Townstar EV Van Static 02

Nissan Townstar fås i flere modeller

MODELOVERSIGT

Nissan Townstar modeller, udstyrsniveauer og prisliste

Når vi ved mere om Nissan Townstar, kan du her på siden se de forskellige modeller og udstyrsniveauer, ligesom du vil kunne finde en prisliste. 

Læs om Nissan Townstar her

Bemærk! Du kan trykke "tilpas lån" og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  Spørg eksperten

  Har du et teknisk spørgsmål, så kontakt mig og mine kolleger!

  Sebastian Fanggård Sefa
  Sebastian Fanggård
  Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
  Townstar Petrol Van Dynamic 01

  Få første måneds bilforsikring gratis

  Når du handler Nissan hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

  Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

  Læs mere om bilforsikring

  Det med småt

  Angivne tilbud og priser kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter medmindre andet eksplicit er angivet på den enkelte bilmodel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.