Master6
NISSAN NV400

Når det skal være stort og godt

Der er mange anvendelsesmuligheder i den enorme Nissan NV400, som fuldt ud vil leve op til dine forventninger.

Se aktuelle kampagner

Konge i sin klasse

Renault Master - stærk og effektiv

Renault Master lever på mange måder op til sit modelnavn, for den store kassevogn er virkelig en mester - eller en konge - på landevejen. For det første er den bare utrolig behagelig at køre i, og for det andet besidder den så meget saft og kraft, at den med lethed kan styres gennem dagens - og nattens - mange forskellige gøremål. Vognen er udstyret med masser af innovative løsninger, som gør det nemmere for dig at fokusere på det, der er vigtigt: At optimere og effektivisere din dagligdag - og dermed din forretning.

Du kan vælge mellem flere forskellige versioner, som giver dig et utal af muligheder, og som dermed bidrager til en lettere hverdag. Kabinen i Master sikrer dig et godt udsyn og førerpladsen kan indrettes usædvanligt fleksibelt. Desuden er der en lang række opbevaringsmuligheder.

Newmaster1

RENAULT MASTER Med mere end 350 forskellige Master-modeller er der masser af muligheder.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Der er så meget plads i Renault Master, at det er en ren fornøjelse. Og så kører den faktisk glimrende, når man tager i betragtning, at det er en ret stor bil."

Har du et spørgsmål om Renault Master, så brug knappen nedenfor.

Caov
Caspar Overgaard
Salgskonsulent, Renault og Dacia, Bjarne Nielsen Herning

Man føler sig godt tilpas i en Renault Master

Newmaster13

Usædvanligt fleksibel kassevogn

Den noget nær enorme Renault Master rummer en lang række opbevaringsmuligheder. Kabinen er yderst rummelig og fyldt med lys - man føler sig simpelthen godt tilpas. Når bilen holder stille, kan du i bund og grund omdanne kabinen til et kontor - med et bord, som pludselig kan fungere som skrivebord til ens computer og papirer.

Kabinen sikrer dig desuden et godt udsyn, ligesom førerpladsen kan indrettes usædvanligt fleksibelt.

Master1

Masser af muligheder

Renault Master findes både med forhjulstræk, baghjulstræk, enkelthjul og tvillingehjul. Den kan tilpasses til at opfylde langt de fleste behov med dens tre forskellige højder, fire længder og tre klasser for maksimalt tilladt totalvægt med last.

Nyttevolumen kan varieres fra 8 helt op til 17 kubikmeter - så det er bare med at finde ud af, hvor stort ens behov er. Med Renault Master er det ikke noget problem at få det opfyldt.

Newmaster12

Transportér nærmest alt

Vælg mellem fire forskellige længder og tre forskellige højder, skridsikkert trægulv, surringsøjer, tagbøjler, panel-skillevæg og meget mere. Alt sammen funktioner det skal gøre din opbevaring lettere og mere optimal. 

Renault Master Van 2019 Interior Elektronik

Gør det hårde arbejde

Du vil altid have alting inden for din rækkevidde, uden at skulle rode i kabinen. Og med R-Link multimedie-systemet, kan du altid være forbundet med omverdenen, uden at tage fokus fra vejen. 

Master7

Den er nem at laste

Spar tid og energi med Renault Master! Dit køretøj giver nem adgang til lastområdet såvel som til udstyret, der er designet til at forbedre dine arbejdsforhold:

GALLERI

Kig nærmere på Renault Master

Der er mange designmæssige detaljer på Renaults største bilmodel.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Renault Master

Hvorfor købe Renault Master?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Kan en Ford holde prisen som brugt bil?

Ja! Ford har ry for at holde prisen rigtig fint. Køber du en Ford, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Ford Ranger også som personbil?

Der er både mulighed for at få Ford Ranger i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Ford Ranger på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Ford Ranger i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Ford i en af Bjarne Nielsens bilhuse, så handler du samtidig med Danmarks største Ford-forhandler. Vi har syv forretninger fordelt over hele landet - og vi har faktisk handlet med Ford siden 1988. Så vi ligger inde med masser af erfaring, når det drejer sig om bilmærket med det ovale logo.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Renault

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.