Bilguiden Sammenligning Crossover Forfra2

Find din nye, brugte bil her

Du får et større udvalg at vælge mellem, når du privatleaser brugte biler. Vi har et bredt udvalg af biler at vælge mellem.

Privatleasing af nyere, brugt bil

Vil du privatlease en brugt bil, har vi et bredt udvalg at vælge mellem. Det er dog ikke alle vores brugte lagerbiler, der bliver tilbud til leasing. Vi har nogle krav, som bilen skal leve op til. Det er følgende:

  • Maks. 36 måneder gammel
  • Højest 60.000 km
  • Fuld servicebog

Vi har opsat kravene, så vi ved, at du kan køre problemfrit i op til tre år, som den typiske leasingaftale løber over. Skulle der opstå noget, som kræver reparation, er det dækket ind, og ikke noget du skal betale for. Det er kun selvforskyldte eller udefrakommende skader, som du og din forsikring skal dække. Alt mekanisk på bilen er dækket ind af serviceaftalen, der er på bilen.

 

Grundig klargøring inden aflevering

Inden du får din nye, brugte leasingbil, bliver den gennemgået grundigt af en mekaniker. Er der sliddele, der skal skiftes, bliver det gjort, så du kan køre problemfrit i den. Du er derfor sikker på at få en velkørende bil. 

Får den brug for reparation undervejs, dækker vi det som sagt, og du får derfor ikke uventede værkstedsregninger. Når bilen skal til syn, er det inkluderet i prisen, ligesom service også er betalt.

 

Fastmonteret ekstraudstyr

Har du brug for et anhængertræk eller andet fastmonteret ekstraudstyr, skal det monteres, inden du får bilen. Udgiften til det kan medregnes i leasingydelsen eller afregnes ved siden af.

Ekstraudstyret følger bilen, når leasingaftalen stopper, og bilen returneres.

Spørg din salgskonsulent for mere information.

Eksempler på biler du kan privatlease brugt

Rio Brugt

Kia Rio 1,25 MPi Upgrade

Ydelse pr. md.: kr. 3.898
Udbetaling: kr. 15.000
Løbetid: 36 mdr.
Inkluderede km./år: 15.000 km.

Kontakt os

Kuga Brugt

Ford Kuga 2,5 PHEV ST-Line

Ydelse pr. md.: kr. 5.389
Udbetaling: kr. 23.000
Løbetid: 36 mdr.
Inkluderede km./år: 15.000 km.

Kontakt os

Volvo S60 Brugt

Volvo S60 2,0 T8 Recharge

Ydelse pr. md.: kr. 8.421
Udbetaling: kr. 38.000
Løbetid: 36 mdr.
Inkluderede km./år: 15.000 km.

Kontakt os