Vaerkstedsbilleder 2023 BH (11)

Bilernes Hus - Silkeborg

Din autoriserede Cupra Servicepartner

Book tid på værksted

Få autoriseret Cupra-service i Bilernes Hus

I Bilernes Hus tilbyder vi autoriseret Cupra service. Med et autoriseret serviceeftersyn kan du være sikker på, at din Cupra kører, som den skal. Vores dygtige mekanikere gennemgår alle punkter i servicehåndbogen, og der bliver kun brugt originale reservedele og påfyldt godkendte væsker.

Der er flere fordele ved at bruge et autoriseret værksted. Med autoriserede stempler i servicebogen er du med til at sikre bilens værdi. Det er nemmere at sælge den, når den har fået de autoriserede serviceeftersyn. Det er nemlig din garanti for, at bilen bliver vedligeholdt efter producentens forskrifter, og dermed også at garantien overholdes. 

Der er altså god grund til at vælge os næste gang, din Cupra skal have service. 

 

Veluddannet personale - er en del af god kundeservice

Det er vigtigt at tage din Cupra til service for at sikre, at den kører godt så længe som muligt. Serviceplanen er lavet for at tjekke bilen igennem og komme igennem alle de dele, der kræver eftersyn. Og selvfølgelig for at udskifte dele eller påfylde væsker, inden delene slides ned eller går i stykker, eller bilen løber tør. 

Når man følger serviceplanen, tjekkes alt på det rette tidspunkt, og det sikrer, at din bil kan køre sikkert i endnu længere tid. 

Det er en tillidssag at have sin bil på værksted, og det er derfor vigtigt for os at sikre, at du ved, hvad vi laver på din bil og hvorfor. Vi gennemgår derfor arbejdet og prisen, ligesom du får at vide, hvornår bilen er færdig. Vi svarer naturligvis også gerne på alle spørgsmål, så du er tryg ved at aflevere bilen hos os. Det er sådan, vi leverer service i verdensklasse.

Book tid på værksted

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (9)

Vi tager imod alle Cupra

På vores autoriserede værksted tager vi imod alle Cupra. Uanset alder, størrelse og drivlinje kan vi håndtere det. Vores erfarne mekanikere kommer løbende på efteruddannelse og får opdateret deres viden, så de altid ved det seneste nye om Cupra. 

Når man benytter et autoriseret værksted, er en af fordelene, at vi kender til alle biler fra mærket, og vi kender derfor alle problematikker. Vi har set alle modeller før og oplevet, hvad der kan være med lige præcis den udgave, hvor andre uautoriserede værksted måske aldrig ser modellen. Desuden er vi blandt de første, der får besked, hvis der er noget, vi skal være opmærksomme på, eller noget der skal skiftes. 

Kort sagt, så ved vi alt om Cupra og tager imod alle biler fra mærket.

Købt eller leaset Cupra

I Bilernes Hus håndterer vi service og reparationer på alle Cupra, og det er, uanset om den er købt eller leaset. Det betyder heller ikke noget, om bilen er købt hos os eller ej. Vi tager alle biler ind.

Har du leaset bilen, er det typisk med en serviceaftale, og her kræver leasingselskabet, at det er autoriseret service. Vi samarbejder med stort set alle leasingselskaber, og du kan derfor trygt vælge os, når din leasede Cupra skal til service eller har brug for reparationer. 

Book værkstedstid

 

Forebyg reparationer og skader - med et autoriseret Cupra serviceeftersyn

Serviceeftersyn er med til at forebygge reparationer og skader. Eftersynene sikrer, at der sker færrest mulige sikkerheds- og driftsproblemer med din bil, og det er derfor, vi anbefaler, at man følger bilens serviceinterval. Hvornår det er tid til service, er forskelligt fra bil til bil. Det kan variere mellem 5.000 km og op til 50.000 km, men ofte vil det være med intervaller på 10-30.000 km. 

Vores veluddannede personale giver dig gerne gode råd og vejledning i, hvordan du passer bedst muligt på bilen. Når du passer på den, sikrer du, at den kører bedst muligt, og du forhåbentligt kan undgå reparationer mellem servicebesøg.

Kom forbi vores Cupra-værksted og lad personalet tage sig af din bil.

Læs mere om servicerådgivning

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (2)

Cupra-service på abonnement

Få overblik over din biløkonomi med en serviceaftale. Du betaler et fast beløb hver måned og kan derefter sende din bil til service, når der er brug for det. Med i aftalen er også skift af olie, filtre og andre dele efter behov.

Dermed skal du ikke lægge penge til side til service, men du betaler i stedet et fast beløb hver måned. Det giver dig et godt overblik over alle udgifter, og du kan trygt køre din Cupra til autoriseret service hos os.

Læs mere om service på abonnement

 

Bevar garantien på bilen

Når du bruger et autoriseret værksted, er du sikker på, at bilens fabriksgaranti bevares, fordi bilen vedligeholdes efter mærkets forskrifter. Vores medarbejdere efteruddannes løbende, så deres viden er ajour - også når teknologien udvikler sig. 

Så den største fordel ved autoriseret service er, at hvis der sker noget med bilen, hvor fabriksgarantien kommer i spil, er du sikker på, at garantien dækker, fordi bilen har fået autoriseret service. 

Cupra 2022 Born Bagende

Mød vores autoriserede Cupra-serviceteam

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et dygtigt team, der tager sig af alle Cupra'er på det autoriserede værksted. De er uddannet hos Cupra og bruger det mest moderne udstyr og specialværktøj, når de arbejder på din bil. Vi har som autoriseret værskted mange regler at leve op til, og det er din garanti for, at alt foregår, som det skal.

Cupra tjekker løbende, om vi lever op til alle krav, så du er sikker på, at din bil altid er i gode hænder hos os.

Du kan kontakte os på tlf. 72 100 500 eller send en mail til [email protected]

Besøg os i Bilernes Hus

Se udvalget af nyere brugte Cupra

Se flere nyere brugte Cupra