Master6
NISSAN NV400

Når det skal være stort og godt

Der er mange anvendelsesmuligheder i den enorme Nissan NV400, som fuldt ud vil leve op til dine forventninger.

Se aktuelle kampagner

Kejseren af kassevognene

Nissan NV400 - stærk og effektiv

Nissan NV400 er den største kassevogn fra den japanske producent - og den store varebil er virkelig en mester - eller en kejser - på landevejen. For det første er den bare utrolig behagelig at køre i, og for det andet besidder den så meget saft og kraft, at den med lethed kan styres gennem dagens - og nattens - mange forskellige gøremål. Vognen er udstyret med masser af innovative løsninger, som gør det nemmere for dig at fokusere på det, der er vigtigt: At optimere og effektivisere din dagligdag - og dermed din forretning.

Du kan vælge mellem flere forskellige versioner, som giver dig et utal af muligheder, og som dermed bidrager til en lettere hverdag. Kabinen i Nissan NV400 sikrer dig et godt udsyn og førerpladsen kan indrettes usædvanligt fleksibelt. Desuden er der en lang række opbevaringsmuligheder.

Imagebank Nv400 6

NISSAN NV 400 Der er et væld af forskellige NV400-modeller er fleksibiliteten i højsædet.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Der er så meget plads i Nissan NV400, at det er en ren fornøjelse. Den kører ganske glimrende, når man tager i betragtning, at det er en stor bil."

Har du et spørgsmål om Nissan NV400, så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Nissan, Bilernes Hus

Der er plads til det mest i Nissan NV400

Nv400 Varianter

Usædvanligt fleksibel kassevogn

Den noget nær enorme Nissan NV400 rummer en lang række opbevaringsmuligheder. Kabinen er yderst rummelig og fyldt med lys - man føler sig simpelthen godt tilpas.

Når bilen holder stille, kan du i bund og grund omdanne kabinen til et kontor - med et bord, som pludselig kan fungere som skrivebord til ens computer og papirer. Kabinen sikrer dig desuden et godt udsyn, ligesom førerpladsen kan indrettes usædvanligt fleksibelt.

Nissan NV400 Photo 03 1200X971

Der er mange muligheder

Nissan NV400 produceres i mange forskellige varianter - med forhjulstræk, baghjulstræk og med enten enkelthjul eller tvillingehjul på bagakslen.

Den kan tilpasses til at opfylde langt de fleste behov med dens tre forskellige højder, fire længder og tre klasser for maksimalt tilladt totalvægt med last.

Nyttevolumen kan varieres fra 8 helt op til 17 kubikmeter - så det er bare med at finde ud af, hvor stort ens behov er. Med Renault Master er det ikke noget problem at få det opfyldt.

2020 NV400 Colorpicker 20Tdieulhdpace102

Her kan du have det hele med

I Nissan NV400 kan du vælge mellem fire forskellige længder og tre forskellige højder, skridsikkert trægulv, surringsøjer, tagbøjler, panel-skillevæg og meget mere. Alt sammen funktioner det skal gøre din opbevaring lettere og mere optimal. 

Nv400 Interioer

Når arbejdet skal gøres

Du vil altid have alting inden for din rækkevidde, uden at skulle rode i kabinen. Og med et godt multimedie-system, kan du altid være forbundet med omverdenen, uden at tage fokus fra vejen. 

Nv400 Indvendig

Utrolig nem at laste

Spar tid og energi med Nissan NV400! Dit køretøj giver nem adgang til lastområdet såvel som til udstyret, der er designet til at forbedre dine arbejdsforhold.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan NV400

Der er mange designmæssige detaljer på Nissans største varebil.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan NV400

Hvorfor købe Nissan NV400?

Du skal købe en Ford Ranger Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med kørekomforten og køreegenskaberne - det er noget, som Ford altid har vægtet højt. Og selv om Ford Ranger Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører Ford Ranger Van faktisk fortræffeligt.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Nissan

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.