Kom til os for autoriseret KIA service

Med et serviceeftersyn er du sikker på, at din bil er i tip top. 

Der er strenge krav til hvordan et autoriseret Kia serviceeftersyn skal foretages for at opretholde din garanti. Det ved vores uddannede Kia mekanikere naturligvis alt om, og de sørger for at alle forskrifter fra Kia efterleves, og kontroller udføres. På den måde er du sikker på at din Kia garanti opretholdes.

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Alle Kia services udføres af vores veluddannede teknikere, som har direkte adgang til teknisk information og softwareopdateringer fra Kia's bilfabrikker.

Det er én af fordelene ved at benytte et autoriseret værksted. På den måde er vi med til at afhjælpe problemer med din Kia allerede inden de opstår.

Book tid på værksted

Din Kia er i trygge hænder - og garantien opretholder du

Vores mekanikere sikrer, at alle punkter i din bils servicebog bliver gennemgået korrekt, og vi anvender kun godkendte væsker, reservedele og det rigtige måleudstyr.

Vælg vores Kia service og vær sikker på, at din bil kører, som den skal.

Læs mere om vores værksted eller kom forbi vores store hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale hjælpe og rådgive dig.

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Der findes forskellige typer af eftersyn, både olieservice, lille eftersyn med olie- eller filterskift og stort eftersyn. Med et serviceeftersyn kan du forebygge disse samt skabe færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer.

Ældre biler har ofte andre servicebehov end nyere biler. Kom forbi vores store værksted på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale hjælpe og rådgive dig med netop din bil. Hvis du til dagligt passer godt på din Kia, kan du nemlig ofte undgå reparationer imellem serviceeftersyn.

 

Se udvalget af nyere brugte Kia

Se udvalget af nye Kia