Køb en af vores 10 nyere brugte Nissan Qashqai

Nissan Qashqai blev for første gang introduceret på Paris Motor Show i 2006, og året efter kom den på markedet. Anden generation af modellen kom i 2013, mens den tredje og nuværende generation blev lanceret i 2021. Det er en SUV, som hører til i mellemklassen, også kaldet c-segmentet, og bilen har været med til at gøre crossovers populære i Danmark. Den blev årets mest solgte bil i Danmark i 2019.

I Bilernes Hus er vi autoriseret Nissan-forhandler, ligesom vores værksted også er autoriseret, og vi kender derfor alt til mærket og modellen. Din Qashqai er i trygge hænder hos os, og her på siden finder du vores udvalg af brugte modeller. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene. Derfor kan du også her på siden finde brugte modeller fra de bilhuse.

Når du køber brugt bil hos os, kan vi også hjælpe med finansiering, forsikring og serviceaftale, og du kan være helt sikker på, at bilen har mange kilometer i sig. Vi gennemgår den grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, inden du får bilen. 

10 BILER
Viser nu 10 af 10 biler

Nissan Qashqai gjorde crossoveren populær

Nissan Qashqai er en kompakt SUV eller crossover, som den også kaldes, og den har virkelig været med til at gøre crossovers populære i Danmark. For mange er det den bil, som gjorde, at man fik øjnene op for, hvor komfortabelt det kan være at have en høj indstigning og nyde det overblik, man har fra førersædet.

Pris, design og udstyr har altid spillet godt sammen på denne model, og det gjorde, at SUV’en pludselig var indenfor rækkevidde for mange, da Qashqai’en kom på markedet i 2007. Nissan har formået at opdatere bilen i både 2013 og senest i 2021 med tredje generation, så bilen stadig er lige så relevant i dag, som da den kom.

Mest solgte bil i 2019 i Danmark

Lige fra start har Nissan Qashqai haft godt fat i den danske befolkning, fordi den på fineste vis kombinerer rummelighed, udstyr og komfort. Den passer til singlen, der vil have en bil med god plads, ligesom den kan rumme familien. Og så er den blandt de mest sikre biler i klassen.

Og det er nok derfor, at Qashqai, hele 13 år efter den blev vist første gang, blev den mest solgte bil i Danmark. I 2019 slog den alle andre modeller, og den fortsætter med at høre til de mest populære og mest solgte biler.

Fås med benzin-, diesel- og mild hybridmotor

Når man skal have en Nissan Qashqai, er der et bredt motorudvalg. Den fås med både benzin- og dieselmotor i forskellige størrelser og med forskellig antal hestekræfter. Det er også muligt at få både automatgear og firehjulstræk, så der er helt sikkert også en motor, som vil glæde dig.

Med den tredje generation af bilen fra 2021 blev der også lanceret en mild hybridmotor, hvor et ekstra batteri understøtter motoren under for eksempel start og acceleration. Batteriet lades automatisk op under kørsel, så du skal ikke lade bilen op. Du får dog heller ikke elektrisk kørsel med denne udgave, men den sparer på brændstoffet, så brændstoføkonomien forbedres i denne udgave.

Udstyrsniveauer som Tekna og Visia

Der er masser af lækkert udstyr i en Nissan Qashqai. Fra den velvalgte standard til topmodellerne med alt, hvad man kan drømme om af teknologi og udstyr. Der er noget for alle, og netop fordi Nissan rammer så bredt, bidrager udstyret også til bilens popularitet.

Gennem årene har udstyrsvarianterne ændret sig og skiftet navn, ligesom indholdet i varianterne har forandret sig. Eller sagt på en anden måde: Standardudstyret i en model fra 2013 er anderledes end i en model fra 2021. Derfor kan du hver brugt bils side læse, hvilket udstyr den har, og du kan finde udstyrsvarianter som Tekna og Visia.

Årgang 2018-2024 af brugt Nissan Qashqai

Et populært valg som ny bil giver også mange brugte modeller på markedet, og der er også efterspørgsel efter modellen som brugt. I Bilernes Hus sælger vi primært brugte modeller, der er op til seks år gamle. Du kan derfor finde Nissan Qashqai brugt fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Der er flere fordele ved at købe en brugt bil, som for eksempel at man tager toppen af nyprisen, og dermed kan få pengene til at række længere. Og så er der også den store fordel, at bilen er på lager og kan leveres med det samme. Du slipper altså for ventetid.

Brugt Nissan Qashqai skal købes i Bilernes Hus

Skal du have en brugt Nissan Qashqai, skal du købe den i Bilernes Hus. Som autoriseret forhandler af det japanske mærke har vi stort kendskab til mærket og kan nemt skaffe den bil, du ønsker dig. Vi er også autoriseret værksted og er klar til at hjælpe med bilen, uanset om det er service eller større reparationer. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne. Vurderingerne er her i oversigten på siden, så du nemt kan vurdere, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den model, du drømmer om, kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få bilen leveret til din hjemmeadresse. Du kan vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver dig altid en fair pris. Læs mere om køb af bil online her, eller kig forbi Danmarks største bilhus – Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links