Sprød og spektakulær

Kia EV6 - en revolution i elbilernes verden

Kia EV6 er landet i Bilernes Hus Silkeborg - og tiden er nu inde til, at du endelig kan prøve kræfter med noget af det ypperste, som kan tilbydes inden for elbiler. Vi taler om ekstrem hurtig opladning med 800 V, et forrygende futuristisk design, masser af værdi for pengene i de forskellige udstyrsvarianter samt ganske hæsblæsende præstationer.

Den helt nye Kia EV6 kan købes for under 325.000 kroner med 170 hestekræfter og en rækkevidde på knap 400 kilometer. Vælger du en "Long Range"-udgave, som blot koster 25.000 kroner yderligere, så får du 229 hestekræfter og en rækkevidde på op til 528 kilometer.

Kia EV6 2022 1600 0D

KIA EV6 Den nyskabende elbiler har gudesmukke design-linjer hele vejen rundt

Det mener vores Kia-ekspert

"Med denne fantastiske elbil tager Kia endnu et syvmileskridt fremad. Den ser virkelig skarp ud - og den er helt vildt fed at køre i."

Har du et spørgsmål om Kia EV6 så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Et nutidigt kig ind i en elektrisk fremtid

Kia EV6 Red Parked Back Right View

Er gennemsyret af overskud

KIA EV6 er en alsidig størrelse. Selvom den kan vise en acceleration, som de fleste sportsvogne ville blive grå i ansigterne af misundelse over, så kan den trække op til 1600 kilo på krogen, og har masser af plads i både bagagerummet og kabinen. Og så ser den bare vanvittig godt ud.

Kia EV6 2022 1600 1D

Rummer masser af teknologi

Kia EV6 er pakket med masser af lækre topmoderne teknologiske løsninger, så som 12,3" fuld digital instrumentering, udvidet køreassistent ved motorvejskørsel (HDA), 12,3" touchskærm med navigation, adaptiv fartpilot og meget meget mere. 

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Kia EV6 GT 2022 1600 07

Gennemført klogt design

Kia EV6 er større indeni end du regner med. Takket være en akselafstand på hele 2,9 meter får du forbløffende meget plads i kabinen. Faktisk svarer det til mange SUV-modeller i den mellemstore til store klasse.

Kia EV6 US Version 2022 1600 29

Få info i forruden

Et Augmented Reality Head-Up Display - ja, det hedder det - projiceres op på forruden og guider dig sikkert frem til din destination. Du får vist alle vigtige informationer, så du får en tryg og problemfri  køreoplevelse.

Kia EV6 GT 2022 1600 03

Bæredygtige valg

Sæderne i Kia EV6 er fremstillet af genanvendt PET-flasker, kunstlæder eller ruskind i høj kvalitet. Så du kan med god samvittighed læne dig tilbage og nyde køreturen.

GALLERI

Kig nærmere på Kia EV6

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Kia EV6 er endnu
ikke testet hos Euro NCAP

Så snart Kia EV6 har været en tur forbi Euro NCAP kan du finde den fulde rapport her.

90%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
64%
Pedestrian
87%
Safety Assist
Læs mere her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV6

Hvorfor skal jeg købe en Kia EV6 elbil?

Først og fremmest fordi Kia EV6 elbilen er både flot at se på og forrygende at køre i. Dernæst er Kia bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller. Det giver en god ro i maven, når du er ude og investere mange penge i en ny bil. Derudover er Kia et ekstremt alsidigt mærke, og der findes derfor en model som passer til enhver alder, smag, og hobby!

Hvad er rækkevidden på Kia EV6?

Kia EV6 har en imponerende rækkevidde på helt op til 510 km. (WLTP) Læg dertil at du kan lade 100 ekstra km. på under 4,5 min., så behøver du aldrig mere bekymre dig om hvor langt der er til destinationen.

Er Kia EV6 hurtig?

Ja! Kia EV6 har en helt ekstrem acceleration. Den kommer faktisk fra 0-100 km/t. på bare 3,5 sekunder. Den skulle også have en topfart på 260 kilometer i timen - men det tal skal du ikke nødvendigvis fokusere på, med mindre du har adgang til en racerbane.

Kan jeg få EV6 som benzin eller diesel?

Nej. Kia EV6 er Kias første dedikerede elbil. Og tænker du et kort øjeblik, at det er noget bøvl, hvis man ikke kan fylde en brændstoftank op, og ad den vej slippe for rækkevidde-angst, så skal du vide, at rækkevidden i Kia EV6 er helt op til 510 kilometer ifølge WLTP. Og da det i samme åndedrag blot tage seks minutter at lade Kia EV6 op med 100 kilometers ekstra rækkevidde, så kan du roligt kigge nærmere på den fine model.

Hvor kan jeg købe Kia EV6?

Du kan købe Kia EV6 i Bilernes Hus Silkeborg - Danmarks største bilhus. Den nye Kia EV6 elbil koster fra knap 325.000 kroner, hvilket er en usædvanlig skarp pris, der sikrer masser af køretøj for pengene.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++