Skil dig ud fra mængden

Kia Stonic - når der skal plads til masser af begejstring

Du får mere end "blot" en bil, når du investerer sparepengene i en Kia Stonic. Bilens nærmest entusiastiske køreegenskaber og gode respons fylder dig med begejstring, når du begiver dig ud i trafikken på en køretur. Ekstra komfort og innovative features eliminerer stress ved bykørsel. Stonic gør det sjovt at køre bil igen.

Oplev bilens innovative sikkerhed, og udforsk de uendeligt mange nye muligheder for at levere et statement på turen gennem byen. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber Kia Stonic i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Stonic UK Version 2018 1600 1C

KIA STONIC Den nye crossover fra Kia er yderst rummelig på alle pladser.

Det mener vores Kia-ekspert

"Stonic er en ægte crossover i miniklassen. Den er til dig, der ikke har lyst til en alt for stor bil, men som samtidig gerne vil sidde højt og have det store overblik."

Har du et spørgsmål om Kia Stonic, så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Kia Stonic gør den køretur mere farverig

Kia Stonic UK Version 2018 1600 34

Tag din pladesamling med

Tilslut din telefon til den 7" store touchscreen via enten USB-stick eller Bluetooth. Du kan dermed styre musik, navigation, opkald og meget mere via skærmen, uden at tage fokus fra vejen. Med andre ord: Du kan sådan set tage din pladesamling med på køreturen.

Med Kia Connected-systemerne services får du Real-Live Traffic-informationer, så du hele tiden ved hvad der sker på din rute.

Kia Stonic GT Line 2021 1600 02

Apple CarPlay eller Android Auto

Bring dit Smartphone-skærmbillede og dine Apps op på Kia Stonics 7" store touchscreen via USB-stick. På den måde kan du benytte din telefons funktioner - uden at flytte dine øjne fra vejen. 

Det er sikkert - og det er lækkert.

Kia Stonic UK Version 2018 1600 0F

Når parkering bliver en leg

I forbindelse med eksempelvis parallel-parkering, kan du hurtigt få et markant bedre overblik over dine blinde vinkler, ved hjælp af den smarte Rear View Monitor med indbygget parkeringshjælp.

Kia Stonic 2018 Interior Startknap Elektronisk Nemt Tryk

Lad nøglen blive i lommen

Tryk blot på knappen for at starte bilen, imens din smart key ligger i din lomme eller i tasken. 

Kia Stonic UK Version 2018 1600 44

Kører langt på literen

Du får mulighed for at opleve den nyudviklede 1.0 T-GDI motor med 120 hestekræfter. Ydeevnen og præstationerne er forbedret - og samtidig vil du erfare, at bilen kan køre helt op til hele 20 km/l.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Stonic

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Der er totalt styr på sikkerheden - det giver 5 stjerner hos Euro NCAP

Med så flotte resultater i testen, er Kia Stonic en bil, som man gerne vil sætte sig ind i.

93%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
71%
Pedestrian
59%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Stonic

Er Kia Stonic en god bil?

Den nye Kia Stonic bliver rost af mange professionelle bilanmeldere - og i øvrigt også branchefolk og bilkøbere. Det drejer sig om udseendet, designet og det høje niveau af udstyr - men det handler også om Kia Stonics evne til at være velkørende og komfortabel. Den nye Kia Stonic er faktisk én af de mest agile og smidige biler i sin klasse. Styretøjet er let, hvilket gør det til en smal sag at kaste Kia Stonic rundt i de snævre sidegader.

Hvor gammel er Kia Stonic?

Den første udgave af Kia Stonic blev introduceret tilbage i 2017 - og den blev fra første færd en pæn succes. Navnet Kia Stonic er en sammentrækning af ordene speedy og tonic - og det skal sende tankerne i retning af fart og friskhed. Den nye Kia Stonic bliver også forhandlet på det kinesiske marked under navnet Kia KX1.

Er Kia Stonic en sporty bil?

Kia Stonic er sporty, kompakt og frisk - præcis som en crossover i den klasse skal være det. Ud over at være blandt de billigste i segmentet, så er Kia Stonic også lækkert udstyret. Modellen er Kias bud på en SUV eller en crossover i b-segmentet - og Kia Stonic er da også bygget på den samme gennemprøvede platform som Kia Rio.

Kan du få garanti på en Kia Stonic?

Ja! Siden 2007 har Kia således reklameret med syv års fuld fabriksgaranti på alle sine personbiler, med den eneste begrænsning, at bilen maksimalt må have kørt 150.000 kilometer. Og rigtig mange mennesker har ikke et kørselsbehov, som overstiger de godt 21.400 årlige kilometer, der er dækket af Kia-garantien. Præcis som på enhver anden ny Kia-model får du også markedets absolut bedste fabriksgaranti på Kia Stonic. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

KIA

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++