Syv personers elbil

Kia EV9 er skabt til nytænkning

Flagskibsmodellen Kia EV9 sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en elbil. Med hele tre sæderækker er der masser af plads i den store bil. 

Se aktuelle kampagner  Beregn byttepris

Fuldelektrisk SUV

Kia EV9 - sådan ser fremtiden ud

Kia EV9 er den nye flagskibsmodel hos det sydkoreanske mærke. Indvendigt er der masser af plads til den store familie. Der er en tredje sæderække, som giver mulighed for seks eller syv pladser.

Kia EV9 fås med enten baghjulstræk, firehjulstræk eller den sporty GT-line med firehjulstræk. Den har en rækkevidde op til 563 km (WLTP). 

Du får som altid Kias lange, unikke garanti på syv år, når du køber EV9. 

Oplev den rummelige Kia EV9 hos os og se alle detaljer.

Se modeller
Læs anmeldelser

Kia EV9 GT Line 2023 Front

Fem fordele ved Kia EV9

 • Tre sæderække med op til syv sæder
 • Rækkevidde op til 563 km
 • SUV-design med masser af plads
 • Fås i udstyrsniveauerne Premium og GT-Line
 • Op til 2500 kg på anhængertrækket
Kia EV9 2023 Side

KIA EV9 Markant front, enkle linjer og roligt udtryk. Kia EV9 er den nye flagskibsmodel hos det sydkoreanske mærke, og der er skruet op for alt på denne udtryksfulde elbil.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia viser med EV9, at de kan være med, hvor det gælder. Som flagskibsmodel forventer man det største, bedste og ypperste fra mærket - og her leverer EV9."

Har du et spørgsmål om Kia EV9, så brug knappen nedenfor.

Maoj
Mathias Østergaard Jensen
Salgskonsulent Kia, Bilernes Hus
Kia EV9 2023 Side

Kia EV9 har en rækkevidde op til 563 km

Kia EV9 bliver bygget på E-GMP-platformen, som den deler med Kia EV6. Den fås med én batteristørrelse på knap 100 kWh med to forskellige drivlinjer: Long Range RWD med baghjulstæk og Long Range Performance AWD med firehjulstræk.

Long Range RWD yder 203 hk, og den har en rækkevidde op til 563 km, mens Long Range Performance AWD yder 384 hk og har en rækkevidde op til 512 km. 

Begge udgaver er med trinløst automatgear og kan DC-lade med 800V (op til 210 kW). Den kan på 15 minutter få ekstra 249 km, ligesom den lynlader fra 10-80% på 24 minutter. Ved hjemmeladning lader den med 11 kW.

Kia EV9 modeller

KIA EV9 2023 Blå Front

Sporty GT-Line-udgave af Kia EV9

Der er også en sporty GT-Line-udgave af Kia EV9, som bygger på Long Range Performance AWD-udgaven. Den har derfor firehjulstræk og en rækkevidde op til 505 km (WLTP). Motoren yder 384 hk og kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 5,3 sekunder. 

Du kan se forskel på GT-Line og den almindelige EV9. Der er nemlig nogle designmæssige forskelle på de to udgaver, og det er både fælge og interiør, der er anderledes, ligesom GT-Line fås i den flotte Ocean Blue og Ocean Blue Matte. Der er også mulighed for todelt panorama glastag, ligesom man kan få to relaxion sæder på 2. sæderække, hvis du skal have endnu mere komfort for bagsædepassagererne. 

Med en eksklusiv Digital Pattern Lighting Grill er designet endnu mere dynamisk og sofistikeret. 

KIA EV9 2023 Hvid H Side

Ét udstyrsniveau til Kia EV9: Premium

Der er ét udstyrsniveau at vælge, når du skal have en Kia EV9, nemlig Premium. Der kan tilvælges forskellige pakker, så det er muligt at få endnu mere udstyr, men du er virkelig godt på vej med Premium. 

Her er der blandt andet el-bagklap, automatisk klimaanlæg på alle sæderækker, el-foldbare sæder på tredje sæderække, el-justerbart førersæde, 12,3" touchskærm med navigation og Kia Connect, 5,1" touchskærm til klimaanlæg, 12,3" digital instrumentering, LED-baglygter og LED-kørelys samt 220V udtag i kabinen, så man kan bruge strøm fra bilen - også kaldet Vehicle to Load. 

Derudover er der en lang liste med sikkerhedsudstyr som køreassistenter, adaptiv fartpilot og automatisk nødbremse. Der er ISOFIX på anden og tredje sæderække. GT-Line-udgaven har desuden fjernbetjent parkeringsassistent. 

Kia EV9 udstyrsvarianter

KIA EV9 2023 Opbevaring

Masser af plads i bagagerummet og trækker op til 2500 kg

Kia EV9 er en rummelig familiebil, og der er god plads til at komme om på den tredje sæderække, så den er virkelig brugbar. Der er også god plads i bagagerummet med 333 liter, når alle sæder er i brug. Lægger du tredje sæderække ned, kan der være 828 liter, og når alle bagsæder er lagt ned, kan der være 2393 liter.

Det er også muligt at få anhængertræk på bilen. Long Range-udgaven med baghjulstræk må have op til 900 kg, mens firehjulstræk-udgaverne kan klare op til 2500 kg.

Der er desuden et bagagerum forrest i bilen - et såkaldt frunk. Det er med lys, og her kan du opbevare ladekablerne, så de er lige ved hånden. 

GALLERI

Kig nærmere på Kia EV9
design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på denne fantastiske model.

Kia EV9 To Modeller

Privatleasing af Kia EV9

Vil du gerne have fuldt overblik over biløkonomien, så er privatleasing et godt valg her. Her betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, og det inkluderer også serviceaftale, så der er helt styr på alt omkring bilen. 

Når aftalen udløber, leverer du bilen tilbage uden bekymringer om værditab. Du skal selv stå for de faste udgifter, og dermed får du det fulde overblik og tryghed i biløkonomien ved at vælge privatleasing af Kia EV9.

Privatleasing af Kia EV9

Kia EV9 2023 Interior Forrude

Panoramisk instrumentpanel i Kia EV9

Kia EV9 har et panoramisk instrumentpanel, der går fra rattet til midten af bilen, og den lette og rummelige kabine bidrager til den luksuriøse følelse i bilen. Antallet af fysiske knapper er reduceret til et minimum, og der er i stedet en række skjulte touchknapper, hvor du har adgang til betjening af start-stop-funktion, varme, ventilation og aircondition. 

Elbilen har to 12,3" touchskærme med et integreret 5,1" segmentdisplay, der forbedrer den digitale oplevelse med nem betjening af bilens funktioner. Bilen har et brugervenligt design, og der er mange opbevaringsmuligheder i midterkonsollen.

Der er masser af komfort på forsæderne, der er el-justerbare, og skal der være ekstra komfort, kan der tilkøbes relaxionsæder. De kan lænes tilbage, så det bliver ren afslapning at vente på bilen lader op, når man er på farten. 

Kia EV9 2023 Front

Kia EV9 med ny lyssignatur og unikt design

Kia EV9s lyssignatur er helt ny og kommer til at blive brugt på andre fremtidige elbiler fra Kia. Den har et innovativt Star Map-LED-dagskørelys og et sofistikeret animeret lysmønster. De markante, lodrette forlygter suppleres af små kubeformede lygter, der er en del af bilens Digital Tiger Face, der fremhæves af en Digital Pattern Lighting-kølergrill.

Designmæssigt har bilen enkle og rene linjer, der brydes af det polygonale design på bilens sider, der giver en enestående aerodynamisk effektivitet. Den har SUV'ens robusthed, der er kombineret med ro og selvsikkerhed. Det gør bilens design helt unik, og man lægger mærke til bilen. Også fordi den er så stor.

Farverne henter inspiration fra naturens elementer - lys, luft, jord og vand, og den fås i hvid, grå, sort og Flare Red. Long Range kan også være Iceberg Green, som ikke findes til GT-Line, der i stedet har farven Ocean Blue og Ocean Blue Matte.

Kia EV9 modeller, priser og specifikationer

Det er et meget simpelt at vælge din kommende Kia EV9. Der er en Long Range-udgave med baghjulstræk eller Long Range-udgave med firehjulstræk, ligesom du kan få den sporty GT-line.  

Kia EV9 modeloversigt

 

 • Kia EV9 EXT 01 Clean Thumbnail
  Kia EV9

  Premium

  Udvalgt standardudstyr

  • 19'' alufælge (255/60R19)
  • BI-LED forlygter (projektion)
  • Dørhåndtag med „flushbetjening” (auto)
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • LED baglygter og kørelys
  • Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)
  • Aut. afdugning af forrude
  • Aut. fjernlysassistent
  • Aut. klimaanlæg m. 1 zone (2. & 3. række)
  • Aut. klimaanlæg m. 2 zoner
  Pris fra
  599.900 kr.
  Lån fra
  6.466 kr./md.
  Leasing fra
  7.195 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste
 • Kia EV9 EXT 01 Clean Thumbnail
  Kia EV9

  GT-Line

  Kia EV9 i Long Range Performance AWD firhjulstræk

  Udvalgt standardudstyr

  • 21" alufælge (285/45R21)
  • BI-LED forlygter m. adaptiv styrring af langlys
  • Dørhåndtag med „flushbetjening”
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle
  • El- fold- og justerbare sidespejle m. varme
  • Mørktonede ruder bag (Privacy Glass)
  • Sidespejle aut. nedblændelige
  • 60:40 foldbart splitbagsæde
  • Aut. afdugning af forrude
  • Aut. klimaanlæg
  • Digitalt bakspejl (inkl. aut. nedblænding)
  Pris fra
  749.900 kr.
  Lån fra
  7.993 kr./md.
  Leasing fra
  8.795 kr./md.
  Læs mere
  Prisliste

Brændstofforbrug km/l. CO2-emission g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Find den rette farve til din Kia EV9

Kia EV9 2023 Interior Alle Saeder

Omtanke i materialerne

Kia EV9 er den første model fra Kia med deres 3-trins Design Sustainability Strategy, som skal udfase brugen af læder. I stedet har man brugt biobaserede materialer som majs, sukkerrør og naturlige olier, ligesom Kia har et mål om at øge brugen af genbrugsplast.

Kia EV9 GT Line Og Standard 2023

Rummelige Kia EV9

Takket være E-GMP-platformen har Kia EV9 en lang akselafstand på 310 cm, og det giver mulighed for at skabe en rummelig kabine. Bilen har en længde på 501 cm, bredde på 198 cm og en højde på 175,5 cm. Det er muligt at få den med 19" eller 21" fælge.

Kia EV9 2023 Interior Rat

Kia Connect Store

Med Kia EV9 lanceres også nyheden Kia Connect Store. Her har du mulighed for at tilkøbe digitale funktioner og services on demand. Bilens funktioner kan dermed opgraderes og tilpasses løbende, når der er brug for det.

SIKKERHED

Kia EV9 leverer sikkerhed
til fem stjerner i Euro NCAP crashtest

I Kia EV9 får du ikke bare en stor bil men også en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner i sikkerhedstest:

84%
Adult Occupant
88%
Child Occupant
76%
Pedestrian
83%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV9

Hvornår kommer Kia EV9 til Danmark?

Kia EV9 er landet i de danske bilhuse til prøveture, og du kan bestille bilen nu.

Find nærmeste Kia-bilhus.

Hvad bliver rækkevidden på Kia EV9?

Rækkevidden er op til 563 km (WLTP) på Kia EV9.

Hvad er prisen for Kia EV9?

Kia EV9 har en startpris på 599.990 kr.

Hvor stort er batteriet i Kia EV9?

Kia EV9 har et batteri på 99,8 kWh.

Hvad kan Kia EV9 trække?

Long Range RWD-udgaven må trække op til 900 kg. Vælger du Long Range AWD må den trække helt op til 2500 kg.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.