ÅRETS BIL I EUROPA 2022

Kia EV6 - inspirerende nytænkning

Kia EV6 er bygget på den nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP) og er en fuldelektrisk bil. Elegant, innovativ og med en lang rækkevidde. Der er mange grunde til, at EV6 er Årets Bil i Europa 2022. 

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Sprød og spektakulær

Kia EV6 - en revolution i elbilernes verden

Kia EV6 er landet i Bilernes Hus Silkeborg - og tiden er nu inde til, at du endelig kan prøve kræfter med noget af det ypperste, som kan tilbydes inden for elbiler. Vi taler om ekstrem hurtig opladning med 800V, et forrygende futuristisk design, masser af værdi for pengene i de forskellige udstyrsvarianter samt ganske hæsblæsende præstationer. Det er blandt andet derfor, at Kia EV6 var med i opløbet som Årets Bil i Danmark 2022 og vandt prisen som Årets Bil i Europa 2022. 

Den helt nye Kia EV6 fås med 170 hestekræfter og en rækkevidde på knap 400 kilometer. Vælger du en "Long Range"-udgave, får du 229 hestekræfter og en rækkevidde på op til 528 kilometer. Den fås også som Performance og en GT-udgave med firehjulstræk. 

Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber den fuldelektriske EV6 hos Bilernes Hus.

Kia EV6 2022 1600 0D

KIA EV6 Den nyskabende elbiler har gudesmukke design-linjer hele vejen rundt.

Det mener vores Kia-ekspert

"Med denne fantastiske elbil tager Kia endnu et syvmileskridt fremad. Den ser virkelig skarp ud - og den er helt vildt fed at køre i."

Har du et spørgsmål om Kia EV6, så brug knappen nedenfor.

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Kia EV6 red parked front right view

Standard eller Long Range rækkevidde og automatgear

Kia EV6 fås med to forskellige batterier: Standard Range og Long Range. Standard Range har en størrelse på 58,1 kWh, og den er med 170 hk, baghjulstræk (RWD) og har en rækkevidde på 394 km. 

Vil du have en længere rækkevidde og flere hestekræfter, så er det Long Range på 77,4 kWh. Her får du som udgangspunkt 229 hk, baghjulstræk og en rækkevidde op til 528 km. Long Range-udgaven fås også med firehjulstræk kaldet Performance. Den har 325 hk og en rækkevidde på 506 km.

Den fås også i en mere sporty GT-Line udgave, hvor den har sportslige designdetaljer, 325 hk, firehjulstræk og en rækkevidde op til 484 km. Og så er den i en lynhurtig GT-udgave, der giver dig 585 hk, rækkevidde på 424 km og en acceleration fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder.

Kia EV6 modeller

Kia EV6 2022 1600 1D

Lang udstyrsliste, Upgrade-pakke og sporty GT-Line

Kia EV6 har som standard en lang udstyrsliste med blandt andet 19" alufælge, LED-lygter, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, varmepumpe, to 12" digitale skærme, bakkamera og sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, nødopkald, træthedsregistrering og vejbane- og kørselsassistent.

Du kan også tilkøbe en Upgrade-pakke, som indeholder elektrisk bagklap, el-justerbart førersæde med memory, varme i bagsæder og yderligere sikkerhed i form af en aktiv blindvinkelassistent og udvidet nødbremse for krydsende trafik og kørselsassistent på motorvej.

Vælger du en GT-Line, er der opgraderet på designet med særlige GT-Line kofanger, kølergrill og sideskørter. Samtidig får du mere udstyr såsom Meridian lydanlæg, LED-forlygter med adaptiv styring og dynamisk blinklys. 

Kia EV6 udstyrsniveauer

Kiaev6 Bagagerum

Rummeligt bagagerum og op til 1600 kg på anhængertrækket

Akselafstanden på Kia EV6 er hele 2,9 meter, og det betyder, at hjulene er placeret så langt fra hinanden, som det er muligt. Det giver en fantastisk rummelig kabine, hvor der er plads til hele familien - også de langbenede på bagsædet. 

Bagagerummet har plads til 510 liter, og hvis bagsæderne slås ned, kan der være 1300 liter. Det er nok rigeligt til de fleste. 

Men ellers er der mulighed for at få anhængertræk på bilen. Og selvom Kia EV6 er en elbil, går den ikke på kompromis med anhængervægten og trækkraften. Den kan nemlig sagtens trække en campingvogn eller en stor trailer. Den klarer en påhængsvægt på hele 1600 kg. 

GALLERI

Kig nærmere på Kia EV6 design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på denne fantastiske model.

Kia Ev6 5556 Edit Web

Nem leasing af Kia EV6

Skal Kia EV6 være din nye bil, kan du også vælge at privatlease den. Med leasing kender du den faste månedlige ydelse, og der er ingen uventede værkstedsregninger, fordi service er inkluderet i aftalen.

Af faste udgifter skal du betale forsikring og ejerafgift udover den månedlige ydelse. Det gør det nemt at få det fulde overblik over biløkonomien. 

Leasing af Kia EV6

17339 2022 EV6

Sikkerhed og teknologi i topklasse

Kia EV6 er helt i top med sikkerhed og teknologiske løsninger. Med vejbaneassistent kan bilen holde sig selv på vejen og rette op, hvis du er ved at køre ud over vejstriberne uden at have blinket. Overser du bløde trafikanter eller bagvedkørende trafik i blinde vinkler, bremser bilen og alarmerer dig. Den kan også ringe til alarmcentralen, hvis der er sket en ulykke. 

Blind vinkel kamera (BVM) kan tilkøbes, så der kommer kameraer på siden af bilen, og de giver et direkte billede af de blinde vinkler direkte i instrumentpanelet, når du er ved at dreje. 

Det er også muligt at få et 360 graders kamera, som giver dig et 3D-overblik af bilen direkte på skærmen. Det gør det nemmere at bakke og manøvrere ved for eksempel parkering. 

Kia EV6 frontseats and dashboard dark interior 2

Masser af muligheder for farver og interiør

Alt efter om du vælger en standard EV6, tilkøber Upgrade-pakken eller går med GT-Line eller GT-udgaven, så er der forskelligt sædeindtræk og interiørdetaljer. Særligt GT-Line og GT-udgaven har med sportslige detaljer et andet udtryk.

Udvendigt er der også rig mulighed for at tilpasse bilen til dine ønsker. Der er intet mindre end 11 forskellige farver at vælge mellem. Lige fra den klassisk Aurora Black (sort) eller Snow White Pearl (hvid) til de smarte modefarver Interstella Grey (mørkegrå) til Deep Forest (mørkegrøn). 

Kia EV6 modeller, priser og specifikationer

Kia EV6 fås som Standard Range og Long Range med længere rækkevidde. Der er desuden mulighed for flere hestekræfter i Performance, GT-Line og GT-udgave.

Kia EV6 modeloversigt

 

 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  Prestige

  Prestige med 58,1 kWh batteri, og dette er standardudstyret.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 19” alufælge
  • multifunktionel smart key
  • del-kunstlædersæder
  • LED kørelys og baglygter
  • integrerede dørgreb (man)
  • LED kørelys og baglygter
  • varme i forsæder og rat
  • 12,3” touchskærm med navigation
  • 12,3” fuldt digital instrumentering
  • adaptiv fartpilot
  • automatisk nødbremse
  • udvidet vejbaneassistent
  Pris fra
  379.900 kr.
  Lån fra
  4.140 kr./md.
  Komplet prisliste
 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  Upgrade

  Upgrade udstyrsvariant som fås med forskellige batteristørrelser

  Udvalgt standardudstyr i Upgrade:

  • integrerede dørgreb (aut.)
  • kunstlæderkabine (vegansk)
  • premium relaxation forsæder
  • GEONIC interiør design
  • ambiente belysning
  • el-justerbare forsæder
  • memory funktion i førersæde og spejle
  • varme i bagsæder
  • ventilerede forsæder
  • elektronisk bagklap
  • aktiv blind vinkel assistent
  • udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (niveau 2).
  Pris fra
  419.900 kr.
  Lån fra
  4.555 kr./md.
  Leasing fra
  4.745 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  GT-Line

  Sporty GT-Line med Long Range batteri og firhjulstræk.

  Udvalgt udstyr ud over Performance m. Upgrade pakke:

  • 20” alufælge
  • BI-LED forlygter m. adaptiv styring af langlys
  • Sekventielt blinklys
  • Alu. pedaler
  • GT-Line sæder m. ruskind & kunstlæder (vegansk)
  • Meridian® lydanlæg m. 14 højtalere & Surround Sound
  • Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)
  • GT-Line kofangere
  • Active Sound Design (ASD)
  • GT-Line indstigningslister
  • 360 graders kamera (AVM)
  • Blindvinkel kamera (BVM)
  Pris fra
  484.900 kr.
  Lån fra
  5.227 kr./md.
  Leasing fra
  6.495 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

17347 2022 EV6

AR Head Up-Display guider dig

Som ekstra udstyr kan du få et Augmented Reality Head Up-Display, som giver dig et virtuelt display i forruden. Her får du alle de vigtige informationer som navigation, og det giver dig en problemfri og sikker køreoplevelse, fordi du ikke skal tage øjnene væk fra vejen. 

Kia EV6 Seats

Bæredygtige materialer er i fokus

Bæredygtigheden er i fokus på Kia EV6. Sæderne og dele af interiøret er lavet af genanvendte PET-flasker, og de bløde overflader er lavet i enten kunstlæder eller ruskind i høj kvalitet. Du kan derfor med god samvittighed læne dig tilbage og nyde køreturen. 

17331 2022 EV6

Lynhurtig 800V opladning

Kia EV6 har en banebrydende 800V højhastighedsopladning, som gør, at du kan oplade bilen fra 10-80% på blot 18 minutter. Det kan du på en UFC-lader, også kaldet en ultrahurtig lader. Lader du med 400V på en ladeboks i egen husstand, kan du oplade bilen fra tomt til fuldt batteri på 7-8 timer. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV6

Hvorfor skal jeg købe en Kia EV6 elbil?

Først og fremmest fordi Kia EV6 elbilen er både flot at se på og forrygende at køre i. Dernæst er Kia bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller. Det giver en god ro i maven, når du er ude og investere mange penge i en ny bil. Derudover er Kia et ekstremt alsidigt mærke, og der findes derfor en model som passer til enhver alder, smag, og hobby!

Hvad er rækkevidden på Kia EV6?

Kia EV6 har en imponerende rækkevidde på helt op til 510 km (WLTP). Læg dertil, at du kan lade 100 ekstra km på under 4,5 min., så behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvor langt der er til destinationen.

Er Kia EV6 hurtig?

Ja! Kia EV6 har en helt ekstrem acceleration. Den kommer faktisk fra 0-100 km/t. på bare 3,5 sekunder. Den skulle også have en topfart på 260 kilometer i timen - men det tal skal du ikke nødvendigvis fokusere på, med mindre du har adgang til en racerbane.

Kan jeg få EV6 som benzin eller diesel?

Nej. Kia EV6 er Kias første dedikerede elbil. Og tænker du et kort øjeblik, at det er noget bøvl, hvis man ikke kan fylde en brændstoftank op, og ad den vej slippe for rækkevidde-angst, så skal du vide, at rækkevidden i Kia EV6 er helt op til 510 kilometer ifølge WLTP. Og da det i samme åndedrag blot tage seks minutter at lade Kia EV6 op med 100 kilometers ekstra rækkevidde, så kan du roligt kigge nærmere på den fine model.

SIKKERHED

Kia EV6 får 5 stjerner i Euro NCAP crashtest

Kia EV6 scorer topkarakter i sikkerhed i Euro NCAP sikkerhedstest. Herunder kan du finde den fulde rapport.

90%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
64%
Pedestrian
87%
Safety Assist
Læs mere her
Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.