Biler I Uheld

Giv din bil den bedste dækning

Få en god bilforsikring til alle »uforudsete hændelser«

Vi samarbejder med If - et af markedets bedste bilforsikringer.

Din bil skal have den bedste dækning, og derfor har vi indgået et samarbejde med If Skadeforsikring. Vi kan derfor tilbyde dig en særligt fordelagtig bilforsikring.

Det er lovpligtigt i Danmark at have bilforsikring, når man har en bil. Bilforsikringen skal dække ansvarsskader, uanset om bilen er købt eller leaset. Ansvarsforsikring, som den hedder, dækker de skader, som du og din bil måtte forvolde på andre mennesker, deres ting eller køretøjer i trafikken. Men den sikrer ikke hverken skade på dig selv eller din bil.

Her skal du som minimum have en bilforsikring med kaskodækning, som dækker endnu mere. Hos If Skadeforsikring kan du vælge mellem forskellige dækninger: Ansvar, Kasko, Kasko plus, Bil super og Leasing super. 

Og du får en fordelagtig intropris på din forsikring!

Kontakt os og hør mere om forsikring

 

Mere om forsikring på nybilsmærker

Her kan du læse mere om, hvordan bilen er dækket for vores nybilsmærker Nissan og Kia. Men vi kan også tilbyde en bilforsikring fra If Skadeforsikring på vores brugte biler. Spørg til forsikring, når du handler bil med os.

 

Nissan Qashqai 2018 1600 47

Nissan forsikring

Du får en smart og fleksibel forsikring, når du køber Nissan. Læs mere om Nissan forsikring

Kia Niro 2022 Studie Interior Rat

Kia forsikring

Kia har udviklet en forsikring, som giver dig og din nye Kia de bedste betingelser. Læs mere om Kia forsikring.

1 måneds gratis forsikring

Når du køber bil hos os i Bilernes Hus, får du den første måneds forsikring gratis. Så er bilen forsikret, så snart du kører fra os. Efterfølgende bliver du kontaktet med et tilbud på bilforsikring, så du også er dækket ind, når den første måned er gået.

Den første måneds gratis forsikring gælder for nye biler og brugte biler, der er op til 5 år gamle. Enkelte mærker kan være undtaget.

Kontakt os

Del betalingen op, og få hurtig behandling - helt gratis!

Du vælger selv din foretrukne bilforsikring, ligesom du kan tilføje forskellige tilvalgsdækninger på din forsikring. Men uanset hvilken forsikring du vælger, kan vi garantere, at du får:

  • Reparation med originale reservedele
  • Månedsbetaling uden merpris
  • Hurtig skadesbehandling

Du kan vælge, om du vil dele betalingen for bilforsikringen op i 12 måneder eller betale det hele på én gang. Det koster dig ikke ekstra. Og hele 7 ud af 10 skader behandles indenfor 24 timer.

Kontakt os