Autoriseret Audi Service

Alle biler skal til serviceeftersyn. Alderen samt hvor meget du bruger bilen, er med til at afgøre, hvilket eftersyn den skal have.

Ved et serviceeftersyn finder vores mekanikere eksempelvis ud af, om nummerpladelyset er væk, om bremserne kun yder 70 % eller at dine tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal have lavet Audi service.

God kundeservice - med kunden i fokus

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt. Hos Bilernes Hus tilbyder vi desuden Dialogmodtagelse, hvor en servicetekniker eller servicerådgiver gennemgår bilen sammen med dig. Derefter bliver du informeret om arbejdets omfang og pris samt hvornår bilen er færdig.

Vores Audi team er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og udstyr, ligesom vi har et veluddannet værkstedspersonale og et omfattende reservedelsprogram at støtte os til.

Book tid på værksted

Få udført autoriseret Audi service - Hos bilernes Hus i Silkeborg

Audi Servicepartner Silkeborg der ligger i Bilernes Hus, er en af Midtjyllands store autoriserede Audi servicepartnere. Som autoriseret Audi værksted arbejder vi efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinjer.

Vi har det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din Audi. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi.

Vi sikrer, at din bil altid er i orden med vores uddannede og efteruddannede personale. Kom forbi på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale rådgive dig.

Se udvalget af nyere brugte Audi