Kom til os for autoriseret Skoda service

Med et autoriseret Skoda service eftersyn er du sikker på, at din bil kører, som den skal. Vores dygtige mekanikere sørger for at gennemgå alle punkter i din bils servicehåndbog til punkt og prikke, og vi bruger altid gode reservedele, det rigtige måleudstyr og påfylder godkendte væsker.

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Vores mål er at din Skoda kører så godt og længe som muligt, og derfor er test og service vigtig.

Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny. Vi sørger for at din Skoda kører længere og sikrere på vejene.

Book tid på værksted

Forebyg reparationer og skader - med et autoriseret Skoda serviceeftersyn

Når din bil får udført et serviceeftersyn, er det med til at forebygge reparationer og skader samt sikre, at der sker færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer.

Det er meget forskelligt hvornår en bil skal til syn. Det kan nemlig variere helt fra 5.000 og op til 50.000 km. Det mest almindelige er mellem 10.000 og 30.000 km.

Kom forbi vores Skoda værksted og lad vores personale tage sig godt af din bil.

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Et serviceeftersyn er en fast del af det at have en bil. Overholder du dine faste serviceeftersyn giver du din bil de bedste forudsætninger for at holde mange år, men der er også noget du selv kan gøre.

Når du er nede og snakke med os i forbindelse med dit autoriserede serviceeftersyn, kan vores veluddannede personale kan give dig gode råd og vejledning til hvordan du til dagligt passer godt på din Skoda. Det betyder nemlig at du ofte kan undgå reparationer imellem service.

 

Se udvalget af nyere brugte Skoda