Kia Niro 2022 Baglygter

Se alle Kias elbiler

Kias skarpe bud på elbiler

Kia er langt fremme, når det kommer til elbiler. Med modeller som e-Soul, Niro og EV6 har Kia nogle af de mest omtalte og eftertragtede elbiler i programmet. I 2020 præsenterede Kia deres Plan S-strategi, som skal give Kia en ledende position på fremtidens bilmarked, og en del af den strategi er at lancere 11 elbiler frem mod 2025.

Som en del af strategien er det også planen, at salget af mere miljøvenlige biler som elbiler, hybridbiler og plug-in hybridbiler skal udgøre 40 procent af alt salg for Kia i 2030. Med opfordringen om at #GoElectric håber Kia at kunne inspirere flere kunder til at vælge en bil, der er helt eller delvis elektrisk. 

Med Kia får du unik garanti på 7 år eller 150.000 km, afhængig af hvad der kommer først. Og det gælder også batteriet på elbilerne. Her garanterer Kia, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 70%.

Her kan du se Kias nuværende modelprogram indenfor elbiler.

Læs mere om elbiler her

 

Kia Niro 2022 Forfra Korende2

Kia Niro EV

Kia Niro EV er efterfølgeren til den populære e-Niro, og selvom det er den svære to'er, så har Kia virkelig leveret en fantastisk elbil. 

Kia Niro EV fås med et Long Range-batteri på 64,8 kWh, og den er med forhjulstræk og har 204 hk. Rækkevidden er op til 460 km.

Læs mere her

Kia EV6 white parked rearview

Kia EV6

Kia EV6 er den ypperste elbil fra Kia. Den er på alle måder bygget til fremtiden og blev kåret som Årets Bil i Europa i 2022. 

Vælg mellem Standard Range-batteri på 58,1 kWh eller Long Range-batteri på 77,4 kWh. Standard Range har 170 hk, baghjulstræk (RWD) og kan køre op til 394 km på én opladning. Long Range fås med 229 hk, baghjulstræk (RWD) og en rækkevidde op til 528 km. Den fås også med firehjulstræk (AWD) og 325 hk, og her kan du køre op til 506 km. 

Læs mere her

Se nyere brugte Kia elbiler

Se flere nyere brugte Kia

Læs nyheder i vores Bilmagasin