Sonax Profiline Produkter

Beskyt bilens lak

Sonax - hybrid og keramisk coating til bilen

Beskyt bilens lak mod vejr og vind med en coating fra Sonax. 

Book tid til hybrid eller keramisk coating

Sonax coating beskytter bilens lak

Der kan være mange grunde til at passe ekstra godt på bilens lak, og med Sonax hybrid coating og keramisk coating giver du lakken et ekstra beskyttende lag. Coatingen beskytter mod UV-stråler, salt, pollen, støv og giver en perfekt glans til bilen. Og så er bilen også nemmere at gøre ren.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et uddannet team, der står klar til at behandle din bil. Der er flere muligheder for en coating, og uanset hvilken løsning du vælger, bliver lakken flot og glansfuld.

Når du køber en helt ny eller en brugt bil hos os, kan du tilvælge hybrid eller keramisk coating. Så er lakken beskyttet, når du henter bilen. Det er også muligt at behandle din nuværende bil. Her anbefaler vi dog, at du tilkøber polering, så lakken står flot, inden den får det beskyttende lag coating.

Kontakt os for at bestille coating

Sonax CC One 3.295 kr.

Sonax CC One er en et-lags hybrid coating, der beskytter lakken mod blandt andet rust, UV-stråler og sand. Holder i op til 15 måneder. Prisen afhænger af bilens størrelse.

Fra pris
Sonax CC 36 4.995 kr.

Sonax CC 36 er en keramisk coating, som giver en langtidsbeskyttelse af din lak. Den er modstandsdygtig overfor UV-stråling, sur regn og vejsalt. To-trins forsegling, der holder i op til 36 måneder. Prisen afhænger af bilens størrelse.

Fra pris
Sonax CC EVO 6.995 kr.

Sonax CC EVO er en keramisk coating, som holder lakken fri for insektsmuds, tjære og flyverust. Den har en enorm perleeffekt, og lakken er glat. Den mest holdbare og hårdføre coating. To-trins forsegling, der holder i op til 36 måneder. Prisen afhænger af bilens størrelse.

Fra pris

Bilen i videoen er brugt og får derfor en polering, inden den bliver coated. Det er også vores anbefaling, så lakken står flot, inden det beskyttende lag coating kommer på. Det koster ekstra at få bilen poleret. Køber du en helt ny eller en ny, brugt bil hos os, er den poleret, og derfor kan coatingen lægges på uden omkostninger til polering.

Sonax Vand Paa Lak 2

Hvad er fordelene ved coating?

Med en coating får bilens lak et ekstra beskyttende lag, som holder støv, snavs, pollen og andet i luften væk fra lakken. Det kaldes også en lakforsegling. Bilen bliver også nemmere at gøre ren, fordi snavs og skidt ikke sætter sig fast i lakken. 

Som det kan ses på billedet, triller vandet af bilens overflade, og den fungerer som et andet lag lak på bilen. Lakken får desuden en flot overflade med coating, og det gør, at bilen skinner endnu mere og er mere glansfuld. 

Afhængig af hvilken coating du vælger, skal du regne med, det tager en dag at få bilen behandlet. Bestiller du det sammen med køb af bil, er bilen coated, når du får den.

Book værksted

Tre forskellige coatings

Produktbillede Sonax CC One

Sonax CC One hybrid coating

Sonax CC One er en hybrid coating. Modsat den keramiske coating, påføres den i 1-lag, som gør behandlingen mere simpel.

Coatingen beskytter bilens lak fra for eksempel rust, snavs og UV-stråling, og bilen bliver nem at vaske.

Den giver lakken en perfekt beskyttelse med mindst mulig indsats, fordi det kun kræver ét lag. Vælg den, hvis du gerne vil beskytte bilens lak, men ikke kører så meget i bilen, at den har brug for en keramisk coating.

Holder i op til 15 måneder.

Bestil tid her

Produktbillede Sonax CC36

Sonax CC 36 keramisk coating

Sonax CC 36 er en keramisk coating, der påføres i to lag.

Den gør lakken ekstrem modstandsdygtig overfor UV-stråling, sur regn, vejsalg, tjære og andre miljøpåvirkninger. Den får også en vand- og snavsafvisende overflade, der gør bilen nem at gøre ren. 

Coatingen giver også en mere intensiv farve og blank overflade, som får den til at skinne. Vælg den, hvis du vil give bilen en flot, skinnende overflade, der samtidig beskytter bilens lak effektivt.

Holder i op til 36 måneder.

Bestil tid her

Produktbillede Sonax CCEVO

Sonax CC EVO keramisk coating

Sonax CC EVO er en keramisk coating, der påføres i to lag.

Den giver den ultimative beskyttelse af bilens lak mod vejrpåvirkninger som UV-stråler, sur regn og vejsalt, ligesom den beskytter mod tjære, rust og alt andet snavs, der kan sætte sig på bilen.

Coatingen giver en perleeffekt, og lakken bliver helt utrolig glat. Vælg den, hvis du vil beskytte bilens lak ekstra godt, og hvis du bruger bilen meget. Den giver den bedste beskyttelse, hvis bilen ofte vaskes.

Holder i op til 36 måneder.

Bestil tid her

Sonax Ridset Lak 3

Lakken før coating

Hvis du kigger nærmere på din bils lak, vil du opdage små ridser i den. Det er helt naturligt, at lakken påvirkes af vejr, vind og selvfølgelig vaskehallen, hvis du bruger sådan den. 

For at beskytte bilens lak kan du med fordel give den en coating. Lakken bliver pænere, mere modstandsdygtig og bilen skinner som ny. 

Dette billede er af en brugt bils lak, inden den har fået coating.

Sonax Vand Paa Lak 4

Lakken efter coating

Når din bil har fået en coating, kan du se, hvordan vand preller af bilen og triller af, når det regner. Skidt og snavs binder dårligere til lakken, og bilen bliver meget nemmere at gøre ren. 

Lakken bliver heller ikke påvirket af UV-stråler, vejr og andre miljøpåvirkninger som vejsalt, og du kan derfor se frem til at få en bil med perfekt glans.

Dette billede er af den brugte bils lak, efter den er blevet poleret og har fået coating.

Sonax

Sonax er et stærk bilplejebrand

Sonax blev grundlagt i 1950 har gennem mere end 70 år opbygget sit brand som førende indenfor bilpleje. I dag har Sonax en markedsandel på næsten 50% i Tyskland, hvor brandet stammer fra.

Gennem banebrydende produkter og teknologier er det lykkedes for Sonax at være førstevalget for mange, når bilen skal plejes. Således også hos Bilernes Hus, når bilerne skal have en coating. 

Sonax kan i dag fås i mere end 60 lande verden over og er sponsor på flere motorsportsteams. 

Sonax Faerdig 2

Pleje af bilen efter den har fået coating

Når bilen har fået coating, anbefales det at vaske den i hånden for at slide mindst muligt på coatingen. Man kan dog stadig vaske den i vaskehallen, men forvent, at det forkorter levetiden på coatingen.

Bilen må efterfølgende heller ikke poleres, fordi det kan beskadige coatingen og i værste fald gøre, at den forsvinder helt. 

Du kan altid spørge os, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal behandle bilen, og om coatingen fortsat er aktiv.

Kontakt os i Bilernes Hus

Klargoeringsteam Bilernes Hus Sonax Smal

Vores klargøringsteam tager sig af din bil

I Bilernes Hus har vi eget klargøringsteam, der blandt andet tager sig af Sonax coating. Teamet står for al klargøring i Bilernes Hus, når du køber bil hos os. 

Trænger bilen til en grundig rengøring, kan de også klare det. Blandt andet har vi en forårsklargøring.

Book tid til klargøring