Vaerkstedsbilleder 2023 BH (9)

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede Skoda Servicepartner

Book tid på værksted

Kom til os for autoriseret Skoda service

Med et autoriseret Skoda serviceeftersyn er du sikker på, at din bil kører, som den skal. Vores dygtige mekanikere sørger for at gennemgå alle punkter i din bils servicehåndbog til punkt og prikke, og vi bruger altid originale reservedele, det rigtige måleudstyr og påfylder godkendte væsker.

Når du har autoriserede stempler i bilens servicehæfte, sikrer du bilens værdi bedre, når du en dag vil sælge den. Der er altså mange fordele ved at anvende det autoriserede værksted. 

 

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Det er vores mål, at din Skoda kører godt så længe som muligt, og det er derfor, at service er vigtigt. Her bliver alt tjekket efter forskrifter fra Skoda, så vi kommer omkring alle de dele, som vi ved, kræver eftersyn. 

Det er vigtigt for os, at du ved, hvad der laves på din bil og hvorfor, og derfor gennemgår vi arbejdes omfang og pris, ligesom du får at vide, hvornår bilen er færdig. Vores dygtige medarbejdere svarer gerne på alle dine spørgsmål, så du altid er tryg ved at have bilen på vores autoriserede værksted. Det er sådan, vi leverer service i verdensklasse.

Book tid på værksted

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (11)

Vi tager imod alle Skoda

På vores autoriserede værksted tager vi imod alle Skoda, uanset alder, størrelse og drivlinje. Vores mekanikere har lang erfaring, og de får løbende opdateret deres viden gennem efteruddannelse hos Skoda. Derfor kan vi håndtere alle Skoda, lige fra den ældre benzinbil og frem til de nyeste elbiler. 

En fordel ved at anvende et autoriseret værksted er, at vi håndterer alle typer af Skoda, og derfor kender vi alle problematikker, der kan være omkring en bestemt model eller årgang.

Købt eller leaset Skoda

På Skoda-værkstedet i Bilernes Hus klarer vi både service og reparationer på alle Skoda'er, uanset om den er købt eller leaset.

Om bilen er købt hos os eller ej, spiller ingen rolle - vi tager alle biler ind. 

Vi har desuden et samarbejde med stort set alle leasingselskaber, og du kan derfor trygt køre din leasede Skoda til os. Både når den skal serviceres, og når der er brug for reparationer.

Book værksted

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (1)

Skoda-service på abonnement

Gør det nemt for dig selv og få service på abonnement. Du betaler en månedlig abonnementspris, og så kan du tage bilen til service, når der er brug for det, uden du får regninger efterfølgende. Serviceaftalen er med skift af olie og filtre efter behov. 

Med en serviceaftale kender du altså din biløkonomi måned for måned. 

Læs mere om service på abonnement

Bevar garantien på bilen

Når du benytter et autoriseret værksted, er du sikker på, at bilen bliver serviceret efter mærkets forskrifter. Det er netop det, vores medarbejdere er uddannet i og løbende efteruddannes i.

Derfor er du også sikker på at bevare bilens fabriksgaranti, og det er en af de største fordele ved et autoriseret værksted.

Forebyg reparationer og skader - med et autoriseret Skoda serviceeftersyn

Når din bil får udført et serviceeftersyn, er det med til at forebygge reparationer og skader samt sikre, at der sker færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer. Det er meget forskelligt, hvornår en bil skal til service. Det kan nemlig variere helt fra 5.000 og op til 50.000 km. Det mest almindelige er mellem 10.000 og 30.000 km.

Når du er nede og snakke med os i forbindelse med dit autoriserede serviceeftersyn, kan vores veluddannede personale kan give dig gode råd og vejledning til, hvordan du til dagligt passer godt på din Skoda. Det betyder nemlig, at du ofte kan undgå reparationer imellem service.

Kom forbi vores Skoda værksted og lad vores personale tage sig godt af din bil.

Læs mere om servicerådgivning

Skoda 2022 Enyaq Coupee Frontgrill

Få udført autoriseret Skoda-service i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et stærkt team, der tager sig af alle Skoda'er på det autoriserede værksted. De er uddannet hos Skoda, og de bruger det mest moderne udstyr og specialværktøj, når de arbejder på din bil. 

Vi arbejder altid efter forskrifterne fra Skoda og bliver løbende tjekket for at garantere, at vi altid lever op til alle krav fra mærket. Din Skoda er derfor i helt trygge hænder hos os. 

Du kan kontakte os på tlf. 72 100 500 eller send en mail til [email protected]

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte Skoda

Se flere nyere brugte Skoda