Kia EV6 2022 1600 0C

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede Kia Servicepartner

Book tid på værksted

Kom til os for autoriseret Kia service

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret Kia-værksted. Det betyder, at alt værkstedsarbejde udføres efter forskrifterne fra Kia, og alle vores mekanikere er uddannet i at håndtere din Kia. De er uddannet hos det sydkoreanske mærke, og de kommer løbende på kurser, så de altid har den nyeste viden. 

Der er strenge krav til, hvordan et autoriseret Kia-serviceeftersyn skal foretages for at opretholde din garanti. Det ved vores uddannede Kia-mekanikere naturligvis alt om, og de sørger for. at alle forskrifter fra Kia efterleves, og kontroller udføres. På den måde er du sikker på at din Kia-garanti opretholdes.

 

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Alle Kia services udføres af vores veluddannede teknikere, som har direkte adgang til teknisk information og softwareopdateringer fra Kia's bilfabrikker.

Det er én af fordelene ved at benytte et autoriseret værksted. På den måde er vi med til at afhjælpe problemer med din Kia, allerede inden de opstår. Med et serviceeftersyn er du sikker på, at din bil er i tip top. 

Book tid på værksted

Kia EV6 2022 1600 14

Originale reservedele og udstyr

Vores mekanikere sikrer, at alle punkter i din bils servicebog bliver gennemgået korrekt, og vi anvender kun godkendte væsker, originale reservedele og det rigtige måleudstyr.  Der findes forskellige typer af eftersyn, både olieservice, lille eftersyn med olie- eller filterskift og stort eftersyn.

Vælg vores Kia service og vær sikker på, at din bil kører, som den skal.

Kia Niro 2022 Baglygter

Høj kundetilfreds og mange års erfaring

Du kan trygt aflevere din Kia hos os i Bilernes Hus. Udover at have mange års erfaring med det sydkoreanske mærke, så har vi også høj kundetilfredshed.

Det er vigtigt for os, at du som kunde har lyst til at komme igen med din bil, og har du haft en dårlig oplevelse, hører vi naturligvis gerne om det. Ligesom vi også gerne hører om det, når du har været tilfreds.

Kia Ceed 1292 Edit Web

Kia service på abonnement

Vær sikker på at overholde alle servicebesøg med Kia service på abonnement. Med et serviceabonnement eller serviceaftale, som det også hedder, betaler du hver måned et fast beløb, og så kan du køre til service, når der er brug for det.

Abonnementet inkluderer blandt andet autoriserede serviceeftersyn i henhold til bilens servicehæfte.

Læs mere om serviceaftaler her

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Sørger du for, at din Kia kommer på værksted til serviceeftersyn, er du med til at forebygge sikkerheds- og driftsproblemer med bilen. Når bilen løbende serviceres, bliver sliddele udskiftet, inden de går helt i stykker, og dermed undgår større reparationer. 

Derudover giver vi dig naturligvis besked, hvis vi opdager eventuelle fejl og mangler, der måtte være opstået siden sidste besøg. Vi tjekker bilen grundigt, så uforudsete reparationer holdes på et minimum.

Vi giver gerne gode råd og vejledning til, hvordan du bedst passer på din Kia. Synes du, det er tid til at skifte bilen ud, har vi et udvalg af både nye og brugte Kia. Vi er nemlig også autoriseret Kia-forhandler, og vores sælgere er klar til at hjælpe dig. 

Besøg os i Bilernes Hus

Kia Ev6 5588 Edit Web

Vi tager imod alle Kia

Der er ingen Kia, der er for stor eller lille, for ny eller for gammel til os. Vi håndterer alle Kia på vores autoriserede værksted.

Alle mekanikere kommer løbende på kursus og får opdateret deres visen, så selv de nyeste elbiler kan vi også tage ind. 

Kia Sorento 2023 Front

Købt eller leaset Kia

Du behøver ikke at have købt din Kia hos os for at få den serviceret på vores værksted. Vi hjælper dig gerne med både service og andre reparationer.

Er den leaset, kan vi også assistere. Vi samarbejder med stort set alle leasingselskaber, og derfor kan du altid få serviceret din Kia hos os.

Kia Stonic 2624 Edit Web

Brug autoriseret værksted - behold fabriksgarantien

Kia har en unik 7 års fabriksgaranti/150.00 km, og det giver dig tryghed og ro, når du har en Kia. Det er meget få dele, der ikke er dækket af garantien, og den høje kvalitetsstandard følger bilerne lige fra udvikling til produktion, og når du ejer den.

Garantien følger bilen, hvis den skulle skifte ejer. Og når du bruger et autoriseret værksted, er du sikker på, at der ikke er tvivl om, hvorvidt garantien opretholdes. På et autoriseret værksted serviceres bilen efter alle forskrifter fra mærket, og derfor opretholdes fabriksgarantien.

Book tid på værkstedet

Vi tager os godt af din Kia - mød vores eksperter

Kia Team Bilernes Hus Okt 2023

Vi har et stort og stærkt team af Kia-eksperter i Bilernes Hus. Lige fra salg til indskrivning og på værkstedet har alle været på uddannelse hos Kia. Det betyder, at de ved alt, hvad der er værd at vide om din Kia - og lidt til.

Din Kia er derfor altid i trygge hænder hos os.

Du kan kontakte os på tlf. 72 100 500 eller på mail: [email protected] 

Besøg os i Bilernes Hus

Kia

Se udvalget af nyere brugte Kia

Se flere nyere brugte Kia