Vaerkstedsbilleder 2023 BH (5)

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede SEAT Servicepartner

Book tid på værksted

Få autoriseret SEAT service i Bilernes Hus

I Bilernes Hus tilbyder vi autoriseret SEAT service, og med et autoriseret serviceeftersyn er du sikker på, at din SEAT kører, som den skal. Vi har et hold dygtig mekanikere til at gennemgå alle punkter i servicehåndbogen, og vi bruger kun originale reservedele og påfylder godkendte væsker. 

Med autoriserede stempler i bilens servicebog sikrer du bilens værdi. Den er nemmere at sælge, når du kan fremvise autoriseret service, fordi det er din garanti for, at bilen er efterset helt efter bogen, og garantien dermed overholdes. 

Der er altså mange fordele ved at vælge et autoriseret værksted. 

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

For at din SEAT kører godt så længe som muligt, er det vigtigt at tage den til service. Her bliver alt tjekket igennem, og vi kommer omkring alle dele, der kræver eftersyn. Derfor kan vi nå at reagere, inden sliddelene bliver nedslidt og går i stykker. 

Ved at følge den autoriserede serviceplan fra SEAT sikrer vi, at alt tjekkes igennem på det rigtige tidspunkt, og dermed kan din bil køre sikkert i endnu længere tid. 

Det er vigtigt for os, at du ved, hvad vi laver på din bil og hvorfor. Det er en tillidssag at have sin bil på værksted, og vi svarer gerne på alle spørgsmål, så du altid er tryg ved at aflevere bilen hos os. Derfor gennemgår vi også arbejdes omfang og pris, ligesom du får at vide, hvornår bilen er færdig. Det er sådan, vi leverer service i verdensklasse.

Book tid på værksted

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (3)

Vi tager imod alle SEAT

Uanset alder, størrelse og drivlinje tager vi imod din SEAT på vores autoriserede værksted. Vores erfarne mekanikere får løbende opdateret deres viden gennem efteruddannelse hos SEAT, og derfor kan vi håndtere alle biler. Lige fra den ældre benzin- eller dieselbil til de nyeste plug-in hybrid og elbiler. 

En af fordele ved at vælge et autoriseret værksted er, at vi håndtere alle typer af biler fra mærket, og derfor kender vi alle problematikker. Vi er de første til at få besked, hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på, ligesom vi kender de udfordringer, der måtte være ved bestemte modeller og årgange. Kort sagt, så kender vi alt til SEAT.

Købt eller leaset SEAT

På vores SEAT-værksted i Bilernes Hus håndterer vi både service og reparationer på alle SEAT, uanset om den er købt eller leaset. 

Det spiller heller ikke nogen rolle, om bilen er købt hos os eller ej. Vi tager alle biler ind.

Har du leaset bilen, så kan du også trygt sende den til os. Vi har et samarbejde med stort set alle leasingselskaber, og derfor kan du vælge os, når din leasede SEAT skal til service eller har brug for reparationer. De fleste leasingselskaber kræver, at det er autoriseret service, og det får du hos os.

Book værkstedstid

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (6)

SEAT-service på abonnement

Gør din biløkonomi mere overskuelig med en serviceaftale. Her betaler du et fast beløb hver måned og kan sende din bil til service, når der er brug for det, uden du får en regning efterfølgende. Med i serviceaftalen er også skift af olie og filtre efter behov. 

Med service på abonnement skal du derfor ikke lægge penge til side til service - det betales hver måned i stedet. Det giver dig det fulde overblik over udgifter til bilen, og du kan trygt køre din SEAT til autoriseret service hos os.

Læs mere om service på abonnement

Bevar garantien på bilen

Du er sikker på, at bilens fabriksgaranti bliver bevaret, når du bruger et autoriseret værksted. Bilen bliver serviceret efter alle mærkets forskrifter, og vores medarbejdere efteruddannes løbende, så deres viden altid er ajour. 

Skulle der ske noget med bilen, hvor fabriksgarantien kommer i spil, er du derfor sikker på, den dækker, hvis du får autoriseret service. 

Forebyg reparationer og skader - med et autoriseret SEAT serviceeftersyn

Serviceeftersyn er med til at forebygge reparationer og skader og sikrer, at der sker færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer med din bil. Og det er netop derfor, at vi altid anbefaler at følge serviceintervallet på din bil. Det er forskelligt, hvornår bilen skal til service. Det kan faktisk variere helt fra 5.000 km og op til 50.000 km. Oftest ligger det mellem hver 10.000 km og 30.000 km.

Når du har bilen til service, kan vores veluddannede personale give gode råd og vejledning i, hvordan du bedst passer på din SEAT. Og ved at passe godt på bilen hver dag sikrer du, at den kører bedst muligt, og forhåbentligt kan undgå reparationer mellem service. 

Kom forbi vores SEAT værksted og lad vores personale tage sig af din bil.

Læs mere om servicerådgivning

SEAT Arona 2021 Front

Book autoriseret SEAT-service

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et dygtigt team, der tager sig af alle SEAT'er på det autoriserede værksted. De er alle uddannet hos SEAT, og de benytter sig af det mest moderne udstyr og specialværktøj, når de arbejder med din bil. Som autoriseret værksted er der mange regler at leve op til, blandt andet hvilket værktøj der anvendes, og det er din garanti for, at alt foregår som det skal.

SEAT tjekker løbende om, vi lever op til alle krav, og derfor er du sikker på, at din er i gode hænder hos os. 

Du kan kontakte os på tlf. 72 100 500 eller send en mail til [email protected]

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte SEAT

Se flere nyere brugte SEAT