Vaerkstedsbilleder 2023 BH (2)

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede Audi Servicepartner

Book tid på værksted

Autoriseret service på din Audi

Skal din Audi på autoriseret værksted, skal du gøre det i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er et af de Audi-værksteder i Danmark med højeste kundetilfredshed, og vi har to år i træk været værkstedet med bedste kundetilfredshed.

Det er vi stolte af, for vi gør hver dag en indsats for at tage bedst muligt hånd om din bil. Ved et serviceeftersyn finder vores mekanikere eksempelvis ud af, om nummerpladelyset er væk, om bremserne kun yder 70%, eller at dine tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget.

Alle biler skal til serviceeftersyn. Alderen samt hvor meget du bruger bilen, er med til at afgøre, hvilket eftersyn den skal have. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal have lavet Audi service.

 

God kundeservice - med kunden i fokus

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt. Hos Bilernes Hus tilbyder vi desuden Dialogmodtagelse, hvor en servicetekniker eller servicerådgiver gennemgår bilen sammen med dig. Derefter bliver du informeret om arbejdets omfang og pris, samt hvornår bilen er færdig.

Vores Audi-team er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og udstyr, ligesom vi har et veluddannet værkstedspersonale og et omfattende reservedelsprogram at støtte os til. Vi kan derfor altid servicere og reparere din Audi.

Book tid på værksted

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (7)

Købt eller leaset -
vi tager imod alle Audi

På Audi-værkstedet i Bilernes Hus klarer vi service og reparationer på alle Audi'er, uanset om den er købt eller leaset. Det er også ligegyldigt, om den er købt hos os eller et andet sted. Vi hjælper dig gerne med værkstedsbesøgene. Vi har et samarbejde med stort set alle leasingselskaber, og derfor kan du trygt køre din Audi ind til os.

Uanset størrelse, alder og hvor din Audi er købt, kan vi håndtere den på værkstedet. Vores mekanikere har lang erfaring, og de får løbende deres viden opdateret. På den måde kan de håndtere en ældre model, ligesom de også kan klare de nyeste elbiler. 

Fordelene ved et autoriseret værksted er, at vi ser alle typer af Audi, og derfor kender til de problematikker, der kan være ved en given model eller årgang. Vi har set det hele - eller i hvert fald det meste før.

Audi-værksted med størst kundetilfredshed 

- og vi er endda kåret to år i træk

Det er vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med det arbejde, vi leverer på værkstedet. Derfor glæder det os også, at vi i 2020 og 2021 var det Audi-værksted i hele Danmark med største kundetilfredshed. I 2022 blev vi nummer to.

Det kræver, at vi gang på gang leverer et godt resultat, som du som kunde er tilfreds med.

Book tid på værkstedet

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (10)

Audi-service på abonnement

Med en serviceaftale kan du nemt overholde alle servicebesøg på din Audi. Du betaler et fast månedligt beløb for at kunne køre til service, når der er brug for det. Det vil sige, at du ikke får nogle regning for servicebesøget, men betaler det via serviceaftalen måned for måned. 

Du kan læse mere om serviceaftaler her.

Behold garantien

Når du får din Audi serviceret på et autoriseret værksted, er du sikker på at bevare fabriksgarantien på bilen. Vi behandler alle biler efter forskrifter fra Audi, og det er derfor, du kan være sikker på, at alt arbejde lever op til det foreskrevne. 

Få udført autoriseret Audi-service - Hos Bilernes Hus i Silkeborg

Web Servicepartner Audi

Audi Servicepartner Silkeborg der ligger i Bilernes Hus, er en af Midtjyllands store autoriserede Audi servicepartnere. Som autoriseret Audi værksted arbejder vi efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinjer.

Vi har det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din Audi. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi.

Vi sikrer, at din bil altid er i orden med vores uddannede personale. Kom forbi på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale rådgive dig.

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte Audi

Se flere nyere brugte Audi