Townstar Petrol & EV Van 1200X900

Nissan Townstar er varebilen til bykørsel

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Nissan Townstar

Nissan Townstar blev præsenteret i 2021 som en del af et opdateret modelprogram fra Nissan indenfor varebiler. Modelprogrammet er blevet strømlinet, så der er tre modeller: Den store Interstar, den mellemstore Primastar og altså den kompakte varebil Townstar.

Townstar erstatter e-NV200, der var en pioner på varebilsmarkedet for elbiler, og Townstar fås derfor også i en fuldelektrisk udgave. Den vil være ideel til erhvervsdrivende med meget bykørsel, hvor der bliver strengere miljøzoner og adgangsbegrænsninger for biler med brændstofmotor. Her kan den eldrevne og emissionsfrie kørsel åbne for en masse muligheder. 

Det er også muligt at få Nissan Townstar med benzinmotor samt som personbil kaldet Townstar Combi. Her er der god plads til hele familien. Townstar er bygget på CMF-CD-platform fra Renault Nissan Mitsubishi Alliancen, som kendes fra biler som Nissan Qashqai, Renault Kangoo E-Tech Electric, Mercedes-Benz Citan og eCitan samt den nye Renault Austal.

Nissan Townstar kommer til Danmark snart, og vi opdaterer siden, når vi har anmeldt bilen. I mellemtiden kan du læse andre anmeldelser herunder.

Nissan Townstar EV 2022 Venstre Side

Townstar er Nissans bud på en kompakt varebil, der også fås i en Combi-udgave, der er en almindelig personbil med masser af plads.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Nissan Townstar er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk, at anmeldelser kan have forskellig dato, og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Målet med varebilen Townstar og personbilen Townstar Combi er at introducere nye sikkerhedsteknologier og miljøvenlige drivliner til en lav pris."
    Der gives ikke score

Brugt Nissan? Find den her

Brugte biler

Læs nyheder om Nissan i vores Bilmagasin

Se Bilmagasinet