LDK Kampagne Privatleasing

Få halv pris på førstegangsydelsen når du leaser en brugt bil

Vi giver halv pris på førstegangsydelsen, hvis du privatleaser en af vores brugte biler senest 31. august 2024.*

Sådan gør du

Alt efter hvilken bil du vælger, vises en førstegangsydelse. Når du indgår en leasingaftale med os, halverer vi førstegangsydelsen af den viste pris - dog max op til 20.000 kr.. Med andre ord sparer du op til 10.000 kr. netop nu!

 

 

 


*Privatleasing via LEASING DK. Tilbuddet gælder ved privatleasing af en af vores brugte biler senest 31. august 2024. For førstegangsydelser over 20.000 kr., gives 10.000 kr. i rabat. Privatleasing i henhold til gældende vilkår. Forudsætter positiv kreditvurdering. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Oplev friheden med privatleasing - 152 biler

Vil du køre rundt i en kvalitetsbil uden bekymringer om værditab og reparationer? Så er privatleasing noget for dig. Vi har gjort det nemt at få en velkørende bil, og vi tilbyder også privatleasing af brugte biler, så du hurtigt kan få en ny bil helt uden bekymringer.

Fordele ved privatleasing:

 1. Ingen bekymringer om værditab: Når du privatleaser en brugt bil hos os, slipper du for bekymringer om, hvor meget bilen taber i værdi. Du betaler blot for den tid, du har bilen, og leverer bilen tilbage, når leasingaftalen udløber.

 2. Lavere månedlige omkostninger: Med privatleasing spreder du omkostningerne til bilen over længere tid, og det betyder, at du kan køre i en bil af høj kvalitet uden at ødelægge budgettet. 

 3. Nyeste teknologi: I Bilernes Hus har vi et bredt udvalg af brugte biler - også moderne, elektriske biler, som du kan vælge mellem, når du skal privatlease. Så selvom bilen er brugt, er den stadig næsten ny.

 4. Fleksible aftaler: Vi kan skræddersy vores privatleasingaftaler til dit behov. Du vælger selv den ønskede leasingperiode og kilometertal.

 5. Ingen bekymringer om vedligeholdelse: Når du privatleaser en brugt bil hos os, er der ingen uforudsete reparationer og vedligeholdelsesomkostninger. Du skal blot sørge for at køre bilen til service, når der er brug for det - men det koster ikke ekstra. Det er nemlig inkluderet i leasingprisen.

152 BILER
Viser nu 21 af 152 biler
Vis flere biler

Privatleasing af brugte biler

Vil du have en nyere bil uden bekymringer om værditab og lange finansieringsaftaler? Så er privatleasing af brugte biler noget for dig. I Bilernes Hus tilbyder vi attraktive privatleasingaftaler, der giver adgang til en bred vifte af nyere, brugte biler. Det er lige fra konventionelle benzin- og dieselbiler til topmoderne elbiler.

Der er mange fordele ved at vælge privatleasing, og vi har her samlet fordelene ved at vælge privatleasing af brugte biler.

 

Hvem bør overveje privatleasing af brugte biler?

Privatleasing kan være den rigtige løsning for rigtig mange. Det kan blandt andet være:

 • Dem, der ønsker den nyeste teknologi: Hvis du gerne vil have en bil med den nyeste teknologi, skal man skifte bil relativt ofte, og her er privatleasing en fordel. Privatleasingaftaler løber nemlig typisk op til tre år, og så skal man ud og finde en ny bil. Derfor kan du få biler med den seneste nye teknologi.
 • Budgetbevidste: Hvis du ønsker en pålidelig bil, og samtidig kan kende din biløkonomi måned for måned, så er privatleasing vejen. Her kommer der nemlig ingen uventede værkstedsregninger. Og du binder dig samtidig ikke til et lån.
 • Moderne købere: Elbiler bliver stadig mere og mere populære, og dem kan ud hurtigt og nemt få adgang til ved at vælge privatleasing.

Hvorfor vælge privatleasing af brugte biler?

Der er mange gode grunde til at vælge privatleasing af brugte biler:

 • Lavere månedlige udgifter: Brugte biler er typisk billigere at lease end nye biler, og derfor er den månedlige udgift lavere end ved at vælge privatleasing af nye biler.
 • Større udvalg: Når du vælger privatleasing af brugte biler, er der et større udvalg at vælge mellem, fordi det også indebærer udgåede modeller. Der er derfor større chance for at finde den bil, der passer perfekt til dig.
 • Mindre værditab: Selvom du ikke skal bekymre dig om værditabet, så vil det stadig være mindre end på nye biler. Og det er med til at give en lavere leasingydelse – derfor er det oftest også billigere at lease en brugt bil.

Hvorfor vælge privatleasing af brugte biler i Bilernes Hus?

I Bilernes Hus tilbyder vi et bredt udvalg af brugte biler, som du kan privatlease. Det er et bredt udvalg af både mærker og modeller, og vi hjælper dig gerne med at finde præcis den bil, der passer til dig.

Du kan bestille din leasingbil online eller besøge os i Bilernes Hus, hvor det også er muligt at prøvekøre bilen. Vores salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig, så du kan blive godt kørende i en privatleaset brugt bil.