Bygget til fremtiden

Kia Niro sætter nye standarder for elektrisk kørsel

Byd velkommen til den nye Kia Niro. Den er opdateret og opgraderet, og med Kia Niro er det nemt at vælge en elektrificeret bil - den fås nemlig enten som plug-in hybrid eller ren elbil.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Nyd den rolige kørsel

Kia Niro - innovativ, markant og elektrisk

Den nye generation af Kia Niro er landet. Længere rækkevidde, masser af teknologi og et nyt design. Væk er navnet e-Niro - i stedet fås Kia Niro som enten plug-in hybrid eller ren elbil med den fuldelektriske Kia Niro EV. 

Kia har dermed gjort det mere simpelt at vælge en elektrificeret bil, og den nye Niro har potentiale til at blive endnu mere populær end forgængeren. Den sætter helt nye standarder for elektrisk kørsel, så selvom navnet stadig er Niro, er der markante forskelle både ude og inde. 

Én ting er dog ikke lavet om: Du får stadig Danmarks suverænt bedste garanti, når du køber Kia Niro i Bilernes Hus. 

Kia Niroev 2022 Siden

KIA NIRO Der er tænkt nye tanker for designet på Kia Niro.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia Niro var en af de mest populære plug-in hybrid. Med længere rækkevidde og et virkelig flot design er der ingen tvivl om, at den nye Kia Niro fortsat vil være et foretrukket valg både som plug-in hybrid og elbil."

Har du et spørgsmål om Kia Niro, så kontakt os ved at bruge knappen nedenfor.

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Kia Niroev 2022 Front

Lang rækkevidde, hurtig opladning og automatgear på den nye Kia Niro EV

Er du klar på den fuldelektriske fremtid? Så er Kia Niro lige noget for dig. Her får du en ren elbil med et batteri på 64,8 kWh, som kaldes Long Range. Det giver dig en rækkevidde op til 460 km.

Der er et trinløst automatgear i bilen, som giver dig en glidende og lækker kørsel. Den har forhjulstræk og yder 204 hk, og den kan accelerere fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder. 

Det er både hurtigt og nemt at oplade Kia Niro EV. Ved optimale forhold tager det kun 43 minutter at lade fra 10-80% ved en lynlader. Bilen er udstyret med en teknologi, som tilpasser temperaturen på batteriet, så den altid har den mest optimale temperatur ved ankomst til ladestanderen. Især om vinteren er det med til at forkorte ladetiden. 

Kia Niro 2022 Forfra Korende5

Kombinér el- og benzinmotor med Kia Niro Plug-in Hybrid

Er du ikke helt klar til at tage springet til en ren elbil, så kan du med Kia Niro Plug-in Hybrid få delvis elektrisk kørsel. Den kombinerer en el- og benzinmotor, og det 11 kWh store batteri giver dig op til 65 km kørsel på ren el, inden benzinmotoren tager over. Rækkevidden er væsentligt forbedret i forhold til sin forgænger.

Du bemærker ikke skiftet mellem de to motorer, og fordelen er, at du på de kortere ture kan køre på ren el, mens du på længere ture ikke skal bekymre dig om rækkevidde og opladning. Her har du den 1,6 liters GDI-benzinmotor, der klarer arbejdet. 

Plug-in hybrid-udgaven er desuden med sekstrinsautomatgearkasse (DCT).

Kia Niro modeller

Kia Niro 2022 Studie Interior3

Standarden Niro, veludstyret Prestige eller topudstyret Upgrade?

Uanset hvilken variant, du vælger, så går du ikke ned på udstyr med Kia Niro. Standarden er Niro, og her får du blandt andet LED baglygter, automatisk klimaanlæg, adaptiv fartpilot, varme i rattet, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, 8" touchskærm og bakkamera med dynamisk guide. 

Prestige er næste niveau, og udover udstyret fra Niro får du også ambient belysning, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect. Med topmodellen Upgrade får du desuden el-bagklap, trådløs mobiloplader og el-justerbare forsæder.

Vær opmærksom på, at udstyret kan være forskelligt på elbilen og plug-in hybriden, selvom udstyrsvarianten er den samme.

Kia Niro udstyrsniveauer

GALLERI

Se design og interiør på Kia Niro

Kia Niro er blevet opdateret både inde og ude. Se de flotte designdetaljer i galleriet. 

 

Kia Niroev 2022 Forfra Korende2

Leasing af Kia Niro

Slip for bekymringer om uventede værkstedsregninger, værditab og mulige afgiftsændringer ved at lease din nye Kia Niro. Ved at lease betaler du en månedlig ydelse, som inkluderer service- og finansieringsomkostninger, så du kun skal betale forsikring og ejerafgift derudover. 

Du kan desuden komme i gang med en lav udbetaling. 

Leasing af Kia Niro

Kia Niro 2022 Bagagerum

Rummeligt bagagerum og op til 1300 kg på anhængertrækket

Der er god plads i både kabinen og bagagerummet i Kia Niro. Den er bygget på tredje generation af Kias avancerede K-platform, hvor konstruktionen sørger for god plads begge steder.

I plug-in hybrid-udgaven skal der være plads til både el- og benzinmotor, og det gør bagagerummet mindre end elbilen. Der er plads 348 liter i bagagerummet og 1342 liter, når bagsæderne er lagt ned i plug-in hybriden. Elbilen kan rumme 475 liter og 1392 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

På anhængertrækket (tilvalg) er det plug-in hybriden, der kan have mest. Den giver mulighed for at trække 1300 kg, mens elbilen må trække 750 kg. 

Kia Niro 2022 Studie Interior Rat

Masser af sikkerhedsteknologi i Kia Niro

Allerede fra udstyrsvarianten Niro er der masser af sikkerhedsteknologi til at give dig en mere sikker og behagelig kørsel. 

Med den automatiske nødbremse med fodgænger- og cyklistregistrering (FCA) bremser bilen automatisk for at undgå eller mindske kollision. Der er udvidet nødbremse, som advarer og bremser, hvis den registrerer en modkørende, når du drejer til venstre. Der er også intelligent skiltegenkendelse med hastighedsassistent (ISLA), som viser den aktuelle hastighed og advarer, hvis du overskrider den og multikollisionsbremse (MCB).

Der kan desuden tilvælges en parkeringspakke med teknologier som aktiv blindvinkelassistent (BCA), sikker udstigning (SEA) og fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA). 

Kia Niro modeller, priser og specifikationer

Kia Niro fås som elbil eller plug-in hybrid, og den findes i standardudgaven Niro, som kan opgraderes til Prestige eller Upgrade. 

Kia Niro modeloversigt

 

 • KampagneFå Kia Niro EV Inspire fra bare 314.900 kr. Læs mere
  Kia Niro 2022 (1)
  Kia Niro

  Upgrade (Lagerbil)

  Topudstyret Upgrade giver dig blandt andet elektrisk bagklap og trådløs mobiloplader. Du kan få Kia Niro Upgrade både som plug-in hybrid og som ren elbil. Se komplet udstyrsliste i prislisten. Bemærk, dette er lagerbiler der allerede er produceret og er klar til hurtig levering.

  Udvalgt standardudstyr udover Prestige:

  • LED forlygter med adaptiv styring af fjernlys
  • 10,25" digital instrumentering
  • Trådløs mobiloplader
  • Elektrisk bagklap
  • Alu pedaler
  • Deluxe dørsider
  • Kunstlædersæder (PU)
  • Lændestøtte i forsæder
  • El-justerbare forsæder
  Pris fra
  329.900 kr.
  Lån fra
  3.622 kr./md.
  Leasing fra
  4.795 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • KampagneFå Kia Niro EV Inspire fra bare 314.900 kr. Læs mere
  Kia Niro 2022 (1)
  Kia Niro

  Inspire (Lagerbil)

  Kia Niro Inspire byder blandt andet på el-justerbart førersæde, kunstlædersæder og flere sikkerhedssystemer. Se komplet udstyrsliste i prislisten. Dette er en lagerbil til hurtig levering. Prisen gælder så længe lager haves.

  Udvalgt standardudstyr udover Prestige:

  • El-justerbart førersæde
  • Kunstlædersæder (PVC-læder)
  • Lændestøtte i førersæde
  • Trådløs mobiloplader
  • Udvidet motorvejsassistent (HDA)
  • Aktiv blindvinkelassistent (BCA)
  • Advarsel ved bagved krydsende trafik (RCCW)
  • Elektrisk aktiveret børnelås
  • Sikker udstigningsassistent (SEA)
  Pris fra
  314.900 kr.
  Lån fra
  3.468 kr./md.
  Leasing fra
  3.895 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug 111,1-125 km/l. CO2-emission 0-21 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia Niroev 2022 Frunk

Frunk-opbevaring til ladekablerne

Kia Niro EV har et såkaldt frunk, som er et mini-bagagerum under frontklappen. Her er der plads til ladekabler og V2D-adapter, så du har dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. 

Frunk'en kan indeholde 20 liter, og den findes kun på elbil-udgaven. 

Kia Niro 2022 Studie Interior Oplader

Oplad andre enheder med Vehicle-to-Device (V2D)

Vehicle-to-Device (V2D) er en smart feature, der gør det muligt at oplade andre elektriske apparater med din Kia Niro EV. Det kan være elcyklen, campingudstyr eller en bærbar computer. Det er kun elbils-udgaven, der har V2D.

Trådløs mobiloplader findes i Upgrade-udgaven på både plug-in hybrid og elbil. 

Kia Niro 2022 Baglygte

Heartbeat forlygter og boomerang baglygter

Tigerface-signaturfront med heartbeat forlygter, der efterligner stregen, der viser et hjerteslag. Baglygter med boomerang-form, og heartbeat-formet refleks bagpå. Der er mange designmæssige højdepunkter på Kia Niro. Den udstråler futurisme og hightech fra alle vinkler. 

Kia Niro fås i ni forskellige farver.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Den nye Kia Niro opnår alle fem stjerner
i Euro NCAP crashtest

Kia Niro får selvfølgelig topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest. Herunder kan du finde den fulde rapport.

91%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
76%
Pedestrian
79%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Niro

Hvad er rækkevidden på Kia Niro?

Kia Niro Plug-in Hybrid kan køre op til 65 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Vælger du elbilen Kia Niro EV, kan den køre op til 460 km på en opladning. 

Hvor lang tid tager det at oplade Kia Niro?

For Kia Niro Plug-in Hybrid tager det ned til 3,5 time at oplade fra 0-100% med en AC ladning. 

For Kia Niro EV tager det ned til 6,5 time at oplade fra 0-100% med en AC ladning. Elbilen kan dog også oplades med en hurtiglader, hvor det tager blot 43 minutter at lade 10-80%. 

Kan man få garanti på en Kia Niro?

Naturligvis. Kia Niro kommer med Danmarks bedste fabriksgaranti, som i øvrigt ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. Med en ny Kia Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer.

Det svarer til at kunne køre i gennemsnit 21.400 km om året.

Hvor kan jeg købe en Kia Niro?

Du kan købe Kia Niro hos samtlige danske Kia-forhandlere - og selvfølgelig også i de tre Kia-bilhuse under Nielsen Car Group. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og Bilernes Hus i Silkeborg.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Kia

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.