BMW Team Bilernes Hus

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede BMW Servicepartner

Book tid på værksted

Kom til os for autoriseret BMW service

Hos Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret BMW Servicepartner. Det betyder, at vores mekanikere er uddannet hos BMW, og deres viden opdateres løbende gennem kurser. Du er derfor sikker på, at vi altid har den nyeste viden om alle BMW'er, ligesom vi også har mere end 15 års erfaring at trække på.

Der er flere fordele ved at køre din BMW på et autoriseret værksted:

  • Bilen bliver tjekket for tekniske aktioner udsendt af BMW
  • Gratis BMW Mobile Care vejhjælp frem til næste service
  • Mulighed for kulancesøgning
  • BMW-eksperter, der kender din bil og derved hurtigere kan udføre en reparation

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Når din BMW skal på værksted, vil du i indskrivningen blive mødt af personale, der tidligere har arbejdet som BMW Master Teknikere. De har derfor stor teknisk viden. Og på værkstedet er der personale, som har gennemgået BMW's uddannelses- og kvalifikationsprogram.

De er dermed rustet til at varetage din BMW på den bedst mulige måde. Og vi anvender kun original olie og originale BMW-reservedele.

Book tid på værksted

Bmw

Blandt de bedste i landet

Det er med stolthed, vi kan sige, at vores BMW-værksted er blandt de bedste i landet.

I 2021 blev vi kåret som Danmarks andets bedste BMW-værksted, ligesom vi i to måneder undervejs i konkurrencen blev kåret som landets bedste. Desuden ligger vores kundetilfredshed over landsgennemsnittet. 

BMW-service på abonnement

Med en serviceaftale kan du nemt overholde alle servicebesøg på din BMW. Du betaler et fast månedligt beløb for at kunne køre til service, når der er brug for det. Det vil sige, at du ikke får nogle regning for servicebesøget, men betaler det via serviceaftalen måned for måned. 

Du kan læse mere om serviceaftaler her

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Der findes forskellige typer af eftersyn, både olieservice, lille eftersyn med olie- eller filterskift og stort eftersyn. Med et serviceeftersyn kan du forebygge skader på din BMW samt skabe færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer.

Du skal også være opmærksom, hvis du har en lidt ældre bil eller bare en brugt BMW. Der er nemlig andre servicebehov ved disse end ved nyere biler.

Kom forbi vores store værksted på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale hjælpe og rådgive dig. Hvis du til dagligt passer godt på din BMW, kan du nemlig ofte undgå reparationer imellem service.

Besøg os i Bilernes Hus

Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Købt eller leaset BMW

BMW-teamet i Bilernes Hus foretager service og reparationer af alle BMW'er - også leasingbiler. Vi samarbejder nemlig med stort set alle leasingselskaber, herunder BMW Finansiel Services og Alphabet Leasing. 

Har du en BMW serviceaftale fra et andet BMW-værksted eller forhandler, kan vi også varetage den.

Ingen BMW er for lille til os

BMW laver både store og små biler, og der er ingen BMW, som er hverken for lille eller for stor til os.

Hvornår den er fra, spiller heller ingen rolle. Vores viden bliver løbende opdateret, så vi også kender selv de nyeste elbiler, ligesom vi også tager os af de ældre årgange. Vi laver altså service og reparationer på alle BMW'er.

BMW Team Bilernes Hus

Vi tager os godt af din BMW - mød vores eksperter

I Bilernes Hus har vi et stærkt team af BMW-eksperter. Lige fra indskrivning til værksted har alle været gennem BMW's uddannelser. På værkstedet råder vi over en BMW Master Tekniker, som er det højeste niveau indenfor mekanisk uddannelse, ligesom vi også har to BMW ICT Teknikere. 

For at leve op til kravene for et autoriseret værksted har vi altid det nyeste og originale diagnoseudstyr, og værkstedet opfylder alle krav fra BMW. Din BMW er derfor i trygge hænder hos os.

Du kan kontakte os på tlf. 72 100 500 eller send en mail til [email protected] 

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte BMW

Se flere nyere brugte BMW