Kom til os for autoriseret VW service

Når det handler om service af din bil, skal du ikke spare på kvaliteten!

Som autoriseret servicepartner på Volkswagen er det altid kun specialuddannede Volkswagen teknikere, der tager sig af din bil. De arbejder desuden med avancerede computersystemer, som er forbundet direkte med Volkswagen-fabrikken i Tyskland.

De er derfor altid opdateret med den nyeste viden – specielt til din bil. Dét er din garanti for, at din bil altid er gennemtjekket og har de korrekte køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi og sikkerhed.

Book tid på værksted

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Vores mål er at din Volkswagen fortsat kører som en Volkswagen, og derfor er test og service vigtig.

Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny. Vi sørger for at din Volkswagen kører længere og sikrere på vejene.

Specialuddannede teknikere - sikrer at din VW holder i mange år

Din VW er en avanceret bil, med mange systemer og teknologier der kræver specialistviden at vedligeholde. Når du får den serviceret af et autoriseret værksted, har du garanti for at det korrekte værktøj bliver brugt, at din software er opdateret, og at alle forskrifter fra fabrikken bliver fulgt til punkt og prikke. 

Det betyder at din VW har alle forudsætninger for at blive ved med at køre som en drøm mange år endnu.

Book tid på værksted

Råd og vejledning - kan spare dig for en tur på værkstedet

Et serviceeftersyn er en fast del af det at have en bil. Overholder du dine faste serviceeftersyn giver du din bil de bedste forudsætninger for at holde mange år, men der er også noget du selv kan gøre.

Når du er nede og snakke med os i forbindelse med dit autoriserede serviceeftersyn, kan vores veluddannede personale kan give dig gode råd og vejledning til hvordan du til dagligt passer godt på din VW. Det betyder nemlig at du ofte kan undgå reparationer imellem service.

 

Se udvalget af nyere brugte VW