Kia Niro 2022 Baglygter

Se alle Kias elbiler

Kia har en plan om at lancere 11 elbiler frem mod 2025, så der kommer til at være et stort udvalg, når den plan er realiseret.

Alle Kias biler

VIL LEDE ELBILSMARKEDET

Kias skarpe bud på elbiler

- Kias kendte garanti på 7 år/150.000 km gælder også elbiler

Kia er langt fremme, når det kommer til elbiler. Med modeller som e-Soul, Niro og EV6 har Kia nogle af de mest omtalte og eftertragtede elbiler i programmet. I 2020 præsenterede Kia deres Plan S-strategi, som skal give Kia en ledende position på fremtidens bilmarked, og en del af den strategi er at lancere 11 elbiler frem mod 2025.

Som en del af strategien er det også planen, at salget af mere miljøvenlige biler som elbiler, hybridbiler og plug-in hybridbiler skal udgøre 40 procent af alt salg for Kia i 2030. Med opfordringen om at #GoElectric håber Kia at kunne inspirere flere kunder til at vælge en bil, der er helt eller delvis elektrisk. 

Med Kia får du unik garanti på 7 år eller 150.000 km, afhængig af hvad der kommer først. Og det gælder også batteriet på elbilerne. Her garanterer Kia, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 70%.

Her kan du se Kias nuværende modelprogram indenfor elbiler.

Læs mere om elbiler her

KIA EV9 2023 Hvid V Front

Kia EV9 - det store flagskib

Kia EV9 er det store, elektriske flagskib hos Kia, og bilen blev lanceret i 2023. En stor SUV med plads til hele familien, og bilen er spækket med udstyr og teknologi.

Der er tre sæderækker i bilen, og det giver plads til seks eller syv personer, afhængig af hvad man ønsker. Man kan endda vende anden sæderække, så man kan sidde overfor hinanden i bilen. 

Kia EV9 har den nyeste lyssignatur, som kommer til at pryde andre kommende modeller fra Kia.

Læs mere om Kia EV9 her

Kia Niro 2022 Forfra Korende2

Kia Niro EV

Kia Niro EV er efterfølgeren til den populære e-Niro, og selvom det er den svære to'er, så har Kia virkelig leveret en fantastisk elbil. 

Kia Niro EV fås med et Long Range-batteri på 64,8 kWh, og den er med forhjulstræk og har 204 hk. Rækkevidden er op til 460 km.

Læs om Kia Niro her

Kia EV6 white parked rearview

Kia EV6

Kia EV6 er den ypperste elbil fra Kia. Den er på alle måder bygget til fremtiden og blev kåret som Årets Bil i Europa i 2022. 

Vælg mellem Standard Range-batteri på 58,1 kWh eller Long Range-batteri på 77,4 kWh. Standard Range har 170 hk, baghjulstræk (RWD) og kan køre op til 394 km på én opladning. Long Range fås med 229 hk, baghjulstræk (RWD) og en rækkevidde op til 528 km. Den fås også med firehjulstræk (AWD) og 325 hk, og her kan du køre op til 506 km. 

Læs om Kia EV6 her

Kia Soul Ev 2019

Kia e-Soul

Kia e-Soul blev lanceret i 2014, og den har et meget markant design og en rummelig kabine. Det er en SUV, og rækkevidden på den seneste model nåede helt op til 391 km. 

Bilen kendes også som Kia Soul EV, og der er i Danmark ikke solgt mange eksemplarer. Lige i underkanten af 400 stk. findes der. 

I dag er den udgået fra modelprogrammet som ny bil, og den findes derfor kun brugt. 

Find brugt Kia e-Soul

Nye elbiler fra Kia

Kia EV3 Koncept Skraa Forfra

Kia EV3 bliver en prisvenlig SUV

Kia EV3 er præsenteret som konceptbil, og udvendigt har den samme robust og dynamiske look som EV9, mens den indvendigt ser ud til at få en rummelig og strømlinet kabine.

En prisvenlig, elektrisk SUV, lyder det fra Kia.

Læs mere om Kia EV3

Kia EV4 Koncept Forfra

Kia EV4 er en elektrisk sedan

Kia har en ambition om at nytænke sedan'en med deres elektriske Kia EV4. Hvis du ikke ønsker en SUV, bliver det her et rigtig godt alternativ. 

Den bliver mindre end EV6, men trækker på de samme designlinjer, når man ser konceptbilen. 

Læs mere om Kia EV4

Kia EV5 Skraa Venstre

Kia EV5 er en mellemstor SUV

Kia EV5 ligner en god familiebil og er en mellemstor SUV. Det er en mindre udgave af EV9, og den minder meget om i designet.

I første omgang blev den lanceret i Kina, men det er nu fastlagt, at den også kommer til Europa.

Læs mere om Kia EV5

Se nyere brugte Kia elbiler

Se flere nyere brugte Kia

Læs nyheder i vores Bilmagasin