Vaerkstedsbilleder 2023 BH (10)

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede VW Servicepartner

Book tid på værksted

Kom til os for autoriseret VW service

Når det handler om service af din bil, skal du ikke spare på kvaliteten! Som autoriseret servicepartner på Volkswagen er det altid kun specialuddannede Volkswagen teknikere, der tager sig af din bil. De arbejder desuden med avancerede computersystemer, som er forbundet direkte med Volkswagen-fabrikken i Tyskland.

Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny. Vi sørger for, at din Volkswagen kører længere og sikrere på vejene. Der er hvert år mere end 1500 kunder, der benytter vores værksted, og du kan derfor trygt køre din Volkswagen til os. 

 

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Vores medarbejdere er altid opdateret med den seneste nye viden, helt specielt til din bil. Det er din garanti for, at din bil altid er gennemtjekket og har de korrekte køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi og sikkerhed. Vores mål er, at din Volkswagen fortsat kører som en Volkswagen, og derfor er test og service vigtig.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvad der bliver lavet på din bil, så du er altid informeret om arbejdets omfang og pris, ligesom du får at vide, hvornår bilen er klar. Vores dygtige medarbejdere hjælper med alle spørgsmål, så du er tryg ved at sende bilen på vores autoriserede værksted. Det er god kundeservice for os. 

Book tid på værkstedet

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (5)

Service på købt eller leaset Volkswagen

På vores autoriseret VW-værksted i Bilernes Hus tager vi imod alle Volkswagen, uanset om den er købt eller leaset. Vi samarbejder med stort set alle leasingselskaber, og derfor kan vi håndtere alle leasede biler med serviceaftale, eller hvis der er brug for reparationer.

Har du købt bilen et andet sted end hos os, tager vi selvfølgelig også imod den til både service og reparationer.

Vi tager imod alle Volkswagen

Stor eller lille. Benzin, diesel, hybrid eller ren el. Vi klarer det hele! Som autoriseret Volkswagen værksted er vores mekanikere løbende på kursus for at opdatere deres viden, og vi kan derfor håndtere alt fra den ældre benzinbil til den nyeste elbil. 

Vi har set det meste, hvis ikke det hele, og vi kender derfor alle problematikker, der kan være med en bestemt model eller årgang. 

Book tid på VW-værkstedet

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Et serviceeftersyn er en fast del af det at have en bil. Overholder du dine faste serviceeftersyn, giver du din bil de bedste forudsætninger for at holde mange år, men der er også noget du selv kan gøre.

Når du er nede og snakke med os i forbindelse med dit autoriserede serviceeftersyn, kan vores veluddannede personale kan give dig gode råd og vejledning til, hvordan du til dagligt passer godt på din VW. Det betyder nemlig, at du ofte kan undgå reparationer imellem service.

Læs mere om servicerådgivning

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (3)

VW-service på abonnement

Vil du gøre det nemt at overholde service på din Volkswagen? Så er en serviceaftale noget for dig. Her betaler du et fast månedligt beløb for at kunne køre til service, når der er brug for det. Du får derfor ingen regninger efter servicebesøget, og der bliver skiftet olie og filtre efter behov.

Læs mere om service på abonnement

Bevar garantien på autoriseret værksted

Når du bruger et autoriseret værksted til at servicere din bil, er du sikker på, at alle forskrifter fra producenten overholdes. Det er det, vores medarbejdere er uddannet i og altid overholder. Derfor er du sikker på at bevare bilens fabriksgaranti, og det er en af de største fordele ved at bruge et autoriseret værksted.

Specialuddannede teknikere - sikrer at din VW holder i mange år

Web Servicepartner Vw

Din VW er en avanceret bil med mange systemer og teknologier, der kræver specialistviden at vedligeholde. Når du får den serviceret af et autoriseret værksted, har du garanti for, at det korrekte værktøj bliver brugt, at din software er opdateret, og at alle forskrifter fra fabrikken bliver fulgt til punkt og prikke. 

Det betyder, at din VW har alle forudsætninger for at blive ved med at køre som en drøm mange år endnu.

Du kan kontakte os på tlf. 70 100 500 eller mail: [email protected] 

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte VW

Se flere nyere brugte VW