Vaerkstedsbilleder 2023 BH (2)

Service og værkstedsbesøg

Trænger leasingbilen til service? Er der brug for nye bremser? Eller er andre dele ved at være slidte? Så send bilen på værksted - det koster dig ikke noget. 

Værkstedsbesøg er på vores regning

Når du leaser en brugt bil hos os, er det med serviceaftale. Det betyder, at en del af leasingydelsen går til, at du kan køre bilen til service, når der er brug for det. Her bliver der også skiftet sliddele, filtre, olie og hvad der ellers er nødvendigt for at holde bilen godt kørende.

Er der brug for mekaniske reparationer mellem servicebesøg, er det også med i prisen. Det vil sige, at hvis bremserne skal skiftes, betaler vi regningen, ligesom syn også er med i prisen.

Derfor kommer der ikke nogen uventede værkstedsregninger, når du har en leasingbil hos os. Alle udefrakommende skader er dog ikke inkluderet. Det er skader som uheld eller påkørsel, hvor du og din forsikring selv skal dække.

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (5)

Du vælger værksted
- bare det er autoriseret

Når du skal på værksted med bilen, er det vigtigt, at det er et autoriseret værksted. Det betyder nemlig, at bilen bliver serviceret efter mærkets egne forskrifter. Vi har samarbejdsaftaler med alle autoriserede værksteder, og du vælger selv, om du vil benytte et af vores værksteder eller vælge et andet.

Benytter du et andet værksted end Bjarne Nielsen eller Bilernes Hus, skal vi godkende arbejdet først. Du afleverer blot en kopi af vores servicebetingelser til dit foretrukne værksted, som kan se, hvordan de skal kontakte os. Vi ordner papirarbejdet – nemmere bliver det ikke at få service, hvor du ønsker.

Find værksted her