Banebrydende og sofistikeret

Kia EV9 er skabt til nytænkning

Flagskibsmodellen Kia EV9 sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en elbil. Med hele tre sæderækker er der masser af plads i den store bil. EV9 er fremtiden for Kia og for elbiler. 

Se aktuelle kampagner  Beregn byttepris

Så er den her!

Kia EV9 - sådan ser fremtiden ud

Kia EV9 er den nye flagskibsmodel hos det sydkoreanske mærke. Indvendigt er der masser af plads til den store familie. Der er en tredje sæderække, som giver mulighed for seks eller syv pladser.

Kia EV9 lanceres i to udgaver med samme batteri men forskellig drivlinje: En med baghjulstræk og en rækkevidde op til 563 km (WLTP), og så fås den i en GT-Line-udgave med firehjulstræk og en rækkevidde op til 505 km (WLTP). 

Kia EV9 2023 Side

KIA EV9 Markant front, enkle linjer og roligt udtryk. Kia EV9 er den nye flagskibsmodel hos det sydkoreanske mærke, og der er skruet op for alt på denne udtryksfulde elbil.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia viser med EV9, at de kan være med, hvor det gælder. Som flagskibsmodel forventer man det største, bedste og ypperste fra mærket - og her leverer EV9."

Har du et spørgsmål om Kia EV9, så brug knappen nedenfor.

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Kia EV9 2023 Side

Kia EV9 får en rækkevidde op til 563 km

Kia EV9 bliver bygget på E-GMP-platformen, som den deler med Kia EV6. Den fås med én batteristørrelse på knap 100 kWh med to forskellige drivlinjer.

Standardudgaven har baghjulstræk (RWD) og har en rækkevidde op til 563 km (WLTP). Det store batteri kan lynhurtig lades, fordi den har mulighed for 800V lynladning med op til 210 kW. Her tager det 24 minutter at lade fra 10-80%. Ved AC hjemmeladning kan den lade med 11 kW, og for at oplade batteriet fra 0-100% tager det omkring ni timer. 

Elmotoren yder 203 hk, har trinløst automatgear, og så kan den accelerere fra 0-100 km/t på 9,4 sekunder.

Kia EV9 modeller

KIA EV9 2023 Blå Front

Sporty GT-Line-udgave af Kia EV9

Der er også en sporty GT-Line-udgave af Kia EV9, og den har også et 99,8 kWh batteri. Bilen er med firehjulstræk (AWD) og har en rækkevidde op til 505 km (WLTP). Motoren yder 384 hk og kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 5,3 sekunder. 

Du kan se forskel på GT-Line og den almindelige EV9. Der er nemlig nogle designmæssige forskelle på de to udgaver, og det er både fælge og interiør, der er anderledes, ligesom GT-Line fås i den flotte Ocean Blue og Ocean Blue Matt. Der er også mulighed for todelt panorama glastag, ligesom man kan få to relaxion sæder på 2. sæderække, hvis du skal have endnu mere komfort for bagsædepassagererne. 

Med en eksklusiv Digital Pattern Lighting Grill er designet endnu mere dynamisk og sofistikeret. 

KIA EV9 2023 Hvid H Side

Premium Launch Edition er en topudstyret EV9

Kia har lavet en særlig udgave af EV9, når den lanceres. Premium Launch Edition hedder den, og du får en lang liste med udstyr, sikkerhed og teknologi. 

El-bagklap, automatisk klimaanlæg på alle sæderækker, el-justerbare sæder og rat, el-foldbare sæder på 3. sæderække, digital key, relaxion-sæder på fører- og passagersæde, forvarmning af batteriet, 12,3" touchskærm med navigation og Kia Connect, 12,3" digital instrumentering 5,1" touchskærm til styring af klimaanlæg, ambiente belysning, head-up display, højtalere, OTA-opdateringer, USB-ladeporte samt 220V udtag i kabinen, så man kan bruge strøm fra bilen - også kaldet Vehicle to Load. 

Derudover er der en lang liste med sikkerhedsudstyr som køreassistenter, adaptiv fartpilot og automatisk nødbremse. GT-Line-udgaven har desuden fjernbetjent parkeringsassistent. Og så kan du starte bilen med dit fingeraftryk.

Kia EV9 udstyrsvarianter

GALLERI

Kig nærmere på Kia EV9
design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på denne fantastiske model.

KIA EV9 2023 Opbevaring

Masser af plads i bagagerummet og mulighed for 2500 kg på anhængertræk

Kia EV9 er en rummelig familiebil, og der er også god plads i bagagerummet på den store SUV. Her får du 333 liter, når alle sæder er i brug. Lægger du tredje sæderække ned, kan der være 828 liter, og når alle bagsæder er lagt ned, kan der være 2318 liter.

Det er også muligt at få anhængertræk på bilen. Long Range-udgaven med baghjulstræk må have op til 900 kg, mens GT-Line-udgaven med firehjulstræk kan klare op til 2500 kg.

Der er desuden et bagagerum forrest i bilen - et såkaldt frunk. Det er med lys, og her kan du opbevare ladekablerne, så de er lige ved hånden.

Kia EV9 2023 Interior Forrude

Panoramisk instrumentpanel i Kia EV9

Kia EV9 har et panoramisk instrumentpanel, der går fra rattet til midten af bilen, og den lette og rummelige kabine bidrager til den luksuriøse følelse i bilen. Antallet af fysiske knapper er reduceret til et minimum, og der er i stedet en række skjulte touchknapper, hvor du har adgang til betjening af start-stop-funktion, varme, ventilation og aircondition. 

Elbilen har to 12,3" touchskærme med et integreret 5,1" segmentdisplay, der forbedrer den digitale oplevelse med nem betjening af bilens funktioner. Bilen har et brugervenligt design, og der er mange opbevaringsmuligheder i midterkonsollen.

Der er masser af komfort på forsæderne, der er relaxionsæder. De kan lænes tilbage, og der er massage i førersædet. Det bliver ren afslapning at vente på bilen lader op, når man er på farten. 

Kia EV9 2023 Front

Kia EV9 med ny lyssignatur og unikt design

Kia EV9s nye lyssignatur har været et stort fokuspunkt i de videoer og billeder, der er kommet fra Kia. Den er nemlig helt ny og kommer til at blive brugt på andre fremtidige elbiler fra Kia.

EV9 har et innovativt Star Map-LED-dagskørelys og et sofistikeret animeret lysmønster. Den har markante, lodrette forlygter, der suppleres af små kubeformede lygter, der er en del af bilens Digital Tiger Face, der fremhæves af en Digital Pattern Lighting-kølergrill.Designmæssigt har den enkle og rene linjer, der brydes af det polygonale design på bilens sider, der giver en enestående aerodynamisk effektivitet. Den har SUV'ens robusthed, der er kombineret med ro og selvsikkerhed. Det gør bilens design helt unik, og med den futuristiske og visionære front er der ingen tvivl om, at man lægger mærke til EV9.

Farverne henter inspiration fra naturens elementer - lys, luft, jord og vand, og den fås i hvid, grå, sort og Flare Red. Long Range kan også være Iceberg Green, som ikke findes til GT-Line, der i stedet har farven Ocean Blue og Ocean Blue Matt.

Kia EV9 modeller, priser og specifikationer

Det er et meget simpelt at vælge din kommende Kia EV9. Der er en Long Range-udgave med baghjulstræk og en rækkevidde op til 563 km (WLTP) eller en GT-Line-udgave med firehjulstræk og rækkevidde op til 505 km (WLTP).  

Kia EV9 modeloversigt

 

 • Kia EV9 EXT 01 Clean Thumbnail
  Kia EV9

  Premium

  Udvalgt standardudstyr

  • 19'' alufælge (255/60R19)
  • BI-LED forlygter (projektion)
  • Dørhåndtag med „flushbetjening” (auto)
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • LED baglygter og kørelys
  • Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)
  • Aut. afdugning af forrude
  • Aut. fjernlysassistent
  • Aut. klimaanlæg m. 1 zone (2. & 3. række)
  • Aut. klimaanlæg m. 2 zoner
  Pris fra
  599.900 kr.
  Lån fra
  6.418 kr./md.
  Leasing fra
  7.195 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste
 • Kia EV9 EXT 01 Clean Thumbnail
  Kia EV9

  GT-Line

  Kia EV9 i Long Range Performance AWD firhjulstræk

  Udvalgt standardudstyr

  • 21" alufælge (285/45R21)
  • BI-LED forlygter m. adaptiv styrring af langlys
  • Dørhåndtag med „flushbetjening”
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle
  • El- fold- og justerbare sidespejle m. varme
  • Mørktonede ruder bag (Privacy Glass)
  • Sidespejle aut. nedblændelige
  • 60:40 foldbart splitbagsæde
  • Aut. afdugning af forrude
  • Aut. klimaanlæg
  • Digitalt bakspejl (inkl. aut. nedblænding)
  Pris fra
  749.900 kr.
  Lån fra
  7.933 kr./md.
  Leasing fra
  8.795 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia EV9 2023 Interior Alle Saeder

Omtanke i materialerne

Kia EV9 er den første model fra Kia med deres 3-trins Design Sustainability Strategy, som skal udfase brugen af læder. I stedet har man brugt biobaserede materialer som majs, sukkerrør og naturlige olier, ligesom Kia har et mål om at øge brugen af genbrugsplast.

Kia EV9 GT Line Og Standard 2023

Rummelige Kia EV9

Takket være E-GMP-platformen har Kia EV9 en lang akselafstand på 310 cm, og det giver mulighed for at skabe en rummelig kabine. Bilen har en længde på 501 cm, bredde på 198 cm og en højde på 175,5 cm. Det er muligt at få den med 19" eller 21" fælge.

Kia EV9 2023 Interior Rat

Kia Connect Store

Med Kia EV9 lanceres også nyheden Kia Connect Store. Her har du mulighed for at tilkøbe digitale funktioner og services on demand. Bilens funktioner kan dermed opgraderes og tilpasses løbende, når der er brug for det.

SIKKERHED

Kia EV9 leverer sikkerhed
til fem stjerner i Euro NCAP crashtest

I Kia EV9 får du ikke bare en stor bil men også en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner i sikkerhedstest:

84%
Adult Occupant
88%
Child Occupant
76%
Pedestrian
83%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV9

Hvornår kommer Kia EV9 til Danmark?

Kia EV9 er landet i de danske bilhuse til prøveture, og du kan bestille bilen nu.

Find nærmeste Kia-bilhus.

Hvad bliver rækkevidden på Kia EV9?

Rækkevidden bliver op til 563 km (WLTP) på Kia EV9.

Hvad er prisen for Kia EV9?

Kia har ikke fortalt endnu, hvad EV9 skal koste, og derfor er det stadig uvist.

Hvor stort er batteriet i Kia EV9?

Der er en standardudgave af Kia EV9, som ikke lanceres i Danmark. Her får vi en Long Range-udgave samt GT-Line-udgave.

De er begge med et batteri på 99,8 kWh.

Hvad kan Kia EV9 trække?

Der kan komme anhængertræk på Kia EV9, og den kan trække helt op til 2500 kg, hvis du tager GT-Line-udgaven, der har firehjulstræk.

Long Range-udgaven kan trække op til 900 kg.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.