BN AUG 17 082 BH Logo WEB

Giv bilen rustbeskyttelse

Med en undervognsbehandling forebygger du rust på bilen, og det er med til at forlænge bilens levetid. Rustbeskyttelse kan bestilles til alle typer af biler lige fra ældre benzinbiler til spritnye elbiler. Få op til 30 års garanti mod rust med Dinitrol rustbeskyttelse.

Book tid til undervognsbehandling

Dinitrol rustbeskyttelse af bilen

En rustbeskyttelse eller undervognsbehandling, som det også kaldes, forebygger, at der kommer rust på bilen, og er derfor med til at mindske udgifterne til rustrelaterede skader. I det danske vejr med masser af salt på vejene om vinteren og generelt fugtigt vejr kan der nemt komme rust på bilen. Også på mekaniske dele og bremserør, som er vigtige for bilens sikkerhed og drift. 

Fabriksgarantien dækker rustskader, som gælder ved indefrakommende gennemtæring, og dermed ikke al rust, der kan forekomme på bilen. Samtidig bliver de fleste biler bygget til de markeder, som bilen produceres i, og derfor er de ikke lavet til det danske klima. 

Vi anbefaler altid en Dinitrol rustbeskyttelse, uanset om du har en helt ny bil eller en brugt bil.

Bestil tid til Dinitrol rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse - mindre biler 5.275 kr.

For eksempel Ford Fiesta eller Kia Rio.

Pris fra
Rustbeskyttelse - mellemstørrelse biler 5.625 kr.

For eksempel Ford Focus eller Renault Megane.

Pris fra
Rustbeskyttelse - SUV, store biler og varevogne 6.175 kr.

For eksempel Ford Kuga og varevogne.

Pris fra

Hvorfor skal bilen have rustbeskyttelse?

Der er mange fordele ved at give sin bil rustbeskyttelse. Den beskytter alle undervognens mekaniske dele som bremserør, styretøj og bærearme. Det er dele, der er vitale for bilen, og som i værste fald kan påvirke trafiksikkerheden. 

Alle dele under bilen er særligt udsatte, fordi de er i tæt kontakt med for eksempel den salt, der er på vejene om vinteren, og det generelle fugtige vejr, der er i Danmark. Det er bilerne ikke produceret til at kunne modstå, og derfor opstår risikoen for rust.

Den bedste måde at forebygge rusten på er ved at give bilen en undervognsbehandling fra Dinitrol. Ved at beskytte undervognens mekaniske dele mod rust er du med til at forlænge bilens levetid og undgår dyre værkstedsregninger til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele. Samtidig øger undervognsbehandlingen bilens værdi.

Bestil tid hos Dinitrol her

Vælg din Dinitrol behandling

Grafik Til Dinitrol Undervognsbehandling

Biler under 1 år

Det er en fordel at komme tidligt i gang med undervognsbehandling. Når du køber en helt ny bil, kan du få lavet undervognsbehandlingen, inden du afhenter den, så du ikke senere skal undvære bilen for at give den rustbeskyttelse.

Får bilen den første behandling indenfor de første 12 måneder, er der 30 års garanti, så længe du genhandler bilen hvert tredje år. 

Bestil tid

Grafik Til Dinitrol Undervognsbehandling2

Biler over 1 år

Det er aldrig for sent at give bilen en undervognsbehandling. Er der opstået rustangreb, forhindrer en behandling, at angrebene udvikler sig yderligere, ligesom den forebygger yderligere spredning.

Behandles bilen første gang, når den er mere end 12 måneder, kan garantien være op til 20 år, og der skal efterbehandles hvert andet år. 

Bestil tid

Grafik Til Dinitrol Undervognsbehandling3

Genbehandling

Rustbehandling skal holdes ved lige, så den fortsat har en effekt, og du kan bevare garantien på rustbeskyttelsen. Har din bil allerede fået en Dinitrol rustbeskyttelse, kan du fremover bestille en genbehandling. 

Genbehandling skal ske enten hvert andet eller hvert tredje år, afhængig af hvornår bilen fik første behandling. 

Bestil tid

Grafik Til Dinitrol Undervognsbehandling4

El- eller hybridbil

Ligesom med benzin- og dieselbiler, så er el- og hybridbiler ikke skabt til det danske klima. Derfor giver også mening at behandle de elektriske biler med Dinitrol rustbeskyttelse.

Vær dog opmærksom på, at der er specielle sprøjteskemaer til hybrid, plug-in hybrid og elbiler. Derfor er det vigtigt at få fat i eksperterne, og det er vi. 

Bestil tid

Sådan foregår en undervognsbehandling

En undervognsbehandling er kompliceret proces, hvor bilen skal være på værkstedet i et par dage.

Herunder kan du trin for trin se, hvordan en undervognsbehandling foregår. 

 

Klargøring før rustbeskyttelse
Hjul og skærme afmonteres

Sand, snavs og salt renses væk med vand

Motor, bremseskiver og andre dele som ikke må behandles, afdækkes inden behandlingen Adgang til bilens hulrum etableres ved afmontering af lygter, beklædning og propper
Behandling af din bil


Hulrum m.m. tågesprøjtes med specialudviklet udstyr

 


Påføring af produkterne udføres i specialkabine, hvor overskydende produkter, som afdrypper, opsamles til regenerering. Der går intet i kloakken eller til afbrænding.

Efterbehandling før levering

Efter behandlingen monteres diverse afmonterede dele.


Slutfinishen er et særdeles vigtigt punkt. Her aftørres for vand og evt. afdryp. Beskyttende overtræk m.m. fjernes.

 

Du kan her bestille tid til en undervognsbehandling hos Dinitrol i Bilernes Hus i Silkeborg.

Garantien følger bilen og ikke ejeren

Du får op til 30 års garanti, når du anvender Dinitrol rustbeskyttelse, og garantien følger bilen. Det vil sige, at en ny ejer kan videreføre ordningen. Det har positiv betydning for den pris, du kan få ved salget af din bil, hvis du kommer i gang med rustbeskyttelse. 

Er du i tvivl om, garantien gælder for din bil?

Kontakt os

Ford Mustang Mach E 2021 1600 81

Rustbeskyttelse af el- og hybridbiler

Alle biler risikerer at få rust, når de kører på de danske veje - det gælder også elbiler, plug-in hybridbiler og hybridbiler. Nogle tror måske, at den type biler er modstandsdygtige overfor rust, men det er de ikke. De kan ruste på samme måde som benzin- og dieselbiler.

Man skal dog være opmærksom på, at det kræver nogle specielle sprøjteskemaer, når det er elektriske eller delvis elektriske biler. Her er det vigtigt at få fat i eksperterne - og det er vi hos Dinitrol i Bilernes Hus i Silkeborg.

Du kan derfor trygt køre din elbil, plug-in hybrid eller hybridbil ind til os for en undervognsbehandling. På samme måde som ved fossilbiler er behandlingen med til at forlænge bilens levetid.

Bestil tid til rustbeskyttelse af elektrisk bil

Ofte stillede spørgsmål om Dinitrol rustbeskyttelse

Hvor lang tid tager en Dinitrol rustbeskyttelse?

En typisk Dinitrol undervognsbehandling tager 2 dage. 

Hvor ofte skal bilen have Dinitrol rustbeskyttelse?

Kommer du i gang med at undervognsbehandle din bil, når den er under 12 måneder gammel, så kan du nøjes med at komme hvert tredje år for at forny rustbeskyttelsen. Er bilen ældre, skal det gøres hvert andet år.

Det afhænger dog også af, hvor meget du kører, og hvor du kører, så det kan være en god idé at få kontrolleret, om din bil trænger til en undervognsbehandling. Hos Dinitrol anbefaler vi, at du får bilen tjekket hvert andet år, uanset hvornår du startede med at behandle bilen.

Hvad koster Dinitrol rustbeskyttelse?

Prisen for Dinitrol rustbeskyttelse afhænger af bilens størrelse og typen af behandling. Altså om det er første gang, den skal behandles, eller det er en genbehandling. 

Du kan se prisen, når du bestiller tid.

Hvor kan jeg bestille Dinitrol rustbeskyttelse?

Du kan bestille tid til en Dinitrol behandling direkte på denne side. Du er også velkommen til at kontakte os i Bilernes Hus for at bestille den, ligesom vi gerne svarer på alle dine spørgsmål om undervognsbehandling.

Hvor lang er garantien på Dinitrol rustbeskyttelse?

Kommer du i gang med at rustbeskytte din bil, når den er under 12 måneder gammel, så får du automatisk op til 30 års garanti. 

Starter du, når bilen er over 12 måneder gammel, så får du op til 20 års garanti.