer og udskiftning af sliddele samt syn, så der kommer ingen uventede værkstedsregninger.
 • Klar på fem dage
  Alle vores brugte biler til leasing er på lager, og du kan blive kørende indenfor blot fem dage.
BH Sælger Med Familie (7)

Privatleasing giver tryghed i bilbudgettet

Er du afhængig af at have en bil, der altid kan køre? Og vil du kende dine biludgifter måned for måned? Så er privatleasing noget for dig.

Når vi leaser biler, er det altid med en serviceaftale, som dækker udgifter til service og udskiftning af filtre, olie og sliddele i bilen. Det vil sige, at der ikke kommer dyre og uventede værkstedsregninger. Du betaler en fast pris hver måned, og du kender derfor dit bilbudget måned for måned. Udover leasingydelsen skal du selv betale forsikring og ejerafgift, som også er faste udgifter.

Det betyder, at du altid har det fulde overblik over din biløkonomi. Det giver tryghed i hverdagen.

Hvordan fungerer privatleasing af brugt bil?

Privatleasing er en måde at finansiere din bil på - også når den er brugt. Så i stedet for at købe bilen kontant eller optage et billån, kan du lease bilen. Her får du brugsretten over bilen i leasingperioden, og det svarer egentlig til at have en lejebil. Derfor forpligter du dig også til at overholde service og antal opgivne kilometer. Til gengæld skal du ikke spekulere over værditab og ekstra regninger. 

Alt er inkluderet, og når leasingperioden udløber, afleverer du blot bilen tilbage til os.

Vælg det rette kørselsbehov

Når du skal privatlease en bil, er det vigtigt at vælge det rette kørselsbehov. For det meste er en privatleasing opgivet med 15.000 km om året over tre år. Det vil sige, at du må køre 45.000 km i leasingperioden. Men det kan være, du har et lavere eller højere kørselsbehov. Og det er vigtigt at få rettet til.

Er dit kørselsbehov mindre, kommer du nemlig til at betale for meget, mens du kommer til at betale ekstra pr. overkørte kilometer, hvis dit kørselsbehov er større. Når leasingaftalen sammensættes, bruges kilometerforbruget til at fastsætte ydelsen, fordi det har en indflydelse på bilens restværdi. Derfor er det vigtigt at kende sit kørselsbehov nogenlunde og give besked, hvis det ændrer sig markant. 

Du kan på hver brugt bil, der kan leases, selv justere, hvor mange kilometer du har brug for om året. På den måde kan du se, hvilken betydning det har for aftalen. 

Service og syn er inkluderet i aftalen

Når du privatleaser en brugt bil hos os, er alle servicebesøg, mekaniske reparationer og syn inkluderet i prisen. Det betyder, at når bilen har brug for service eller andre reparationer, kører du blot bilen på værkstedet, og så er det dækket af serviceaftalen.

Det samme gælder syn. Når man leaser brugte biler over tre år, vil der komme et behov for syn, og derfor har vi valgt at inkludere det i prisen. Du skal derfor ikke tænke på nogen ekstra regninger, når du privatleaser bil hos os. 

Det skal altid være autoriseret værksted, du benytter. Vi har samlet alt om service og værksted her.

Spørgsmål om privatleasing af brugt bil

Kan jeg opsige min leasingaftale?

Ja, du kan opsige din leasingaftale efter 11 måneder + løbende måned. Derefter kan du opsige med en måneds varsel.

Du kan ikke opsige kontrakten før.

Jeg kører mere i leasingbilen end antaget. Hvad gør jeg?

Når du kører mere end, hvad der er opgivet i kontrakten, kommer du til at betale pr. overkørte kilometer, når leasingaftalen udløber. Er det ikke så mange, så kan det godt svare sig, men ændrer dit kørselsbehov sig markant, er det bedre at få justeret aftalen. 

Kontakt os for en løsning. 

Hvad gør jeg, når bilen skal afleveres?

Når leasingaftalen udløber, skal bilen afleveres til os. Vi gennemgår den og ser, om eventuelle buler og ridser lever op til det forventede i forhold til bilens alder. Er der for store skader på den, tager vi en dialog om udbedring af dem, men som udgangspunkt er det dig, der dækker det. 

Er skaderne eller ridserne mindre, betragtes det som almindeligt slitage. 

Er service inkluderet i leasingaftalen?

Ja, alle servicebesøg og øvrige mekaniske reparationer er inkluderet i leasingaftalen. Er der noget galt med bilen, skal det løses på et autoriseret værksted, men det kommer ikke til at koste dig noget, med mindre du har været i uheld eller skaden på andre måder er selvforskyldt. 

Er syn inkluderet i leasingaftalen?

Ja, syn er inkluderet i aftalen. Når man leaser en brugt bil, vil der opstår behov for at få den synet, og derfor er syn inkluderet i aftalen.